Ve sevgilide yapmayacak ve flörtde.😕
Beni mezarımda ters döndürmeyecek erkeği nerden bulabilirim hıı js
Beni mezarımda ters döndürmeyecek erkeği nerden bulabilirim hıı js
#SelamGençlik 🍀🍀
Bu konu cidden samimi bir niyet gerektiriyor ve belki de Allah'ın ilahi bir lûtfu. Başta hayat şartları buna el vermeli. Belki çok iddialı fakat kendi adıma büyük& sonsuz bir aşka niyet ettiğim için benim aşkla ilgili kararlarım 10 yaşımda oluştu mesela. Benim daimi kararım ve duam eğer günün birinde evlenirsem cidden eşimle aynı anda ölmemizi istiyorum, amin.. Kendi adıma O'nun benden sonra başkalarına ait olmasına da bensiz acı çekmesine de dayanamam, ben de onsuz dünya cehennemini yaşamaya dayanamam hocam!! Fikrimce bunun tek çaresi tüm kâlbi samimiyetini Yaradan'a sunmak ve çok dua ederek buna odaklanmak. Tasviri bile burnumun direğini sızlattı. Allah'a emanet olsun, evleneceğim erkek, amin..
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#AşklaBaşla ❤️❤️
Heyt be isteklere gel. Değişik bir soru. Açıkçası ben hep ileride seveceğim kişiye sadık olacağım diye kimseye yanaşmadım. Bu seferde evde kaldık. Birşeyleri yaşamadım diye pişmanda değilim. Yani böyle insan çok emin olun. Sadece bu sevgiyi size hissettirecek biri çıksın karşınıza yeter. Bunu zaten gördüğünüzde anlarsınız.
Ayrıca senelerce severek devam etmiş bir erkek zaten çok yaşamıyor. kadın içinde geçerli. hayata küsüyor. Allah karşınıza iyi birini çıkartsın
Selamlar,
Allah senin sevgiline ya da gelecek eşine sabır versin :D Sen öteki dünyadan da adama ıstırap olursun. Aynı Ruhsar dizisindeki gibi çıkıp çıkıp gelirsin :D Böyle erkeği biraz zor bulursun gibime geliyor :D
Ya zaten normal olağan yaşlı ölümüyse adamı kim ne yapsın? Kadın o durumda da şanslı hala yanaşanlar olur. Anca çok zenginse yanaşırlar. Onlar istisna sen de çok şey istiyorsun.
Bir de çok bencilce düşünce bunlar. Kızların çoğunda bu bencil düşünce var. Ben toplumsal ve dinsel vb sebeplerde şapamıyorum o da yapmasın full bakir olsun diyor çoğu kız oysa erkek olsa o da oynayacaktı pişpirik, empati yapmıyorlar ve realist davranmıyorlar.
