Yeni biriyle tanıştım, ama ekonomik sorunları hat safhada para hesabı yapıyor ne düşünmeliyim?

Paradan yana sıkıntı yaşayanlardan uzaklaşmaya çalıştıkça daha çok çekiliyorum sanki. Tanıştığım kişi çalışıyor ama daha öncesinde birçok işten ayrılmış, bir ara istifa edip bütün her şeyi geride bırakmış şimdi de borç içinde. Her şeyi erkek yapmak zorunda değil kadın da çalışmalı falan dedi ilk buluşmada. Ben de zaten bu görüşe katılıyorum ama daha ilk adımda bir mesaj vermeye çalışması beni rahatsız etti açıkçası. Onun dışında yakışıklı ve oturduğu çevrede tanınan biri mekanlarda arkadaşları var takılan da biri cebinde parası yok ama gece hayatı ondan soruluyor gibi sezdiğim kadarıyla. Bu kadar takılan biriyle yapamayacağımı söylediğimde ben inkar etmiyorum ki ama artık düzgün bir şeyler olsun istiyorum evde biri beni beklesin istiyorum ilgilensin istiyorum falan dedi. Sürekli arıyor, yazıyor, ilgileniyor benim ekmeme rağmen. Benden uzaklaşma seni tanımak istiyorum. Dolabımda sana yer açmak istiyorum sana bir şeyler alalım yedekte benim evimde de dursun istiyorum dedi. Takılma amacı olan biri de bu kadar ileriye gidemez di mi?
Yeni biriyle tanıştım, ama ekonomik sorunları hat safhada para hesabı yapıyor ne düşünmeliyim?