Sevgilimin yeni iş çevresi?

Merhaba öncelikle şimdiden cevaplarınız için. Kız arkadaşımla 1.5 yıldır bi birlikteliğimiz oluyor, onun ailesi bilir benim ailem bilir ki ailemle sosyal medyadan takipleşiyor. Geçen haftalarda satış danışmanlığı işine girdi, biraz öncesine dönelim, kız arkadaşım benim ne üniden ne de geçmişten herhangi bir kız arkadaşım olsun istemiyordu , ilk 10 yıllık kız arkadaşımla aramı açtım şimdi üni arkadaşlarımla , gireceğim işte kız oranı yüksek diye girmemiştim saygı duyup genel olarak tavırları böyle yani, bu güne dönersek girdiği işte (18 yaşında kız arkadaşım) 32 yaşında kadıköyde dövme salonu olan ve vücudu full dövmeyle kaplı olan bir adamla arkadaşlık etmeye başladı , adam gelmiş buna siyasetçi akrabalarını, evcil hayvanlarını göstermiş bu bence ilk haftadan normal değil , sevgilimde aşırı güleç bir insan insana baya samimi gelir yani. Sonra başka bir kız çalışanda başka bir erkek çalışanı bundan kıskanmış kızlar buna kötü davranıyormuş zaten. Kıskandıracak ne yaptın yani dimi? Mesela orada bir tane kız varmış herkese aşırı bakıyormuş mağazata erkek arkadaşı gelmiş hemen boynuna atlamış olması gereken bu zaten dışarıya sert erkek arkadaşına normal. Dediğim gibi böyle bu gün bu konuyu konuşacaktım konuşmadan sizede sorayım dedim

Sevgilimin yeni iş çevresi?