Onunla zaten olamayacaktık. Takip ettiği birisi aşırı hoşuma gitti ama önce flörtümden güzel bir şekilde ayrılmam lazım diğeriyle aramı yapmasını istiyorum😭
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Onu manit olarak değil kanki olarak çok değer verdiğini göster. Başta ona çok değer verdiğini göster ilerleyen zamanlarda güvendiğini söyle. En son da kaybet istemeğin bir arkadaşın olduğunu söyle. Bunu hazmettiğinde de "kankaaa bu çocuğu bana yapmazsan g. tünü keserim de"
023 Yorumla
Soran+1 yılAramıza cinsellik girdi ama
Soran+1 yılOoff
Soran+1 yılCinsellik derken sadece mesajda ;(( ayrıca tam kafa dengisin ya sesin falan şu an sana da yürüyesim geldi of bunlar hep baba sevgisi eksikliğinden
Soran+1 yılÇok büyük konuştun şu anda farkında mısııın
Soran+1 yılSevgine talibimm
Soran+1 yılArkadaş sevgisi
Soran+1 yılOlmaz mı hıı
Soran+1 yılKonuşalım işte
Soran+1 yılAnladımm bende sesle karşılık verirdim belki🙂
Soran+1 yıl3 kez görüntülenmiş gizli hayranların var 😂
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aranızı yapması fikrini kafandan çıkar bu olmaz.
Ancak o hoşlandığın kişiye sen adım atarsan bir şansın olabilir.
Bence bunu anlayabilecek realist bir bakışa sahipsin yoksa böyle düşüncelerin olmazdı.07 Yorumla
Soran+1 yılElbette.
Soran+1 yılAslında yok çok utangacım neyime güveniyorum bilmiyorum
Soran+1 yılSanada yürürdüm ama hakkımda yanlış düşünmeni istemem😄
Soran+1 yıl😂😂
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
42Cevap
+1 yılerkekler birbirinin p*zevenkliğini yapmaz onu yapanın adı zaten belli
bir de görmediğin baba ilgisinin sevgisinin yokluğunu erkeklerle kapamaya çalışmaya devam edersen o ilgi açlığı hiç bitmeyecek ve katlanarak artacak asıl sorunu gerçekte hiç çözmediğin veya tedavi aramadığın için.04 Yorumla
Soran+1 yılYaşanmış geçmiş bir zamanın tedavisi nasıl olur ki
- +1 yıl
arkadaş alınma da sen psikologlarda ne yapıyolar zannediyosun? tam da o yaşanmış ama bitmemiş o hala açık olan ama senin bile fark etmediğin yaraları tedavi etmek onların işi mutlaka git derim yoksa inan bana gün gelecek kimseyle mutlu olamayan birine döneceksin (inşallah dönmezsşn de dönenlerin hepsinin hikayesinin giriş kısmı seninkine benziyor sen hazır gelişmedeyken kurtar kendini diyorum çünkü onların hikayesinin sonu sayısız yanlışla hatayla kırdıkları insanlarla, utançla ve yalnızlıkla bitiyo)
Soran+1 yılBiraz önyargılyım evet psikologlara karşı 😅
- +1 yıl
Olma ama bu devirde 10 yaşında çocuk depresyon ve ankisiyete hastası artık hemen hemen herkese lazım psikolojik destek
Yüzsüzlük bu yapmak istediğin şey aranızda o kadar yaşanmışlık olacak flörtünle sonrada onla ilişkiyi kesip sonrasında saçma sapan bir şekilde “bana bunu ayarlar mısın” mı diyeceksin cidden
00 Yorumla
+1 yılerkekler birbirine p**evenklik yapmaz maalesef onu istersen ağır küfür yersin :d
010 Yorumla
Soran+1 yılNedenn
- +1 yıl
gururumuz var
Soran+1 yılSen yappp aramızı
- +1 yıl
ayranım yok içmeye atla gideyim mı sıçmaya? önce kendime ayarlarım sonra millete :d
Soran+1 yılİyilik yapan iyilik görürrr
- +1 yıl
Bende sana arkadaşlarımdan mı ayarlıcam diyosun üstü kapalı
Soran+1 yıl😂😂 bakarız
- +1 yıl
Aynı şehirdeysek yaparım 😂
Soran+1 yılNerdesin
- +1 yıl
İst
+1 yılHerşeye zam geldi boynuzlamaya zam gelmedi heralde arsızca aldatmalara devam
