Diğer Bir erkek hoşlandığı kızın mesajına neden bakmaz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ne zaman bakar 😅 Güncellemeler1 yıl Güncelll Güncellemeler1 yıl Bbnkll Bir erkek hoşlandığı kızın mesajına neden bakmaz? Cevapla Erkek Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
astrocom Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl İşi vardır. 7/24 bekçi köpeği gibi bekleyecek mi telefon başında? 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Abi 2 gün oldu Yorumla Soran 1 yıl İşini biliyorum bazen oyuryor paket gelene kadar oturur Yorumla Soran 1 yıl oturuyor* Yorumla astrocom 1 yıl Ne paketi Yorumla Soran 1 yıl Döner Yorumla Soran 1 yıl Yaz Yorumla astrocom 1 yıl Neden yazayım Yorumla Soran 1 yıl boş ver Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hoşlansaydı ne olursa olsun bakardı kafada kurmaya gerek yok 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hoşlandı Yorumla Soran 1 yıl Yorumda yazdım ne oldu diye oku istersen abla Yorumla
Mustafazynp Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Hemen cevap veripte saçmalamim diye 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sanmam Yorumla Soran 1 yıl Hhjk Yorumla Mustafazynp 1 yıl O zaman sen saçmalamışsındır 😃😃 Yorumla
Kubilaygü76 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bakmaz 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Yemin et Yorumla Kubilaygü76 1 yıl Yemin Yorumla Soran 1 yıl Aynı iş yerinde çalışıyordum o kurye ben garsondum. Temas etmeye çalıştı baktı kahvaltımı sordu. Yemek olduğunda ben yemezsem yemezdi. Yorumla Soran 1 yıl Sonra aramış elim yanlışlıkla değdi dedi Yorumla Soran 1 yıl Ben kimsiniz yazdım bilerek o da benim dedi Yorumla Soran 1 yıl Sonra işi bırakmıştım ben neden bıraktın dedi ben de belim ağrıyor dedim 😅yalandan yani. Sonra hayırlısı olsun bakalım yazdı ben de cevap olarak niye yazdım. Niye yazdım çünkü bana cevap versin diye ama bakmadı girmedi Yorumla Soran 1 yıl Cevap Yorumla Kubilaygü76 1 yıl Ne yazsin ki buna Yorumla Soran 1 yıl Sohebt için yazar Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyoruk Yorumla Kubilaygü76 1 yıl Yazdimi Yorumla Soran 1 yıl Hayıttr Yorumla Kubilaygü76 1 yıl Pekii bekle Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Siz gibi 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Yok be Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Biliyoz Yorumla Soran 1 yıl Yorumlarda yazdım ne oldu diye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Derken Yorumla Soran 1 yıl Okudun mu oku Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ettm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hadi 2 saat bekletme insanı Yorumla
megakolik Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl Diğer konusunda 508 cevap paylaştı. Zamanı olunca bakar 0 19 Yorumla Soran 1 yıl 2 gün oldu Yorumla megakolik 1 yıl 20 günde olabilir Yorumla Soran 1 yıl Yalan Yorumla megakolik 1 yıl Hoşlanmış olsa bakardı zaten Yorumla Soran 1 yıl Hoşlandı. Ama başka bir şey var Yorumla megakolik 1 yıl Nasıl bişey Yorumla Soran 1 yıl Amacı farklı Yorumla Soran 1 yıl Ama bak şimdi biz aynı iş yerinde çalılıyorduk ya. Yorumla Soran 1 yıl Bana temas etmrye çalıştı. Kahvaltımı sorardı ben yemeden yemezdi Yorumla megakolik 1 yıl Eee Yorumla Soran 1 yıl Sonra aramış ben de bilerek kimsiniz yazdım. Elim yanlışlıkla değdi dedi Yorumla Soran 1 yıl O arada işi bırakmıştım hayırdır işi niye bıraktın dedi ben de belim ağrıyor demiştim sonra hmm hayırlısı olsun bakalım yazdı Yorumla Soran 1 yıl Ben de niye yazdım. Sonra girmedi Yorumla Soran 1 yıl 2 gün oldu bu üçüncü gün Yorumla Soran 1 yıl Sence kxm Yorumla megakolik 1 yıl Yazmaz Yorumla Soran 1 yıl Sevepp Yorumla Soran 1 yıl Heyy Yorumla megakolik 1 yıl Uykum geldi yaa öyle hissediyorum Yorumla
zCanx Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Kolay lokma 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Kim Yorumla zCanx 1 yıl Erkek öyle yapar kolay olduğu belli olmasın diye Yorumla Soran 1 yıl Baktı temas etmeye çalıştı aynı iş yerinde çalışıyorduk. Yorumla Soran 1 yıl Sonra aramış Yorumla Soran 1 yıl Ben de kimsiniz yazdım bilerek Yorumla Soran 1 yıl Baktı benim dedi sonra hayır işi niye bıraktın dedi Yorumla Soran 1 yıl hayırdır* Yorumla zCanx 1 yıl Evet sonra iletişim yok Yorumla Soran 1 yıl Ben de belim ağrıyor dedim yalandan😅. O da hmm bakalım hayırlısı olsun. Ben niye yazdım sonra görüldü atmadı bir şey yapmadı Yorumla zCanx 1 yıl Değişik bir olay Yorumla zCanx 1 yıl Yazamıyorum maalesef Yorumla Soran 1 yıl Burdan yaz Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla zCanx 1 yıl Yardım etmek isterdim ama buradan çok uzuyor hanımefendi Yorumla Soran 1 yıl Cfhjjk Yorumla zCanx 1 yıl . Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İşi vardır. 7/24 bekçi köpeği gibi bekleyecek mi telefon başında?
