Eşim yatağa sigara bira kokusuyla giriyor, bütün erkekler böyle mi?

İlgisiz ve umursamaz insanlar böyle. Dişini fırçalar, duş alır, üstünü değiştirir, öyle girersin yatağa veya o gecelik başka yerde uyursun, rahatsız etmenin ne alemi var?
Bende içen bir insanım ama kokmam ne alkol nede sigara senin ki biraz daha alkolik ayyaş şekline gitmiş yanlış içmek başkasına rahatsızlık vermek eşine olsun etrafına olsun koku vb. olmamali
Yatağa glrmeden birkaç saat öncesinde sigara içmeyi bırakırım. Öyle girerim, alkol için çok bir çözümüm yok ama pek fazla alkollü de olmam zaten. O yüzden hayır tüm erkekler öyle değil
Sigara da alkol da kullanmıyorum. Onları nasıl içiyorlar içleri alıyor onu da anlamış değilim. İnsan bile bile nasıl kendi vücuduna kötülük yapar anlamış değilim.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Tabii ki de değil senin eşin bir ayı Başka bir açıklaması olamaz pis bir adam
Seni anlaması için onun en temiz anında, sen berbat iğrenç ol.. Ya seni komple bırakır gider ya da düzelir.. 3. Bir seçenekte şu; halen düzelmiyorsa sen onu bırak..
Ben olsam yatağa almam.
At yataktan yıkansında gelsin xd
Maşallah buradaki erkekler ne kadar temizmiş duş almadan yatağa girmezmiş ama nedense kızlara hep pis olanı denk geliyor. O işi gececekler evlenince hepsi aynı oluyor.
Alkol alan kişi genelde çok geç saatte uyuduğundan veya kafası bir dünya olduğundan duş almak zor gelebilir.
Çok fazla alkol almam, aldığımdaysa gece 2-3 ten önce yatmam, o kafayla duş almak zor geldiğinden salonda uyurum. Boşuna duyar kasmasın site sakinleri
Babam bana evlilik tavsiyesi verirken "sigara alkol içen adamın yatağı sigara kokar, ağzı da kokar, bunu göz önünde bulundur" derdi. Haklı. Kokusundan bile on milyonlarca kez nefret ediyorum.
Bu biraz karşında ki insana duyacağın saygıyla alakalı eşine böyle yapan bir erkek veya kadın farketmez ilişki yürümez yürüyecek bile olsa şans tanımam
Sigara ve alkol kullanmiyorum dişimi fircalamadan yatağa girmiyorum tabi yikanmadan da sizce aynimiyiz
İkisini de içerim. Eşim rahatsız olursa duş alır. Dişlerimi fırçalarım. Kimseyi kendi zevkim için tahatsız edemem
Merhaba içmeyen için gerçekten zor bir durum ve eşinin ne kadar bencil düşüncesiz olduğunu gösteriyor malasef bu davranışı
Ben hic icmiyorum da iceni de zaten ortamima cok sokmam varsa da benden uzakta iciyorlar genelde ya da ben uzaklaşıyorum
İyi ki sigaram da yok içkim de 😃 ben sportif adamım 😃
Oklava koy yastığın altına. Öyle gelirse sırtında oklava kır
İnsan iki dk duş alır dişlerini fırçalar yatağa öyle girer bence çok varoş oluyorlar evlenınce her ilişki öncesi duş ve dişler bakımlar yapılmalı
Alkol ve sigara tuketmedigim icin beni bu gruba dahil edemiyorsun
Böyle adamları nokta atışı nasıl buluyorsunuz ya komik gerçekten:))
Hayır bütün erkekler öyle değil. Size pasaklısı denk gelmiş
eşin sana saygılı olsa bu çekilmez kokuyla girmez çok pis çünkü
Tabiki de değil , ben parfum surerim surekli dislerimi fircalarim mesela, öküz seninki
Alma yataga ya da git salonda yat tepki koy saygısızlık yapmasin
Kadınına saygı duymayı çoktan bırakmış bir model daha…
Öyle kötü alışkanlığımız yok şükür üstelik duş fircalamadan yatağa gitmem el ayak yıkamadan yatilmaz
Tabi küçüklükten bu alışkanlıkları alıp büyümüş biri daha iyi olur ama şans bu işte kızlar maalesef evlilik konusunda artık hızlı seçim yapıyorlar genç yaşta bu zamanla yaşadıkça farkına variyorsunuz hayatın acımasız gerçeklerinin
Gerçekten seni seven sana değer veren erkek üzmez dediğini yapar yapmıyorsa ben sevdiğinden emin olamam doğrusu
Hmmm bak bir akşamda sen yolunu bekle madem çalışıp yoruluyor güzel Bi elini ayağını yıka krmle ovala bu masaj yap onu rahatlat birde onun sana bunun sana ne şekilde dönüşü olacak ona bak bakalım
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş