Siz ne diyorsunuz? ))

Evet genellikle seviyorlar çünkü bizim ilişki anlayışımız diğer milletlerde yok. Türk kadınları önemsenmek ve ilgi istiyor (hakkediyoruz kız, tabii yapacaklar). Diğer kadınlar kendi erkeklerinden bu ilgiyi görmüyor çünkü kendileri de göstermek istemiyor. Türk erkekleriyle tanışınca o alışılmadık yoğun ilgi onları çok etkiliyor. Bir de bizim erkekler bize yapmadıklarını Slav kadınlara yapmaya bayılıyor, bizden üst seviyede gördükleri için. Para harcamaktan, ilgi göstermekten, hemen evlenmeye çalışmaktan hiç çekinmiyorlar. Bunu kendi ülkesinde göremeyen kadın da bayılıyor haliyle. Bir de dini inançların verdiği temizlik içgüdüsü var, o da hoşlarına gidiyor
Ben lisedeyken tekstilde bakımcılık yapan Mustafa Usta diye hitab ettim komşu vardı, Kazakistanda 3 aylığına montaja gitti bir daha geri gelmedi orada evlenmiş. Kızkardeşi yeni karısının fotografını gösterdiğinde dedimki "Dört dörtlük karısını, üç çocuğunu ve 27 yıllık evliliğini hiçe sayarak nasıl bostan korkuluğuna benzeyen biriyle evlenebilir?" Gelen cevap şuydu: "Nerminden bir gün dahi insan muamelesi görmemiş, içine atmış herşeye katlanmış "
Yeni jenerasyon yakışıklıysa ve tipi düzgün, kaslı, uzun boylu olduğu ve abazan olsalar da giderleri olduğunu için kadınlar düşmeye başlamıştır. Yani hem tip hem davranış olarak ortadoğu klasmanından biraz çıktık. Y kuşağı yüzünden Türkiye birçok tanışma sitelerinde banlanmıştı. Z de çok matah değil g. tleri kalkmasın. Yurt dışına gidip de youtube videosu çekil de sadece sapıklık ve taciz edenleri de görüyoruz. İyi tarafından baktım. Artık Arap bokuna pek benzemiyoruz.
Araplara ortadoğuya kurban ol
Türkler gibi lafda müslüman olup her halti yemezler
Yauv sie.
Sanmam. Yabancının Kezosudur o, veya gold digger olanıdır. "Yabancı kadın kolay veriyor" beklentisiyle ilgiye boğulan, adeta ağzının içine düşülen yabancı kadının, gördüğü ilgiyi, Türk kadınlarına göre daha kolay girilebilecek bir vajinası olduğu için gördüğünün farkında olmamasındandır. Aklı başında yabancı (Paki, Afgan, Suri demiyorum) bizim kızlardan da, erkeklerden de uzak durur. Türk erkeği denen stereotipin ülke dışındaki imajı iyi değil. Her gün yenisini gördüğümüz kadına şiddet, kadın cinayeti vs. haberleri yabancılar da görüyor.
Şu Resimde ki Aptallara Bak Aptal Diyorum Çünkü Bi ünlüyü Bu kadar Gözde büyütmek Nasıl kafa yapısı Böyle Tamam bi oyuncu başarılı olabilir ama Göklere Çıkarmanın bi gereği yok oda senin benim insan Bizlere Faydası mı? Var Yok Sadece TV de izleyerek zaman geçiriyoruz
Cevap
76Cevap
Genellemeler yanıltıcı olabilir. Fakat şöyle bir durumda var. Türk erkekleri sahiplenmeyi, korumayı ve kollamayı bir görev olarak addediyor ya işte özellikle batı kültürüne aşina olan kadınların ilgisini çekiyor. Belki bu yüzden ilgilerini çekiyor olabilir..
Kimsenin Türk erkeklerinin yüzüne bakacağını zannetmiyorum
20 kadına 1 erkek falan düşen Zimbabwe kabilesi kadınları falan mı çıldırıyor😄
Resimde çıldırıyor gibi görünüyorlar
hayır bunu yapanlar türk kadını sadece
#SelamGençlik 🍀🍀
Türk kadını için yine kimse çıldırmıyor mu n'olacak Türk kadınının hali 😅😅🍀🍀
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#AşklaBaşla 💗💗
Bildiğim kadarıyla evet. Bunu bir arkadaştan dinlemiştim Rusya da yaşayan. Yabancı erkekler kadınların yaptığı şeylere tepki vermediğini, bu yüzden yeterince ilgi alamadığını, Türklerin ise yabancı kadinlara verdiği ilgilen kaynaklı mutlu olduğundan dolayı türk erkeklerini sevdiklerini söylüyordu. Ne kadar doğru bilemem 😂
Kesinlikle öyle bir şey yok!
