Kocam kızmadı ama arkadaşlarıyla arasına bu şekilde girmeme sinirleniyor mudur?

Biz tanışmadan önce 140 kiloymuş. Bunun çokta ceremesini çekmiş. Özgüven sorunu yaşamış bir sürü saygı zedeleyecek şeylere maruz kalmış. İşi geregide bazen anlatıyor yayınlarda ben ağlıyorum çoğu zaman. Üniversitede çok hoşlandığı bir kız varmış ama selam bile veremiyormuş kıza en son cesaret etmiş çay içelim demiş kız kabul etmiş. Oturmuşlar nasıl olduysa Kocam oturunca sandalye kırılmış birden düşünün mahcuplugu. Sonradan bir gayret vermiş. Şu an gayet normal kilosu. Ben bakıyorum eski fotograflara alakası yok bu adam benim kocam mi diyorum inanılmaz bir değişim yaşamış. Neyse eski halini bilen yakın arkadaşları var oturuyoruz. Bir tanesi tatlı almis. Kocam da bir tane aldı tabağa hayatım ikimiz yiyelim birisini dedi. Bir tane arkadaşı kadin bu arada, çok yiyorsun yine neden dikkat etmiyorsun dedi bana. 40 yaşında adam ne yiyeceğini sen karar veremezsin sağlığını etkileyen bir durum olursa ben müdahale ederim. Seni ilgilendiren bir durum yok benim kocamla bu şekilde konuşmanı istemiyorum dedim sert çıktım. Sonradan eve geldik kızdın mı dedim. Ama gerçekten ben çok seviyorum kocamı yani kızgın olmasını birakin kaşını çatsa bana dünya başıma yıkılıyor sanki. Yok kızmadım onlar benim eski arkadaşlarım çok samimiyiz ben bu tür şeyleri ciddiye almam oda köyü niyetli değil ama sen kaldiramayabilirsin normal karşılıyorum dedi. Sizce kızmış olabilir mi içinden? Ne düşünüyordur?
Kocam kızmadı ama arkadaşlarıyla arasına bu şekilde girmeme sinirleniyor mudur?