Selam arkadaşlar, ben yoğun bir iş hayatı olan bir insanım tekstil ile uğraşıyorum ilk senelerim, neyse hayatıma birini almak istiyordum bu yoğun tempoda çok Zaman ayiramam ama insan hayatında güvenebileceği biri olsun istiyor, neyse sosyal medyadan biriyle tanıştım kendisi doktor oda çok yoğun çalışan nöbetleri olan biri tanışalı 10 gün kadar oldu yoğun olmamıza rağmen bu 10 günde 4-5 kez görüştük çünkü öyle mesajlaşmak sürekli telefon da canım cicim yapacak vaktimiz yok buraya bile yazdıktan sonra işe bakıcam, her neyse ben 24 yaşındayım o 32 biraz yaş farkı var ama birbirimizden hoslandik. hatta sevgiliyiz diyebilirim, sadece bu yoğunluk ta böyle devam edermi böyle düşüncelerim mevcut hani hiç böyle bir ilişkiniz oldu mu ne yapmalı ya da yaşım kaynakli mi bu bana henüz normal gelmiyor da olabilir , yüzyüze iken sadece birbirimize vakit ayırıyoruz mesela o nöbeti olduğu halde beni görmeye geldi, benim evim Uzak olduğu halde onun yanına gittim gibi gibi ama sanalda mesajlaşma arama pek Yok günaydn iyi geceler o kadar siz ne düşünürsünüz
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gunaydin iyi geceler de olsa eminim vaktiniz olsa daha fazlasini yaparsınız. Ne olursa olsun birbiriniz için çabalıyorsunu, sonuçta güzel ilerliyor, sorun edecek bir durum yok bence.
Birde bu zamana kadar ki flört ya da bir ilişkim de erkekler bana genelde sevgilimiyiz ya da neyiz tarzı hani netleştirmek adına bir şeyler sorardı o gün görüştüğümüz de konu bir şekilde oraya geldi, bende henüz sevgili değiliz ki birbirini tanıyan iki insan değil miyiz dedim oda ben sevgili olduğumuzu düşünüyorum hani şaşırdım dedi hani illa sevgiliyiz mi demek lazım gibisinden konuştu belki haklı 32 yaşında ama ne bilim insan anlamıyor böyle şeyleri birilerine danışmak istedim bu normal mi diye
Ya şu an flortsünüz zaten ama sen duygularini pek belli eden biri değilsin. Bu yüzden karsi taraf da boşa çaba olmasın diye netleştirmeye çalışıyordur. Çünkü benim de başıma geldi böyle kadinlar o kadar çabaya rağmen yoo ne alakasi var sadece arkadasiz diyip kestirip atabiliyor. Sevgilin bir daha bu tür bir soruyla gelirse senle vakit geçirmeyi seviyorum gibi şeyler soylersen karsi tarafin pes etmemesi acisindan daha iyi olur. Duygularini gostermekten korkma, her sey güzel olacaktır.
Zaten o konuşmanın ardından senden hoşlanıyorum diyip yanağından öptüm ve arabadan çıkıp evime gittim, ama dediğim gibi bu yoğun çalışmalar telefon da pek konuşmamak bunlar düşündürüyor beni
Arkadaşlık etmek istermisin dinlerim
Ben doktor yerinde olsam soğuk olmam bence aşk yok aranızda
Sadece hiç böyle bir durum içine girdiniz mi ne yapılmalı fikir almak istedim
Tabi ki aşk Yok daha tanışalı kaç gün oldu ama buluşup sohbet etmek ikimize de iyi geliyor hoslanti var
Davranışlar ele veriyor zaten yani aranızda ciddi bir şey yok özellikle aşk yok görünüyor arkadaş gibi şuanda
Bakalım karşılıklı ise zamanla netleşir
Ama iyi niyetini suistimal etmekte istiyor olabilir hoşlanmış olabilirsin ama karşı taraf yapmacık oyuncu olabilir
Birde bu zamana kadar ki flört ya da bir ilişkim de erkekler bana genelde sevgilimiyiz ya da neyiz tarzı hani netleştirmek adına bir şeyler sorardı o gün görüştüğümüz de konu bir şekilde oraya geldi, bende henüz sevgili değiliz ki birbirini tanıyan iki insan değil miyiz dedim oda ben sevgili olduğumuzu düşünüyorum hani şaşırdım dedi hani illa sevgiliyiz mi demek lazım gibisinden konuştu belki haklı 32 yaşında ama ne bilim insan anlamıyor böyle şeyleri birilerine danışmak istedim bu normal mi diye
Çok aceleci hızlı giden eceleni gider sen normalsin utanmaz olan doktor doktor olmuş ama...
Yani tam olarak ne düşünüyorsunuz
Mesafeli tekbirli ağır başlı kolay lokma olma
Olursan kendini yatakta bulabilirsin sözle olmaz bu işler kimseye güvenme
Ben zaten dakika başı yazan biri değilim oda çalışıyor bende neden kolay lokma olayım ki
Sevgili demek yanaşmak demek