Herkes yazıyor.. Ama o mesajlara bile bakmıyor.19 mesaj var hepsi kendileri yazdı. Ben ona yazdım o aktif ama asla bakmıyor bile... Neden? Sevdiği mi var sizce çok takipçisi de yok 100 kişi falan kız da ekli değil sevgilisi de yok sizce aklı başkasında mı? Birini mi bekliyor böyle erkek var mıdır?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gay olabilir
Gay değil skskskaks eski sevgilim fakeden yazıyorum
Belki senin herkesin istegini kabul etmenden falan rahatsızdır dönüş yapmıyırdur ya da hesabın açıksa yazdıklarını biliyordur konustugunu düşünüyor olabilir. Zamanında ya da bir şey gördüyse
Var evet
Gönlü başkasında mıdır
Başkasında da olabilir olmaya bilir de onun dikkatini çekmen gerek
Beyefendi size kısaca anlatsam yardımcı olur musunuz
Tabiki nedemem
*Nedemek
Bu kişi benim çocukluk aşkım çocukken o da beni seviyordu sonra malum büyüdük ergenlik derken konuşmadık birden çok utangaç olmamıza rağmen birbirimizi sevdiğimizi söylemiştik şimdi büyüdük ablasıyla ablam arkadaş bir keresinde onlara gittik ablamla orada karşılaştık yıllar sonra göz göze geldik bir 3 saniye sonrası yok konuşmadık hiç çocuklukta kaldı ama o kadar güzeldi ki aradan aylar geçti hiç aklımda olmamasına rağmen 3 haftadır her gün rüyalarıma giriyor neden?
Çok kafana takıyorsun herzaman düşündüğün için onunla hayaller kurduğun için aklına geliyor ayrıca hayatında muhtemelen biri var
Fake hesap açtım ve çok gerçekçi kimse sormadı hesap sahte mi diye baya da takipçisi var yazıyorum bakmıyor bile ama 100 lerce erkek yazdı o neden cevap bile vermiyor?
Gerçekten sevdiği biri var kesinlikle böyle
Bana ne yaptı peki ben onu cidden düşünmüyorum ama bir bakıyorum rüyalarımda ve o kadar gerçekçi ki... Yemin ederim aklımda yok gün içinde uyuyorum rüyamda uyanınca yani ne alaka diyorum
Sen baya takmışsın bu çocuğa bi ara bendede vardı
Ya şimdi açık konuşmak gerekirse çevresi yok ve ekli olan kız sayısı da 5 i geçmez fakeden kızlarla konuştum arkadaş oldum sevgili değiller ve yani yanlış anlaşılmasın ama bir kız gidip özellikle yazmaz ona Türkiye'de hele bir erkeğe yazmak için aşırı iyi fotolar paylaşmalı öyle bir şey de yok çocukluk aşkı dediğim de birlikte büyüdük 6 sene sevdik yani benden başka kimse sevmez kolay kolay onu çünkü o saflığı temizliği kibarligini sevmiştim
Öyle düşünme seveni vardır zaman insanın karşısına neler çıkarır bilinmez
Takmadım sadece aşırı sinirleniyorum gün içinde bir kere bile aklima gelmese de uyuyunca aşırı gerçekçi rüyalar görüyorum normalde öyle çok rüya gören biri de değilimdir
Tabi vardır olabilir her şey ben araştırdıklarimla konuşuyorum
İlginç daha fazla yorum yapmam için çocuğu göster bana
Atamam ki lütfen ne yapacağım ya peki erkeksin sen bilirsin bu arada 18 yaşındayız
Ya abicim Allah aşkına daha yaşın 18 bende 25 falan sanıyorum ya yoluna bak gitsin uğraşma böyle şeylerle
1 aya 19 olacağım ne fark eder yaş ne yani ben bunu 25 yaşımda yaşasam ne olur nasıl bir tavır bu aynı his sonuçta yaş mı fark eder
Haklısın yaşın hisle bir önemi yom fakat zamanın var emin ol zaman geçtikçe her şey bambaşka olacak senin için
Tamam teşekkürler yorumunuz için
Rica ederim çok düşünme iyi geceler