Sevgilinizden ayrıldınız ve sizi hayatından ve takipçi listesinden çıkardı. Üstelik bunu yapmakta da haklı ve siz de bunu bal gibi biliyorsunuz. Merak ediyorsunuz, profili gizli ve fake hesaplardan gönderdiğiniz hiçbir isteği de kabul etmiyor. Eski sevgilinizin tanımadığı kişilerin gerçek hesaplarını kullanarak takip isteği gönderir ya da o hesaplardan mesaj atar mısınız? Ya da eski sevgilinizden ayrıldıktan sonra bu şekilde gelen takip istekleri tesadüfi midir?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eski sevgilimi umursamam
Benimki umursuyor sanırım. :)
Ok :)
Hiç öyle şeylerle uğraşmam yeni hesap aç ugras falan bana göre seyler degil, haa sonuçta bir bağım olmuş üstüne düşmüşümdür konuşmak istemişimdir ama takip atmak baska hesaplardan falan bunları hiç yapmadım yapmamda
Biten bitmiştir niye merak edip takip edeyim. Geberse umurumda bile olmaz. Bende öyle nefret var.
Eski sevgilim için bu kadar güçlü duygular beslemem.
hayır, o bana göndersin.
Ben de takip etmem. Katılıyorum. Gelen takip isteğinin kimden olduğunu nasıl anlıyorsun?
Stalk yapacaksam muhakkak bi yolunu bulurum
Peki seni stalklayanin kim olduğunu da anlayabiliyor musun?
Yoook onu bilemem 😂
Trojanlı program ile gizliden bakarım
Hayır göndermem
Kesinlikle... 33 yaşındayım hayatımda ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Bana da garip geliyor. Anlamlandiramiyorum.
Konuşmak istiyor olabilir
Konuşmak istiyorsa arayabilir. Hiçbir yerden engellemiştim. Kavga gürültü ayrılmadık. Ben çok sakin biriyimdir, tartışmalardan hoşlanmam.
Engellememistim**
Daha kolay yöntemleri var bu kadar kasmayın
Ben stalk yapmıyorum. Yapılınca da kim olduğunu anlamıyorum. Yöntemleri nedir?
İnstagrammı?
Evet durmadan takip isteği geliyor
Postegrodan bak
İşim olmaz kimseyle
Mantıklı
Eski sevgilim yok
🥲 üzdü.
Neden ki? Bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadığı için şanssız mıyım?
Bu da bir tercih, şanslı ya da şanssız diyemem. Haddim değil. Ben kendi açımdan yorumladım sadece.
Tercih değil. Ben ergenliğimden belli kız arkadaşım sevgilim olsun istedim ama maalesef hiç olmadı. Hiç sevilmedim bile. 33 yaşına kadar yalnız kaldım. Demekki hak etmemişim. Bende gençliğimde aşk yaşamak mutlu olmak isterdim.
Bence yanlış düşünüyorsun. Sevilmek istediğin halde bu tür bir ilişki yasayamadiysan bence ortada ciddi bir sorun var demektir. Bu durum, ilişki yaşamayı hak etmediğin anlamına gelmiyor. Çok derin konular bunlar ama bence bu konuda ciddi bazı blokajların olabilir, aileden gelen blokajlar gibi... Eğer bunların ne olduğunu bulup çözebilirsen, hak ettiğin ve istediğin ilişkiyi de hayatına ışık hızıyla çekebilirsin.
Ben çocukluğumdan belli utangaç çekingen içime kapanık sessiz biriyim. Hiç açılamadım çok kapanık asosyal yaşadım. Ortamlara giremedim. Arkadaş çevre edinemedim. Okulda mahallede hiçbir kızla tanışamadım arkadaş olamadım buluşamadım çıkamadım flört edemedim. Dış görünüş olarak da çok zayıfım bu da özgüvenimi olumsuz etkiledi. Çünkü kızlar zayıf erkeklerden hoslanmaz bunu biliyorum. Ama yapım böyle kendimi bildim bileli zayıf cılızım. Ayrıca yakışıklı olsaydım bu halimle de seven hoşlanan aşık olan kız olurdu. Demekki yakışıklı da değilim. Kızların hoşlanacağı seveceği bir erkek değilim. Hiçbir çekici yönüm yok. Her yönden kaybediyorum.
Senin sorunun zayıf ya da çirkin olman değil, böyle bir kriter yok emin olabilirsin. Ama özgüven, özdeğer ve özsaygı konusunda kesinlikle kendini geliştirmelisin. Bence bu konuda imkanın varsa psikolojik bir destek al, çünkü geçmişten gelen bu sorunların tek başına üstesinden gelebilmen çok zor, en azından kısa vadede bunu yapamazsın. Lütfen bir danışmanlık al. Önce sen kendini sevmeli ve kıymetini bilmelisin. Bu dünyada senden bir tane var ve sen biriciksin. Bunu hiçbir zaman unutma.
Dış görünüş hiç önemli değil mi? Bence kadınlar en çok dış görünüşe önem veriyor. Evet haklısın zaten özgüvenim hiç yok. Çünkü çocuklukta ergenlikte psikososyal gelişimimi tamamlayamadım. Çekingen utangaç içe dönük sessiz kaldım sosyalleşemedim evcil pasif kaldım insanlarla kaynaşamadım. Bu yüzden özgüvenim gelişmedi. Yetişkin bir erkeğim ama kendimi her yönden zayıf güçsüz yetersiz hissediyorum.
