Şatafat abartiyi hiç sevmem öyle şık restorantlarda hazırlanmış özel yemekler teklifler istemem kendini hazır hissetiği zamanda birlikte yürüdüğümüz bir akşam ya da yağmurlu bir günde bir sokakta ya da yan yana oturduğumuz güzel bir ormanda teklif etsin isterim
Olabildiğince sade bir şekilde almak isterim, abartıdan ve gösterişten uzak bir şekilde, kalabalıktan ziyade baş başa olduğumuz ve tatlı huzur dolu ya da bizim için anlam taşıyan bir yerde almak isterim. İki çift içten güzel bir kaç cümle eşliğinde beynime kazınan bir an olur zaten.
Sadelikten yanayım. Az insan şahit olsun. Klasik bir evlenme teklifi olur. Ama yüzük konusunda çok seçiciyim benim tarzımı öğrenip ona göre bir yüzük almalı. Teklif klasik ama yüzük enfes olmalı.
Bir parkta aniden ortada hicbir şey yokken demesini isterim dizlerinin üzerine çöksün de istemem yüzük de istemem yüzük dediğin nişanda takılır ne o yüzuk icin kabul ediyormuşuz gibi sanki
Kalabalık ortamları sevmem asla.. Birlikte yasadigimiz evimizde olabilir.. Hayatimda bir kez evlilik teklifi aldım. Surmedi iliskim bitti gitti.. Ama hayalimde ki teklif max oydu zaten.. Mütevazi bir ortam olsun yeter.
Gün batımında manzaraya nazır diz çöküp alyans takarak evlilik teklif ettim çevresindeki kızların tamami beğendi ,,(ayy bizede böyle evlilik teklifi yapan biri çıksa çok romantik dediler) ancak eşim beğendiremedim teklifi kabul etti ama
ettiyse sorun yok o zaman peki hiç sormadın mı nasıl bir teklif bekliyordun ya da istiyordun diye merak ettim açıkçası :D bana kalırsa da güzel romantik bir teklif olmuş
Belki... bir orman yolunda üstümüze yagmur yagarken sırılsıklam yürüyüp sararan yaprakların ve bastığımız toprakların şahitliğinde bir tepenin ucuna oturup avuçlarımızda kalplerimizi birbirine armağan ederek... Belki.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Evlilik teklifini almayı çok istiyorum ama birlikte olduğum kişiyle 3 ay sonra evlenicez ama hala teklif etmesi içimde ukte kaldı ilerde başına kakic olucak ama haberi yok
Başta söyledim ama aklına gelmiyorsa ne yapabilirim benim söylememle yapacaksa ne anlamı varki kendi düşünmesi gerekiyor ben 1 kere söyledim dahada söylemem
Cok zor ama bir o kadar da coksel bir soru. Ben eşime evlilik teklif etseydim eğer. Bir ay sürerdi. her şey mükemmel olsun isterdim. Çünkü o mükemmel bir kadın. 🙈🙈🙈😅😅😅😍😍😍
Birlikte olduğun kişi firmaya bakmaz genellikle yaptığın şeye bakar 😂ben çok düşündüm benimde var ama firma daha mantıklı geldi bir tık yükseldim çünkü hazırlama çok profesyonel
İnsanların umutları ve yaşadıkları arasında dağlar kadar farklar var ve umduğunu bulamayınca ne yazıkki bi boşluğu düşüyor işte senin o boşluğunu yine kendi hayallerinle doldurmaya çalışıyorsun nekadar yontarsan artık
İçkinin ya da tatlının içine yüzük atsın ya da kemancı eşliğinde etsin şeklinde mi yoksa o romantik esnasında direk teklif etsin şeklinde mi yani bir organizasyon bekler misin
Ya olabilir aslında ama ben planlı şeyleri bu tarz şeylerde itici buluyorum. Mesela sevdiğimiz kişilerle toplanıldı bir yemek vs orada evlilik teklifi edilsin istemem. Tek başımıza bir yemekte olsa veya evde bir anda çıkan bi yüzük düşünülmüş bir süprizden bir adım onde benim için