10 YorumlaGerçekten bu kafada kişiler var.
Ayıplamayın dalga geçmeyin yoksa başınıza gelebilir...10 Yorumla
+1 yılBen flortunun yerinde olsam sana öyle güzel konuşurdum ki aklından hiç çıkmazdım bir ömür boyu
06 Yorumla
Soran+1 yılBiri konuşsada kendime gelsem
- +1 yıl
Bana ulaş hallederim kendine gelirsin ciddi diyorum
Soran+1 yılGerçekten mi
- +1 yıl
Sana neden yalan diyeyim ki
Soran+1 yılYazdıım
- +1 yıl
Bende yazdım bak
Bence arkadaşıysa olmaz ikisi birden girer bu sefer haberin olsun
00 Yorumla
+1 yıldalga mı geçiyorsunuz anlayamıyorum bu neyin kafası
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. oo istersen seni kendi elleriyle onuna yatağına götürsün:)
00 YorumlaFlörtün güzel kardeşim galiba yoksa bu soruyu sorduğuna göre sen çok genişsin
00 Yorumla
+1 yılSen belli süre sonra şimdiki hoşlandığın çocuğun takip ettiği başka erkekten de hoşlanırsın... Bunun sınırı yok. Bir yerde onurlu bir şekilde durmak lazım
14 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi ki hoşlandığım benimle ilgilense onu severim
- +1 yıl
Ah şu ilgisiz erkekler... O da ilgisizliğe bağlayabilir... Sen asıl kendi içinde neden ilgi için bu kadar çırpındığını kendine sor... Belki kendine sevgi konusunda ilgi göstermiyorsundur... Bu şekilde erkekten ilgi alarak tamamlamaya çalışıyor olabilirsin. Bu tarz şeyler birz psikolojiktir. Çünlü rutine bağlanınca erkekler ilgisiz olabilşyor... Kimse aynı kalmıyor. İlgi geçici ve zaman göre ve moda göre değişken biraz. Kendi içinde nasılsın ona bak.
Soran+1 yılYaa en yapıcı mantıklı yorumu sen yapmışsın teşekkür ederim. Baba sevgisi görmedin ona bağlıyorum ama genel olarak kendimi seviyorum yani bir de fıtrat olarak ihtiyaç işte her insan ister ki sevilmeyi
- +1 yıl
Tabiki öyle benim de ihtiyacım oluyor ama temelim değil😘 her davranışın bir nedeni vardır çok kötü olmadığı sürece. Kimse kimseyi çok anlamıyor, görmüyor zaten. baba sevgisini tamamlama durumu olabilir evet.. Ksrşı cinsten ilk sevgiyi babadan alırız yeterince almayınca başka erkeklerden tamamlamaya çalışırız. Sadece tamamlamak uğruna biraz dikkat etmek lazım canım. Kendini sevmeye devam et ilk önce hep kendini sev😘
Gizli Üye(18-24)+1 yılİğrençsin... seni seven birinden başkası ile olmayı istiyorsu
11 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevmiyor bin şahit lazım
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl bir kafa yapınız var sizin
İnsan olduğunuzdan eminsiniz değilmi20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleğer canımlı cicimli konuşma olmadıysa kanka ayağına yat önce kanka ol sonra aranızı yapmasını istersin
00 Yorumla
+1 yılflörtün sana yardım etmez çünki flörtleşirken olmayacağını anlayıp sana karşı kalbi kırılır ve bırak sizi tanıştırmayı ona senin adını bile söylemeyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok kiz öyle deme yuzune bakarak kirpiklerin çok güzel de
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYanlış soruya yazmışım
Gizli Üye(25-29)+1 yılFlorten ayrılmak mı flört sevgili demek degilki sevgilimisiniz flortmusunuz ona karar ver önce sen?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılilk kanka olmaya çalışş sana birisini ayarlıcam falan de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOha harbiden ya. Kanka kusura bakmads taa flortunun takip ettiğine duygu beslemeyi nasi becerdin ya biraz karakterli olun konustugun çocuğu da bi dusunsen mi bi zahmet acaba
02 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandım sadece
Cevap sahibi+1 yılBu kadar basitlestirmeyin su sevgiyi hoşlanmaya ya yaptığınız çirkinliği de basitlestirmeyin!!