Cevap
70Cevap
Hayattayken sadık olması dile😀
Bir yerlerden çıkar sister karşına
Böyle erkekler var ama kızlar daha ölmeden aldatanı sevdikleri için bulamıyorlar
Bir kıssa: Sahabenin biri savaşa gidecektir. Savaşta öleceğini düşünerek. Kapıda hanımı uğurlarken şöyle der: İki gözümün nuru. Ben öldükten sonra, sakın evlenmemezlik yapma. Yalnız kalma. Hayat arkadaşın olsun yanında der. Allah'a emanetsin der ve yola koyulur. Yolu yarıladıktan sonra geri döner ve şöyle der ya ben öldükten sonra sen başkası ile evlenince, onu benden daha çok seversen. Kişi sevdiği ile beraberdir çünkü. Onu benden çok sevdiğin için de , ahirette senin eşin ben değil de bir başkası olursa. Bu yüzden evlenmesen de ahirette de birlikte olsak olur mu der😇 yani bu isteğinin kabul olmasını istiyorsan eğer, ahiret için çalışıp sana orada da kavuşmak için 5 vakit dua edecek biri ile evlenirsen neden çıkmasın ki karşına
İnançsızım ama hikaye çok masum ve güzel geldi. 😂
@Legalpainn bu gerçek bir olay aslında. Kişi sevdiği ile beraberdir peygamber efendimiz (sav) in hadis-i. Sahabe'nin adı da vardı hangi savaşa gideceği de. Hatırlayamadığım için kıssa olarak yorum yazdım. Adını bulursam ekleme yaparım. İnançsız isen eğer bilimsel olarak paylaştığım görüşleri okuyabilirsin. Aklınızda ki her sorunun cevabı var. Fakat bizim insanlarımız Kur'an'ı meal sandıkları için kafalarına göre yorumlayıp İslam'ı öğrendiklerini sanıyorlar. En basitinden Elif -lam -Mim harfinin mealde çevirisi bile yok. Bu yüzden meal Kur'an değil. Eksik çeviridir. İslâm ise Fıkıh, Tefsir ve sahih hadislerden öğrenelir. Kur'an Anayasa'dır. Başlık verir geçer. Detaya inmez detay için de bu yüzden Peygamberler gönderilmiştir her devrin yaşadığı çağı aydınlatması için. Mesela daha para icat edilmeden faiz haram deseydi absürt olurdu. Her çağın koşuluna göre kitaplar ve peygamberler bu yüzden gönderildi. Bir de son tavsiyem şu olur size. Örneğin biri gelse size dese ki sevgiliniz sizi aldatıyor dese, hemen inanır mısınız? Yoksa sevgilinize dinlemek için ona da vakit ayırır mısınız? burada bile iki tarafa vakit ayıran inançsız insalar. İslâm söz konusu olunca. Sadece inançsızların argümanlarına inanıyor ama konuda İslam ne diyor acaba. Bir de İslam'ı dinleyeyim demiyor ve tek taraflı bakıyorlar. Tek taraflı bakan kimse asla gerçek nedir öğrenemez. Bu yüzden aklınızda ki sorular varsa hepsini sorabilirsiniz. Hepsinin cevabı var çünkü. Yeterki öğrenmek isteyiniz 😇
Nadir de olsa bu çeşit erkeklerde var. Bir tanesi benim arkadaşım. Hanımı doğumda iç kanamadan rahmetli oldu. Oğlunu tek başına büyüttü. Yıllar geçti. Asla evlilik düşünmüyor. Sevgili de yapmıyor. Eşine kavuşacağı günü bekliyor
Ne güzel sevmiş öyle..
Evet, inşallah bize de böyle seven nasip olur yoksa olmasa da olur)
Çok amin 🤲😃
Çevremden izlenimlerime dayanarak söylüyorum kocası ölen kadın evlenmiyor ama karısı ölen erkek bir kaç ay bile durmuyor. Yani evlenmeyecek, sevgili yapmayacak erkek bulmak zor. Erkek kendi ihtiyaçlarını karşılayacak yapıda bir varlık değil. Genel olarak böyle tabi herkes aynı değildir ama erkeklerde durum bu.
O eskidendi artık erkekler eskisi gibi değil tabi kadınlarda.
Eski erkekler olabilir doğrudur. Ama ben ev işleri, yemek yapma açısından konuşuyorum.
İŞte artık çoğumuz bunları yapabiliyor.
MaşaAllah ama yine de erkeklerin eşlerini kaybettikten sonra evlenmeden, sevgili yapmadan yaşayacağını düşünmüyorum.
Güzelim sen çok istemişsin. Tüm adam demiyorum ama fazla fazla adam var eşini kaybettiği ertesi gün aramaya çıkıyor. Benim gibi eşimi kaybettim nereye oturduğunu unuttum birden başka güzeller gördüm ve flört/mört ile başladım!
Güzelim sinirlenme, bu bir şaka idi.