Dış görünüş başlangıçta önemli olabilir, sonuçta karşı taraf seni tanımıyor, mecbur dış görünüşe göre değerlendirecek. Ama dış görünüş sadece kaşın, gözün, vücut şeklin demek değil. Bir bakışın, gülüşün de dış görünüşüne katkı sağlar. Kendine olan güvenin, saygın dış görünüşüne de yansır. O nedenle çok önemli bu. Sen kendini zayıf ve güçsüz hissedersen bunu sadece vücut şeklinle değil durusunla, bakışınla ve her bir hücrenle karşı tarafa yansıtırsın. Kendini sevmeyi öğrenmek zorundasın. İstediğin hayatı yasayamiyorsan, demek ki yanlış olan bir şeyler var ve bunu değiştirmeyi deneyebilirsin. Kaybedeceğin hiçbir şey yok. Kimbilir belki de çok şey kazanırsın.
Haklısın. Ama her şey çocukluktan başlıyor gelişiyor oluşuyor. Çocukluk ve ergenlik dönemlerinde kendimi tamamlayamadım temelimi sağlam atamadım. Sana basit saçma anlamsız gelebilir belki ama utangaçlık çekingenlik benim hayatımı mahvetti. Çok içe dönük sessiz bir kişilik yapım var. Bunu hiç aşamadım değiştiremedim. Gittikçe daha da içime kapandım. Zamanla daha da utangaç çekingen oldum. Yani yetişkinliğim tamamen olumsuz etkilendi. Gençliğimi hep eve kapalı asosyal yalnız geçirdim. Senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç evden dışarı bile çıkamıyorum. Gençliğimi hiç yaşayamadım her şey içimde kaldı. Yaşlandıkça daha da kötüye gidiyor durumum. Yalnız yaşlanacağımı bilr kabullenmeye başladım.
Asla saçma ve basit gelmiyor. Çünkü benim de küçükken hiç arkadaşım yoktu. Asosyal değildim ama çok çekingen ve utangactim. Kimsenin beni sevmediğini düşünüyordum. Bakış açını değiştirirsen hayatını değiştirirsin. Bunu gerçekten istersen yapabilirsin. Bak şu an benimle konuşuyorsun, herkesle konusabilirsin. Konuştukça da durumun aslında senin düşündüğün gibi olmadığını göreceksin. Buna eminim ama bir yerden baslamalisin. Daha fazla erteleme.
Buradan yazarak kendimi rahatça ifade edebiliyorum. Ama gerçekte yüz yüze olsak böyle konuşamam anlatamam. Hayatımda hiçbir kızla öyle konuşamadım ben daha. Bakış açım dar değil. Ama bazı şeylerin farkındayım. Kişilik değişmiyor. İçe dönük çekingen utangaç sessiz biriyim ve ölene kadar böyle kalacağım maalesef. Bu da hayatımı olumsuz etkilemeye devam edecek. Hep mutsuzum yalnızım evet çoğu şeyden mahrum kaldım ama bu da benim gerçeğim.
Mizacin, karakterin değişmeyebilir ama davranış biçimini değiştirebilirsin. Kastettigim bu. Kendine haksızlık etme.
Ben bu koniyucok araştırdım. Yani kişilik ve karakter arasındaki farkı da araştırdım kişilik insanın genetik ve kalıtsal özelliğidir. Ama karakter sonradan kazanıldığı için ömür boyu değişir. Benim sorunum karakterimde değil. Kişilik yapımdan kaynaklı. İçe dönük bir kişilik yapım var. Çocukluk ve ergenlik insanın kendini aşabileceği dönemler. Ama ben aşamadım. Mesela hiç diğerleri gibi konuşkan girişken sosyal olamadım. Okulda mahallede en sessiz çekingen asosyal bendim. Ergenliğimden itibaren iyice kapanmaya başladım. Herkes ergenlikte neler yaşıyor. Ben hiçbir şey yaşayamadım. Bence çok eksik kaldım. Bu da beni yetersiz pasif bir yetişkin yaptı.
Bir psikologdan danışmanlık almalısın bence.
Bilmiyorum artık açılacağımı pek sanmıyorum. Bu utangaçlık çekingenlik geçmez bence.
Kaybedeceğin hiçbir şey yok. Belki de sandığın gibi kötü gitmez. Bu konu üzerine düşüneceğine söz ver. Lütfen.
Artık benim hayattan pek beklentim yok heveslerim hayallerim içimde kaldı hayatta çok şey kaçırdım. Gençliğimi de hiç yaşayamadım bunun telafisi yok. Bazı şeyler için geç kaldım bunun farkındayım. Sadece bir işim olsa hayata tutunmam için yeterli. Sosyal hayat aşk hayatı ya da diğer şeyler olmadan da yaşayabilirim.
Geçmişi geri getiremezsin ama geleceğini inşa etmek senin elinde. Sana güveniyorum. 👍🏻
Haklısın. Teşekkür ederim.