Güncellemeler
+1 yıl
Görüşler için teşekkür ediyorum. Ayrılmaya karar verdim. Boyumuz uzun değil ama şükür ki aklımız var ve kalbimiz temiz, fedakarlıksa da onu da sonuna kadar yaptım. Herkes kendi kaderine.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Şimdi diyorsa bunu ayıp etmiş istemiyorsa baştan bakmasın
Benim verdiğim sevgi ve ilgi, bunca çaba başkasına verilse, inanın bana bambaşka bir ilişki olurdu. Bir sene yaklaşırken bunu görmek çok acıttı.
Benim eşim sizden kısa ben 1.90'im ne olmuş ki sevdikten sonra
Demek ki sevmiyor. Benim onun için yaptıklarım karşısında bunu görmek üzücü. O güzel ama ben de asla kötü Bi tip değilim. Eski sevgililerini dinlemekten yoruldum, bunu dile de getirdim. Off çok kötü hissediyorum. Tekrar ergenlik yaşıyorum sanki
çocuğu olan erkekle birlikte olan kadın her şeyi göğüsler be 😂😂😂
Bu göğüslemek mi oluyor?
kısa sevmiyorsa bu da göğüslemek olur
Bunu göğüslemeye karar vermişsen, bu şekilde yazmak, saygısızlık değil mi? Hem bana, hem ilişkiye ve hem de kendisine.
bu konuda kesinlikle haklısın
Muhtemelen eski bir ilişkisini bitirmekten pişman ve aklı onlardan birinde. Benle sevişirken de onu düşünüyor. Duygularım ayrılmıyor, ama mantığım ayrıl diyor. Doğumgünü için onu mutlu edecek bir sürü sürpriz planlamıştım, sanırım hepsi çöp olacak.
hiç evlenmemiş bekar biriyse zaten mantık dışı olur çocuklu bir adamla ciddi ilişki yaşıyor oluşu.
Yok öyle değil. Lakin benim açımdan şöyle ki, 5 çocuğu da olsa, cüce de olsa severdim ben onu.
baya güzel demek ki 😂
Güzellik dediğin geçecek Fatoş, ben bakışlarına ve ruhuna aşık oldum. Sadece güzel diye birine aşık olacak olsaydım zaten bu konulara girmezdim. Beni yaralayan şey yoksayılmam.
güzel mi değil mi 😂😂😂 bakışmış ruhmuş. ruhu ortada işte, bak ruhu tarafndan kırılmışsn 😂😂😂
Güzel kız, Allah için şimdi. Ama güzel diye sevmek sevilmek kötü bir durum bence
ahaha aynen o yüzden sen onu baya el üstünde tutmuşsun o da o ilgiyi sevmiş sadece
Yani Fatoş, hiç öyle yabana atılacak Bi tip değilim ki ben. Bazen sevgimden boğuldğnu falan söylüyor. Kendimi geri çeksem, ikinci plana atıldğnı düşünmesinddn korkuyorum. Aşağı sakal, yukarı bıyık. Deli olucam. Bi de nooldu bişey mi var diyor, garipsin diyor. Hiç böyle Bi ilişki duymadım ya.
Sevmiyor seni
Bunca emeğe karşın sevilmiyorsam, kimse sevmez beni. Adriana Lima olsa aşık olurdu.
Emekle ilgili degil bu kizin takıntısı varmis uzun boya
Artık takılmıyorum demişti bana ama bu nedir
Takilmasa yazmadi bence bu cümleyi
Canı sağolsun. Nasıl mutlu olacaksa öyle olsun. Biz de yıkılırız bir daha.
cok ayip bu
Akla gelen ilk şey, gözü dışarıda ve ilk fırsatta aldatır. Yanılıyor muyum? Oysa ki ben ona öyle temiz ve saf bir aşk ve sevgi verdim ki. Başka kız olsa mutluluktan hep ağlar. Bana deli gibi aşık olur. Şunun yaptığına bak.
sanirim oyle gecmis olsun
Sevmiyor seni
:( benim dünyamda sevilmeyen biri ile cinsel ilişkiye girilmez. Ayrıca boyum da çocuğum da baştan belli. Acıttı canımı bu hareket.