#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Sinirlerim bozulur açıkçasın neden çıkarma gereği duyuyorki ellerini yıkarken falan çıkarırsa sorun etmem ama zırt pırt her yerde yaparsa önce bir nedenini sorarım derdin neymiş ne diye çıkıyor o yüzük ikide bir sonra tavrımı koyarım hayal kırıklığına uğrarım
Yüzüğe alınamamış olabilir evli değilim doğruyu diyim ki yüzük takmayı hiç sevmiyorum rahatsız oluyorum hele iş tutarken çok rahatsız oluyorum iş tutmama engel oluyor elim açıyor evlenirsem rahatsız etmeyecek incecik yüzük aldiririm çok kalın olmasın zaten parmaklarım kısa benim kısa olduğu için ince yüzük daha iyi güzel olur bana
Peki evlisin ve eşin arada yüzüğü çıkartıyor ve senin de bu durum dikkatini çekmeye başlıyor.
Evliyken insanın hisuna gitmeye bilir ama takmak gerekir yüzük takmak biraz rahatsız edici geliyor insana ya da alınamıyor ya da iş tutarken kıyıya köşeye kenara takılıyor iş tutsmiyorsun ya da canını yakıyor en az iş tutarken çıkarırsa çıkarsın ama sürekli takmamazkik yapmasin evli olup da hiç takmayanlar var hiç takmiyorsa o zaman sorun olur arada çıkarması sorun olmaz eğer bilerek sana zarar vermek için ya da art niyet için çıkarıyorsa o zaman kötüdür art niyet için kötü niyet için çıkartıyorsa o zaman gönlüm olmaz üzülür kızarım gerekli olmadığı sürece mümkünse çıkmasın parmağından
Haklısın canım <3
Teşekkür ederim abla
Bu gün fark ediyorum alışamıyor kelimesini alınamıyor diye çevirmiş klavye
Ben anladım hayatım. Gerisi önemli değil. <3
🌹🌸😊
İyi günler 🤣
:) İyi günler
Eşime geri takmasını söylerim devam ederse şüphe duyup nedenini sorarım.
@tauredkralicesi
Sen ne yapardın?
Ben testereyle öldürebilirdim :)
www.youtube.com/watch
Yani olabilir.
Cevap
12Cevap
Bileklik alırım bileklik takar
Çiçek al :)
Sevmiyorsa takmayabilir
Aldatmak isteyen her türlü aldatır. O yüzden takılmam böyle şeylere ben. Takmak istemiyorsa zorunda değil.
ay kız ilk önce neden sürekli çıkarıyo onu bir öğrenirim ve hoşça konuşurum neye göre çıkardığına göre tepkim değişir yani ama bekarım çok şükür
Esaretlenmiş bir şeyi, çıkarmak doğru bir şey değil bunu biliyorum.
Güveniyorsam sorun etmem nedenini anlarım zatwn onu tanıdığım için
O yüzük o parmakta duracak o kadar !! derim. 😃 Bak benim parmakta artık çıkmıyor diyerekten. 😃
Ben sevmiyorum bunu en basta dile getiririm açık yürekli olmak gerek
karinda takmasin en mantiklsi kimse evlide sanmaz daha rahat demi
Normaldir her şeyin altında art niyet aramamak lazım🙂
normaldir erkek yüzük takmasa kadinda takmasin nasilda normal karsilamislar neresi nomrla
Bazıları sevmiyor takmayi. Aldatmak isteyen insan zaten aldatır yüzüğü takarken de aldatır
erkekler genelde yüzük takmak istemwz kimse evli oldugunu anlmasin kadinlae yaklasin aldatsin diye baska aciklamask yok
Bende çıkartır fark etmesini sağlardım.
Evlılık denen olayı tek bır yüzüğe bağdaştırmam.
Hiç takmasın en başta mis
Bende hic sevmem takmayı
Ben de takmam
Aynısını yaparım
Tekmeyi basarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?