Abi 2 gün oldu
İşini biliyorum bazen oyuryor paket gelene kadar oturur
oturuyor*
Ne paketi
Döner
Yaz
Neden yazayım
boş ver
Hoşlansaydı ne olursa olsun bakardı kafada kurmaya gerek yok
Hoşlandı
Yorumda yazdım ne oldu diye oku istersen abla
Hemen cevap veripte saçmalamim diye
Sanmam
Hhjk
O zaman sen saçmalamışsındır 😃😃
Bakmaz
Yemin et
Yemin
Aynı iş yerinde çalışıyordum o kurye ben garsondum. Temas etmeye çalıştı baktı kahvaltımı sordu. Yemek olduğunda ben yemezsem yemezdi.
Sonra aramış elim yanlışlıkla değdi dedi
Ben kimsiniz yazdım bilerek o da benim dedi
Sonra işi bırakmıştım ben neden bıraktın dedi ben de belim ağrıyor dedim 😅yalandan yani. Sonra hayırlısı olsun bakalım yazdı ben de cevap olarak niye yazdım. Niye yazdım çünkü bana cevap versin diye ama bakmadı girmedi
Cevap
Ne yazsin ki buna
Sohebt için yazar
Bilmiyoruk
Yazdimi
Hayıttr
Pekii bekle
Siz gibi
Yok be
Biliyoz
Yorumlarda yazdım ne oldu diye
Derken
Okudun mu oku
Yaz
Ettm
Hadi 2 saat bekletme insanı
Zamanı olunca bakar
2 gün oldu
20 günde olabilir
Yalan
Hoşlanmış olsa bakardı zaten
Hoşlandı. Ama başka bir şey var
Nasıl bişey
Amacı farklı
Ama bak şimdi biz aynı iş yerinde çalılıyorduk ya.
Bana temas etmrye çalıştı. Kahvaltımı sorardı ben yemeden yemezdi
Eee
Sonra aramış ben de bilerek kimsiniz yazdım. Elim yanlışlıkla değdi dedi
O arada işi bırakmıştım hayırdır işi niye bıraktın dedi ben de belim ağrıyor demiştim sonra hmm hayırlısı olsun bakalım yazdı
Ben de niye yazdım. Sonra girmedi
2 gün oldu bu üçüncü gün
Sence kxm
Yazmaz
Sevepp
Heyy
Uykum geldi yaa öyle hissediyorum
Kolay lokma
Kim
Erkek öyle yapar kolay olduğu belli olmasın diye
Baktı temas etmeye çalıştı aynı iş yerinde çalışıyorduk.
Sonra aramış
Ben de kimsiniz yazdım bilerek
Baktı benim dedi sonra hayır işi niye bıraktın dedi
hayırdır*
Evet sonra iletişim yok
Ben de belim ağrıyor dedim yalandan😅. O da hmm bakalım hayırlısı olsun. Ben niye yazdım sonra görüldü atmadı bir şey yapmadı
Değişik bir olay
Yazamıyorum maalesef
Burdan yaz
Yok
Yardım etmek isterdim ama buradan çok uzuyor hanımefendi
Cfhjjk
.