Erkeklerdede yapan var ama kadınlardan daha düşük olacağı aşikar. Yapmayanlar genelde cahil çevresi tarafından yargılanmamak için yine cahil düşünceleri düşünceleri yüzünden güya erkekliği gidecek düşüncesiyle yapmıyor. Ama ben yaparım. Kil maskem, nemlendiricim, yüz yıkama jelim mevcut
Evet yapıyorum. Hatta sabah ve akşam ayrı yüz bakım yağı yaptım kendime. Nemlendiricim var. Yüz temizleme solüsyonu ve tonik. Kirpik yıkama şampuanı vb.
Güzel kız Melike 🥰 ben düzenli bakım manyağıyım resmen diyebilirim 😂 Cilt temizliği, tonik, nemlendirici, haftada 1–2 maske falan rutinim gibi. Kış olduğu için de ekstra nem odaklı gidiyorum şu ara, cildim hemen kuruyor çünkü ❄️
Erkekler konusuna gelirsek, etrafımda bakım yapan erkek sayısı eskisine göre baya arttı. Merto mesela benden iyi cilt bakımı yapıyor, sakal-bıyık düzeni, güzel parfüm, temiz cilt… Bence cinsiyet değil, özene önem verme meselesi 💅✨
Esmer olmasının sorunu yok boş ver iyidir 😄 canlı görünmesi içinse çok bişey yapmana gerek yok aslında tonikler var onlardan kullanabilirsin kaliteli uyku düzenli yıkama nemlendirici 🤗