Arkadaslarım beni dışladı?

selam liseden beri 10 kız gurubuyuz unıversıteye falan hep bırlıkte gittik okuduk gurubu bir araya getiren ayakta tutan bendım espırlıydım verıcıydım herseyı verıyordum sonraları unıversıte bıttı tek tek evlendıler ılk evlenen ben oldum ama kısa bır evlılıktı unıversıe askımdı bosandık olaylı oldu kötü dönemimde onlara ıhytıyacım oldu aradım sordum onlarda benım yanımda oldular sagolsunlar ama ben sonra ani bir sekılde 2. evlılgıımı yaptım taksı soforuyle esım ıyı bırıydı kavgalarımız oldu arkadaslaırma yansıttım bosanmadan döndük instagramımda ki tum resımlerı falan kaldırmıstım ben sonra kızlar benımle konusmamaya basladı sormadılar nasılsın ıyımısın dıye hepsını dugunlerıne gıttım geldım sonra benı nısanlarına cagırmadılar neyse üzüldüm kendı kendıme yanı bulusunca bıle cagırmıyorlar ha benım ıcımde kötüşlük yok asla kavga etmedık ben bısey demedım sadece benı aramaz sormazlar hayatımı yargıladılar bu yasta 2. evlılık falan dıye 26 yasındayım ne biliyim üzülüyorum bana neden böyle yaptılar bılmıyorum

Arkadaslarım beni dışladı?