Soruma kizmadan bı bakar mısınız?

Arkadaşlar eşimden boşandım ve biri girmişti hayatıma.. iyi bı insan evlilik olarak değil birliktelik olarak iyi gidiyoken eşimle geri çocuk için devam ettik.. erkek arkadaşımdan ayrıldım.. sonra eşimden ayrıldım ve erkek arkadaşım la devam ettik derken bı yanlış gebelik testi sonucu yüzünden eşimle kalakaldım.. boşandık ve ben sevgimi herşeyimi bitirmiştim eşime karşı. o erkek arkadaşımda aklım ve herşeyim.. ve onu çok özlüyorum.. küçük çocuğum var farklı bı düzen kurcak güya eşim evlenelim yeniden diyo ama onunla yeniden nikah yapmak benim için çok kötü.. çok zor boşandım zaten. diger kişiyi de aksine çok özlüyorum her an gözümde aklımda.. dün eşime söyledim.. olmuyo dedim unutamicam ben onu dedim. seviyorum dedim.. eşim devam edelim diyo.. ama benim herşeyi bırakıp gidesim var.. ait olmadığım yerde hissediyorum kendimi.. ama çocuk için kalmalı mıyım.. eşimle çok kötü şeyler yaşadık geçmişte.. o yaptıklarını silemiyorum aklımdan.. gitmeli miyim sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada eşim bu son biraraya gelmemizden hemen önce bana iftira bile atmıştı.. hemde kötü bı şekilde.. içim. almiyo.. ve başkasını seviyorum..
Soruma kizmadan bı bakar mısınız?