Hem o kızın hayatının içine edip hem terk edip gidip hem de büyük konusunca ne oluyor?

Hayatımı mahvetti. Ayrildik benim suçlu hissetmem için elinden geleni yaptı. Ayrilir ayrılmaz sevgili yapmış ve bana söylemedi bile ben onunla tekrar barışmak istedim, ona yazdım defalarca aradım sordum. Hayatimda kimse yok kimseyi istemiyorum ben diyordu. Sevgilisinin olduğunu bile ben onu aradıktan sonra sevgilisinin beni aramasıyla öğrendim. Daha da asla dedim tövbe ettim. ŞİMDİ CİDDİ BİR İLİŞKİSİ VARMİS. aylardir benle ayrılır ayrılmaz sevgilisi olmuş. Benim de hayatıma girmek için günlerce ağladı herkese rezil oldu. Ben ayrıldıktan sonra beni aldattığını okuduğu bölümü bile yalan söylediğini öğrendim. Şimdi arkamdan ondan zor kurtuldum. Çok başımı ağrittı. Ona bir daha dönmem imkansız, ter ettigim insana geri döner mıyım vs demis. Onun en yakın arkadaşı da beni maddi olarak kullandı. Sevgilisi var demedi senin bir hatan var o yüzden bitti vs dedi. Aranizi yapcam falan beni maddi manevi kullandı. Ben de en son yeter dedim arkadaşıyla kavga ettim. Sana yaptığım her şey başımın gözümün sadakasi olsun deidm. Hakkim helal değil. Eski sevgilim bu konuda da ondan uzak durun size beddua eder vs diyormuş. Bu kadar büyük konuştu bu sözleri yer mi
Hem o kızın hayatının içine edip hem terk edip gidip hem de büyük konusunca ne oluyor?