Erkek arkadaşımla hikayem?

Ben bir erkekle tanıştım oyundan çok hoşuma gidiyordu benim çok erkek arkadaşım vardı bana hepsini sildirdi hiçkimseyle konuşmuyordum sonra aramizda problemler oldu tartıştık bende ona sinirliydim onunla kavga yapar yapmaz gidip eski arkadaşlarımla konuştum oda kiskandi haliyle bana sen iyi kiz değilsin erkek arkadaşın çok sana biri pislik getire bilir gelicekte seni birisi zorlayaak falan gibi sacmaladi bende kizdim küfür ettim amma onu istiyorum oda haliyle beni istiyor amma ben doğru yapmadim biliyorum onunla kaç defa küsdük o bana öyle şey yapmadı instgramda bir kizla konuşmuyor oyunda konuşmaz çok iyi ya neden aptallik ettimki🥺şimdide barışmak istiyorum gururum izin vermiyor bana kendisi bahaneyle yazmıştı 2 defa falan amma barışmakta istemiyor napmaliyim sizce 🥺
Güncellemeler
+1 yıl
Bana sen çok erkekle konuşuyorsun söyledi bende sana ne dedim kefim bilir dediki başına kötü bir iş gelende biri sana pislik yapanda zorlayanda bilirsin çok erkekle konuşmanın kötü olduğunu bende küfür ettim engelledim 3 gündü haber yok 😕 özledim onu yazsammi acaba
Erkek arkadaşımla hikayem?