Ben hayatta daha evlenmedim ve evlenmek nasıl bir his inan bilmiyorum. Fazla fazla ilişkilerim vardı onun için sadık olmak nasıl iyi bilirim. Kandırmayı bilmiyorum daha hiç bir kadını kandırmadığım için, bilemem!
sen ölmüşsen ne oldu hayat mı durdu adamın hormonlarımı bitti.
bellı sure sonra çarka piyasaya cıkacak tabı evlenmese bıle .
zaten sen ne yapıyo dıye cok takamayacaksın onu o tarafta ne dıyor cüppeli hocamız kadınların obur tarafta sinirleri alınacak yoksa orada da basımıza dert olurlar dıyor.
:)
Gerçekten canım cübbeliyimi dinliyorsun. Din hakkında yanlış bilgiler veren bir o*ç o.
@lifecouldbedream sakin şampiyon ironiyi anlamadın herhal .
cüppelinin fedaileriyiz biz , mahşerde elımızden tutup sırattran bızı gecırecek , siz tabi olmadınız tarıkata yolunuzu bulamayacaksınız.
Bende cübbeliyi desteklediğinizi sandım bağışlayın.
En mantıklısı hiç evlenmemek. Ölünce sanki bunları düşüneceksin de. Soruya gel ya.
Yine çok şey istemişsin bu seçiciliğinden vazgeç yoksa evde kalacaksın 😅
Evde kalmak ne? Kadınlar neden evde kalsın?
Mezarda bulursun onun disinda da yasayan istiyorsan sanirim bu maddelerin yani sira birde mastürbasyon yapmasin video izlemesin ya da vaska birine bile kalkmasin diye penisini de kesmesini falan istersin
Nereden bulabilirsin bilmiyorum ama seni gerçekten sevecek bir erkeği bulman gerekiyor. Tabi seni gerçekten sevdiğinden hiçbir zaman emin olamazsın, öyle de bir durum var...
😃😃😃 koptum
Ne yapacaksın acaba sen öldükten sonra adamın ne yaptığını ne ettiğini?
Herkes öldükten sonra sevdiğinin mutlu olmasını ister, bu da benimle mezara girsin diyor 😄
Hiçbir yerde bulamazsın sağ iken bizimkiler dişi sineği rahat bırakmıyor lar kaldı ki ölünce mezara beraber gelirler valla birde utanmadan yasin okuturlar emin ol
Dirisini geçti ölüsünde de sadakat isteyen bir kadın 😀Akıllı erkek evet der öldüğünde zaten gelip hesap sorucak halin yok.
Böyle bir erkek olduğuna inanmıyorum bu yüzden nasıl ruhsar olabilirim bunu düşünmek lazım :d
Bu sorunun ciddi olduğuna inanmak istemiyorum. Gerçekten "adam rahip gibi yaşasın, iki meme ellemeden ölsün" diyecek kadar bencil olamazsın.
Benim gibi amel defteri temiz birini bulacak sınız! Anlamadığım ölmüş toprak olmuşsun ne yapcan topragin üstündekini
Ne biliyim şimdi.
Ben öldükten sonra...
Hayat devam ediyor her şeye rağmen...
Ölüm dahi olsa...
Senden önce ölürse sen evlenmeyecek misin?
( Sen senden gencini gomersin bence 😄)
#Vesselam
Eğer ki yaşımız genç ise ben öldükten sonra eşim mutluluğuna baksın.
Gidenin arkasından ömür boyu yas tutulmaz.
Seni hayattayken ters çevirmeyecek erkeği bir bul da, mezardaki olaya sonra bakarız.
Biraz zor gibi. Ama bizim bı tanıdık vardı eşine çok aşıktı evlenmedi. imkansiz değil. ama. zor...
Senden daha yaşlısıyla evlen önce sen ölsen bile zamanı pek yok evlenemeyecek ahbap
Heh tamda bu sitede bulursun 😃 çünkü sen öldükten sonra değil ölmeden tekrar evlenir 😂
Ya ben ölmüşüm hayatta kalanı mi dusunurum ne hali varsa görsün
Aklıma arkadaşımın yaşadığı bir olay geldi.
Sabah kahvaltıda kocasına sormuş, "mehmet ben ölürsem sen başkasıyla evlenir misin"
Kocası şöyle yanıtlamış: O canım bir kez yaptım.
Sen diriyken sadığıni buldun da öldükten sonrasini mi dusunuyosun
Evliyken ve sevgiliyken sadık kalacağı bulalım; ona da sıra gelir. 😂
Bulamazsın sen sağ iken sana sadık kalsin dua et😀😀
Bulursan ilk bana soyle bana evlenme teklifi etsin ben evlencem onla soz
Hiç bulamazsın , ben ölmeden evlenmesin öldükten sonra beklentim yok😂😂😂
Öyle düşünme belki o ölür sen o zaman ne yapacağına bak
Herkes mutluluğu toprağa gömmez ama biri içinde asla ölüm son olmaz.
Birini gerçekten seviyorsam ölse dahi ahirete kadar ona kavuşmayı beklerim.
Beraberken millet aldatıyor sen diyorsun ölünce bile beni sevsin. O devir geçti artık
sen yalnız öl en iyisi.
bu kıskançlıkla kimle olsan başını yersin adamın.
Neden böyle bir şey yapsın ki hayatı kayar zaten adamin
Vardır ben gibiler tek değilimdir de hadi ilk o giderse tahtalı kötü bu da bir çözüm
Senle evlenirsem söz sen ölünce
2 gün sonra bir daha evlencem
Rab nasip ederse yalnız bir kere evlenmeyi düşünüyorum
var mı öyle bir babayiğit şu kızı alsın başına taç yapsın
Öldükten sonra bunların hiçbiri seni mezarıdna ters döndğrmez dert etme
Bulamazsın neslimiz tükeniyor bizde helalimizi bekleyen tipleriz.
Adamın kedisi henüz ölmediyse şayet sen öldükten sonra neden evlenmesin?
Erkekler genelde eşi oldukten sonra kaba tabirle aklını yitiriyor nedense. O yüzden evleniyorlar
Yok öyle erkek bu yüzden bir erkeğe sadık olmam değer vermem. 20 lik kadın yüz verse hayor diyen mi olur erkeklerden soğudum bu yüzden
peki senden önce ölürse sen de aynısını yapar mısın?
Dünya fani ölüm ani ölünce bu dünya kavramı kalmıyor maalesef kalmadığı gibi bu dünya ile ilişkin komple kesiliyor yani öyle bir erkek bulsan ne olur bulmasan ne olur sen erkeği değil vereceğin hesabı düşün
Napcan ki, ölmüş gitmişsin sen. Adam ölmezse niye yalnız kalsın? Ya da sen erkekçn ölürsen niye onca sene seni beklesin?
Diğer tarafta hepsi hurilerin hayalini kuruyo senin iş zor :D
Ölmeden önce senle evlenecek olanı bul, öldükten sonrasını düşünürüz :))
Eski Yeşilçam fimleri işte 😂
Gel beni al
Söz senden sonra evlenmem başka kıza bakmam
Sen deli dolu ben deli dolu iyi anlaşırız
Zaten bende ben öldükten sonra evlenmeyecek , sevgili yapmayacak birini istiyorum
Agresif kaç zamandır sana aşığım kız hele gözlerine hayranım
Aşığım kız sana
cok sacmaseyler yazmıssın sen oldukten sonra ruhun duymuyor ayrıca erkek tek basına yapamaz kadınlar gıbı degılız..
Öyle bir erkek bulamazsın bir kere, öyle bir erkek hasta, takıntılı, saplantılı bir erkektir hayat devam ettiği sürece herkes yeni birini bulur
Öyle erkeklerin hepsini harcadınız adam yerine koymadınız o yüzden bulamazsın.
Seninle evlenirse büyük ihtimalle senden önce öleceği bulamazsın :D
Ölmeseydin sende Allah Allah 😂
Öldükten sonra bulursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?