Sabah sabah bu soru nerden esti derseniz , mesela görüyorum adamlar kız arkadaşlarının görüşü altına biri yorum atsa kıskanıyor kaldirttiriyor mesela kıza ama kendisi istediğiyle istediğini konuşur , eğlenir. Mesafe nedir bilmez
O kendisi herşeyi yapar ama sevgilisi yapamaz.
Böyle insanlara hayatınızda yer verip neden kendinizi küçük düşürüyorsunuz?
Mesela ben nasılsam ilişkide karşımdaki kişiden de aynı hassasiyet ve karşı tarafa mesafeyi beklerim... baktım hanımefendi kendi keyfinden feragat etmiyor yol veririm..
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Kendinizi ezdirmeyin.. size kurallar koyan biri kendi uymuyorsa size değer vermiyor dur.. onunla boşa zaman. kaybetmeyin.
O kendisi herşeyi yapar ama sevgilisi yapamaz.
Böyle insanlara hayatınızda yer verip neden kendinizi küçük düşürüyorsunuz?
Mesela ben nasılsam ilişkide karşımdaki kişiden de aynı hassasiyet ve karşı tarafa mesafeyi beklerim... baktım hanımefendi kendi keyfinden feragat etmiyor yol veririm..
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Kendinizi ezdirmeyin.. size kurallar koyan biri kendi uymuyorsa size değer vermiyor dur.. onunla boşa zaman. kaybetmeyin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kısasa kısas yapmam ancak ben onun rahatsizliklarina dikkat ediyorsam o da benimkilere etmeli
O kadar..
O beni kısıtlamaya cesaret bile edemez ama ben onu kısıtlarım. O kadar
Vay arkadaş..
Beni kısıtlarsa bende onu kısıtlarim
Kisitlamaktan kastım fedakarlık yapmaktı aslında , bekar hayat ile sevgili hayatı aynı olmamalı dime.
Karşı cinse mesafeli olmasını istemek normal bir şey bence.