+1 yılYeni nesil hız kesmeden devam ediyo yoluna valla 😂😂
10 YorumlaBence yanlış bir şey önceden flört edilen birinden istenicek bir şey değil bu.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya abi hadi o çocuktan hoşlanmanı geçtim de flörtünden bunu istemek de ne bileyim.. insanın bir onuru olmalı bence
20 YorumlaSemra hanımın old lar bilir daldan dala dal dal diyisi geldi gözümün önüne
00 YorumlaDilin yk mu senşn git kendin tanış neden medet umuyon
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizin gibiler olduğu sürece aşka küsen insanlar bitmeyecek
11 Yorumla
Soran+1 yılAşk değil bu
Gizli Üye(18-24)+1 yılİgrencsin aşk dediğin öyle iki ayda bir başka birine geçmek değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılAşk değil hoşlantı
+1 yılO çocuğa yazık değil mi şimdi
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğil müstehak
- +1 yıl
Tamam
+1 yılDünya 2den büyüktür de gir mevzuya
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Bu sorunun gunun sorusu olmasi?
10 YorumlaEh yok artık daha neler
10 Yorumlabu tamamen kalitesizlik
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yılYapar eğer fazla kaptirmadiysa
10 Yorumla
+1 yılSormak diye bir laf var, bunu hiç düşünmedin mi?
00 Yorumla
+1 yılOtoban kadar geniş olman dışında sorun yok.
00 Yorumla
+1 yılZannetmiyorum ki aranızı yapsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılGit kendine başka birini bul
00 Yorumla
+1 yılBence hoş olmaz , etikte değil 😅
00 YorumlaSöyle senden daha iyisini buldum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılÜçün birine dikkat et
00 Yorumla Flört ederken böyle bir yaklaşım oldukça yanlış
00 Yorumlaİnşallah o arkadaşıda sana bunu yapar :)
00 YorumlaGit direkt söyle yapsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEtiketliyecek seni o. Diye hazir ol
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılErkekler boyle hoslanmadim senden arkadasini begendim desen hemen sen nasil bi k. h. besin sen o. r. s. bsun yani demedigi kalmaz heleki aranizda birseyler yasanmissa basina is alirsin vallahi bi 7 ay oldu basima geldi 2 defa koruma icin adliyeye gittim cok pislesiyorlar heyatim
Cevap sahibi+1 yılBu cocukla muhabbeti kes uc bes ay bekle bi uzaktan izle hala hissediyorsan birseyler 2. Cocuga git kendin acil bu cocugu araya sokma hic
Cevap sahibi+1 yılGenis yazmislar yok sanada yapsinlar aynisini yazmislar yorumlarda okuyorum ya erkekler o kadar bombok isler yapiyo ki senin yaptiginda hic bisey yok genciz guzeliz yapariz ne var bunda
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi birisine birsey diyorlardı neydi oo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana 5 kişi girsek ne olur acaba
00 Yorumla
+1 yılGerçekten bunu nasıl istersin
00 Yorumla
+1 yılŞimdi ben annemle kardeşmiyim
20 Yorumla
+1 yılBu söylediğin çok saçma biliyorsun değil mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum tabi
- +1 yıl
Ne kadar iyide ayrılsan böyle birşeyi isteme adamın onuruyla oynama empati yap sana böyle bir şey yapılsa ne hissedersin?
Soran+1 yılTamam 😊
- +1 yıl
Aferin sana 😃
+1 yılbravo 👍🙏
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzür dilerimm
- +1 yıl
🙂 benden degil o cocuktan dile bence
+1 yılGit ona yaz direk
10 Yorumlasen daha iyilerine ben de ona layığım de..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı.
+1 yılNe boş kızsın ya
10 Yorumla 🙄🙄🙄
00 Yorumlaİyi halt etmişsin
00 Yorumla
+1 yılAçık açık snlat
00 Yorumla
+1 yılArtık herkes XL oldu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. ciddi olamazsın yaa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAferin, bize ne?
00 Yorumla Kizlar kalbiniz yok yaa
00 Yorumla
+1 yılGünümüz ilişkileri
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Flörtümün takip ettiği kişiden hoşlandım. Aramızı yapmasını nasıl isterim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım