Ne yapmalıyım? Büyük bir acı ama elimden bir şey gelmiyor, başka şehirlerdeyiz
Birini depresyondan çıkarmak için uzaktan ne yapabiliriz?😢
Birini depresyondan çıkarmak için uzaktan ne yapabiliriz?😢
Bu tür olaylar bir kişiyi huzur alanından çıkarmaya çalışmak ters teper aksine ona çıksa da sorun olmayacağını onun yanında olduğunuzu hissettirmeniz lazım
Hep öyle diyorum, hep yanındayım, iyi olcaksın 😢
Off evet çok zor, haklısın
İnşallah 🙏
Acısını kabullenmesini beklemek gerek. Ona şunu de kaybetmek insanın doğasıdır. Ölümde ayrılıkta bunun bir gerçeği. Acını yaşamalısın ama bu acıyı kabullenemezsen zamanı ve herşeyi kaçırırsın! Kabullenmeyi bil gibi şeyler söyle
Tşkler dicem bunu
Dedm ama bi dahadicem
De Mehmet sungur
YouTube yaz dinle
Tamam🌼
Cevap
3Cevap
Onu yalnız bırakmadığını ona göstermen yeterli olur elinden başka bir şey de geleceğini sanmıyorum, basınız sağolsun
Tşkler 🙏
uzaktan biseye yapamzsin ki bende ailemi kaynettim 3 ayda zor kendime geldim valla üstelik teselli vercek kimsede yoktu
4 ay oldu ama , tam hayata döncek derken günde 17 saat uyumaya başladı😢
Başınız sağolsun sizin de😢
Teşekkür ederim Allah razı olsun valla o zmn bir seferligne mahsus 9raya gidip onu disari çıkarman lazım hava almaya psikolojisi bozulmuş olabilir onuda sen sevgisiysen anca sen duzeltrsin
Onu yaptım,2 gün gezdik iyi geldi geçen ay
Senden de 🙏
Valla kendi haline bırak yani zamana kendi toplasın kendini niye dersen sende uzaktasın sanada yazık değil mi bari sana yansitmasij seni üzmesin sende akisina birak biraz düşme üstüne bu kadar Bi çekil kenara öyle dene yani senin de sağlığını bozar bu sefer cunku
Evet bozdu ben de üzgnm çok😭
senide anlıyorum biliyomusjn çok iyi anlıyorum elinden birsey gelmiuor o yüzden sen değil onun yaşadığı yerdeki arkdslarina düşüyor artık iş.. o yüzden sen kendini fazla üzme diyorum hatta üzülmeni istemyrum çünkü üzüldüğünde kalırsın diye tahmin ediyorum bazı şeyleri hissedyrum sen söyle düşün ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum diye düşün biraz rahatla bence çünkü inan senlik birsey değil bu olay 2 ay oldu dedin çünkü senden çıkmış artık kişinin kendisiyle kendi vücuduyla alakalı bu konu sen üzme kendini qrtik
Tamam çok tşkler, 5 ay olcak, çok uyuması 1 haftadr faln
Ya yanls anlama Bi adam çok uyuyorsa ya uyku hapı almistr ya da her gece alkol almistr bunun arksndan başka şey çıkmasın senden uzak şehirde bu adam sana uyuyorum ayakları yapması sajin aklını bulandrmak gibi olmasın ama bende suphelendim şimdi 5 ay diyosun kız seni yemiyo dimi bu çocuk eminsin
Yok yok emnm, uyuyo çünkü görüntülü konuşrkn de 😢
Eminsen tamam sknti yok sende üzme kendini kız bak bu siteye gelmişsin bari başka şeyler sor kafanı dağıt senin o iş sen uzakta olduğun için olacağına varır sanması ömür boyu öyle gider o yüzden üzülme sakın bırak olacağına gitsin iş bak 3min ol bir gün ya seve seve ya s... ayağa kalkacak yaşamak istyrsa ben yaşadım daha beterini önce annem 2 ay sonra babam düşün.. ayağa kalkmak zorunda hayat devam. ediyr ama sen kafanı takma hasta olursun bak
Haklısın ayağa kalkmak zorunda 😢 Allah hayırlısını versin 🤲
Rabbim sana da sabır versin
Aynen öyle sen orada bak ben burada kendimiz parçalasakda boş yasamak için çalışmak zorunda he hayatında sen olursun olmassin yarin bir başkası olur bak buda var yarın bi başkasında kaybedebilir bu dünya sınav dünyası birde şunu hiç unutma ALLAH kimseye kaldıramayacağı yükü vermez😉👈
Amin cümlemize
Sevdiğim kız beni bıraktığında surwkli uyuyordum iyi bilirim o acıyı
Çünkü uyanıkkene aklıma. geliyordu. uyuyunca herşeyi unutuyordum
Kıyamam sana 😢
Anlıyorum ama ölüm acısı kadar üzmüş olamaz dimi, Rabb'im göstermesin, gecinden versin de🙏😢
O kadar mı sevdn😢😢
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?