Yanliş anlatım ;)
Hanzo gibi kılı, esmer erkeği ne yapsınlar
Yakişikli 2 metre adamları varken
Ayrıca Türk erkeklerini özelikle sevmezler
Çünkü Türk erkekleri yabaniler kadina karşi
Yalancı ve sadece kullandıklarını biliyorlar
Ama asla ciddi bir ilişki yapmazlar
Eyer tek tük varsa, oda öz güveni eksik ya da herkesle cinselik yaşamak isteyen yabanci kadınlardır. Oda tek tük cingene tıplı yabancilar işte
Çıldırmak değil de onların erkeklerine nazaran biz daha iyi seviyoruz ve sahip çıkıyoruz.
Kendi ülkelerinde ki erkekler genelde geniş insanlar oluyor.
Bunun farkında oldukları için istiyorlar.
Boşuna gelip buraya gelip evlenmiyorlar sonuçta.
Bu adama türk kadınlarıda çıldırıyor yurdum insanından birini görsele koysaydında ona göre görüş yazsaydık 😅
ahaha 😄Nerede bulacaklar böyle erkekleri haklılar😄
Yabancı kadınlar her konuda adım atmasını biliyor. Ülkeye akın akın geliyorlar, aşk konusunda da iyiler. Sevgili olanlar var Antalya'ya kalıcı yerleşenler var
Evde oturup Tarkanlar, Çağataylar, Can Yamanlar kaslılar peşimden koşsun diye bekleyen Tc kızlarından daha aktif oldukları kesin :D
yok öyle bişi su an pazar payımız ciddi anlamda daraldı .
bunda son yasananlar ıle akepeninde etkısı yuksek .
birde euro artınca bayi toplantısı, haftasonu ucakla gıt gel bayagı azalınca işler kesat.
Aynen öyle yabancı kadın lar evlilik yuva kurup bu yuvaya sahip çıkıyor çocuk lar bile kocadan çıkıyor onlarda. Ayakları üstünde durup yapan alkol madde bagımlısı güçlü kadın olmaya devam etsin bizimkiler
Yabancı kökenliyim. Hayır, çıldırmıyorum. Bu abartı.
Anadolu'nun bağrı yanık döşü gilli babayiğit biz erkekleri ne hayranlık abartiymiş gibi gösteren bu alaycı soru anlayışını kınıyorum kınıyor ve gidiyorum
rus bi kadınla flörtleşiyordum bana araplara benzeyen erkekleri atıp türk erkekleri benim gözümde böyle demişti ardından burak özçivitin resmini atıp ama buna bayılıyorum demişti
Bence değil abartıya gerek yok.. o zaman Türk kadınları da yabancı erkekler için çıldırıyor genellemesi yapılabilir🙂
Bence kişilere ve zamana göre kriterlere göre değişir 🙂
Yabancı kadınlar kimse için çıldırmıyor ve Türk kızları gibi kasmıyorlar sakin relax kendi hallerindeler şımarık lüks takıntıları yok mesleğe işe bakmazlar. Yalan söyleme onlara yeterli
Evet kesinlikle.. Sen o yabancı kadınların çıldırış halini bir de yaz vakti Antalya’da plajda bu muhteşem döşü kıllı Türk erkeklerini yan yana yatarlarken gör…
Geçen yine Danimarka'dayım.
Kadınlar tarafından sokakta soyunmam istenildi.. Ben Türk erkeklerine hayranlar sanıyordum meğer soyguna uğruyormuşum.
Kandırıldık.
Çıldıranlar vardır illaki. Ama yabancılarla çalışıyorum (Avrupalılar) Türk erkeği isteyen kadın görmedim. Genellikle Türki Cumhuriyetler ve bazı Rus kadınları Türkleri begenıyor.
Daha çok türk erkekleri çıldırıyor yabancı kadın için. Basit seviyorlar işte. Herşeye evet diyorlar ya ondan çıldırıyorlar türk erkekleri.
Siz Türkler niye kendi ırklarınızı sevmiyorsunuz? Sürekli başka ırklarla kendi ırklarınızı karşılıştıyorsunuz
Pardon soruyu yanlış anlamışım
olabilir de olmayabilir de...
bir kısım erkek için çıldırıyor olmaları her türk erkeği için de çıldıracakları anlamına gelmiyor
He sorma. en son Koreli bir arkadaşım 3 ay kaldı Türkiye'de dönerken tanıştığı bütün Türk erkeklerini engelleyip gitti.
