Arkadaslar bi ara beni reddeden biri aylar sonra benle dalga geçmeye basladı sebebi nedir?

cidden baya bir süre önce bu kişiden hoşlanıyordum ama şu an ondan nefret ediyorum beni reddetmişti ama baya aylar sonra benle dalga geçmeye basladı çok sinir olmaya basladım yanıma gelip boş boş konusup aptalca seyler söylüyor bi kaç kişiye anlattığımda senden hoşlanıyor felan diyor ama ben öyle düşünmüyorum bana sürekli birilerini seviyorsun felan diyor ama öyle bir şey yok sizce neden yapıyor
Güncellemeler
+1 yıl
cidden baya bir süre önce bu kişiden hoşlanıyordum ama şu an ondan nefret ediyorum beni reddetmişti ama baya aylar sonra benle dalga geçmeye basladı çok sinir olmaya basladım yanıma gelip boş boş konuşup aptalca seyler söylüyor bi kaç kişiye anlattığımda senden hoşlanıyor felan diyor ama ben öyle düşünmüyorum bana sürekli birilerini seviyorsun felan diyor ama öyle bir şey yok ve arkadaslarımla gülüşürken suratıma bakıyor ne zaman arkadaslarımla gülüşürken suratıma bişey varmış gibi gözümün için
Güncellemeler
+1 yıl
cidden baya bir süre önce bu kişiden hoşlanıyordum ama şu an ondan nefret ediyorum beni reddetmişti ama baya aylar sonra benle dalga geçmeye basladı çok sinir olmaya basladım yanıma gelip boş boş konuşup aptalca seyler söylüyor bi kaç kişiye anlattığımda senden hoşlanıyor felan diyor ama ben öyle düşünmüyorum bana sürekli birilerini seviyorsun felan diyor ama öyle bir şey yok ve arkadaslarımla gülüşürken suratıma bakıyor ne zaman arkadaslarımla gülüşürken gözümün içine bakıyor ve 1 den fazla old
Arkadaslar bi ara beni reddeden biri aylar sonra benle dalga geçmeye basladı sebebi nedir?