İşte bi tanesi de geldi. Aynı yobaz zihniyet. Sizi yetiştiren ailelerin...
erkekler elden gidiiiiyii😂😂 Türk erkeklerinin yabancılardan farkı bana göre daha güçlü kuvvetli görünümleri
@Gökhan366 şimdi sen türk erkeğinimi gömdün bi kere biseyde güzel yorum yapın be
yabanci kadinlar beni begenir.. turk kizlari kacacak delik arar.. ben cok tehlikeliyim.. bencede uzak durulmasi gereken bir tipim
Slav kadınları Türk erkeklerini sever. Diğer Avrupa kadınları ise arap gibi gördüğü için biraz uzak durur. Arap kadınları bizim erkeklere bayılır.
yabancı kadın çok geniş kavram... ama yabancı kadınlarla evlenipte mutsuz bir Türk erkeği ne gerçek hayatta ne sanalda görmedim.. nerede bunalım erken yaşta çökmüş hayattan bezmiş maaş haczi olan adam tanısam Türkiyeden kadınla evlenmiş..
Kaslı boylu ve paralı değilse yerli ve yabancı bütün hanımefendiler o erkeği taş ve sopalarla kovalar. Kası boyu parası varsa onu tüm kadınlar beğenir. Mevzu budur.
Adam yokluğunda adam yerine koyuyorlar normalde osuruğunu bile vermezler
Yok niye çıldırsin... bulunmaz Hind kumaşı miyiz bir...
Fotoda ki kişi için çıldıranlar ciddi anlamda çıldırmış zaten.
Bu adam için okey de her türk erkeği için olmaz o cıks😃
Evet Türkler asil bir toplum olduğu için bu topluma karışmak için çıldırıyor olabilirler
Ciddi mi, satirik mi konuştunuz? Asil? Türk?
Çevremde yabancı batanlarla evlenen var hepside memnun
Irkı fark etmeksizin yakışıklı olan her erkek için kadınlar çıldırır bacım 😜😂
Öyle gibi görünüyor daaa biz de yabancı seviyoruz jzjksks
@Gökhan366 hahhaha evde kaldığımızı nerden çıkardın
Ahsh çıldıran var çıldırmayan var. Yani bir de neye çıldırdıkları önemli olan 😂😂 Keyifli günler..
Bence öyle coğu yabancı kız arkadaşlarım türk erkekleri seviyorlar
Kim diyorsa yalan söylüyor hiç de ayılıp bayılmıyorlar bize
Bizim davarlar için mi hahahahhaha hiç güleceğim yoktu
ünlü türk erkekleri için çıldırıyorlardır yoksa bu kadar abaza olmazdı memlekette 😂😂😂
@ecstasy11 Kızlarla alakası yok yine erkeklerin zar namus takıntısı yüzünden Toplumun baskıları yüzünden
@ecstasy11 mesele kadınların giyiminde olsaydı p*rno en çok izlenenlerinde türbanlı olmazdı 👍
@ecstasy11 adam elektrik direğine bile tecavüz ediyor bizim ülkede şaşırma
Çıldırın çıldırın cimbom için çıldırınnn
Hahah çıldırıyorlarsa acayip gülerim
Yabancı Kadınlar Türk Erkeği için Çıldırıyor.. Ben duyduklarıma değil gördüklerime İnanırım.
Görüyoruz zaten ayrica
@Mizojinist03 ?
Yabancı kadınlar bizi beğeniyor
Rus kadınları mesela
@Mizojinist03 Eee sonuç?
Sonuç türk kızları yabancı kızlara karşı kin kusuyor biz onlarla sevgili olunca
@Mizojinist03 Tamamda ban niye diyorsun? yorumunda belirtsene
Kusura bakmayin
dizilerde gördükleri boğaz yalısında oturan zengin yakışıklı erkeğe çıldırırlar max
Katılsam da faydasını göremiyorum, Türkiye'de hayat şartları çok zor gerçekten 🙈
Çıldırmak ne kelime. Hepsi hasta olup, yataklara düşmüşler Türk erkekleri için. 😏
Hayır bende yabancı sayılırım ama türk erkekleri s@pık sanki
Onlarda çıldırma gibi bir şey olduğunu sanmıyorum. Çıldırmalar bizde olur
Bir insan için çıldırmak, kaçıncı seviye zekâsızlık 😄
Türk erkekleri için bir Türk erkeklerinin kendisi çıldırıyor 😐
Ha ondan yanından geçtiğim yabancı kızlar birbiriyle kavga etmeye başlıyor.
Doğru her gün önümüzü kesiyorlar. İçleri gidiyor bizi görünce😂😂😂
Bu Türk erkeklerinin hüsnü kuruntusu :D
İlgimi çekmiyor.
Ruslar baya baya düşkün kısmen almanlarda türkleri seviyor
Almanların hepsi türkleri seviyormu? eminmisin🤣
Kanka ben turizmde çalışıyorum ayrıca hepsi demedim kısmen seviyorlar dedim ☺️
Bu şöyle açıklanabilir, kimse çıldırmıyordur eminim yani ya da benim gördüğüm kadarıyla. Ama Turkish boy ların tipleri güzel olduğu için ilgi çekiyor. Bu arada bu adamın adı can mıydı neydi buna çıldıran da. : )
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?