Bu boşluktan nasıl kurtulurum?

1 yıllık sevgilim var yaklaşık 6 ay önce beni aldatmış ve bunu geçen ay önce öğrendim çok seviyordum onu deli gibi ve bir hafta gibi bi süre ayrı kaldık sonra affettim çünkü gözlerine bakınca pişmanlığını gördüm karşımda defalarca ağladı. Sonrasında affettiğimde sürekli kavgalar ettik ben her konuda kaos yaratmaya başladım anlayışsız birine dönüştüm. Sonra ayrıldım. Bu sürede biriyle konuşmaya başladım. Sonra yine barıştık ama eskisi gibi değildim ona karşı. Bir şeyler hissediyodum evet onsuz yapamıyordum evet. Ama eski hislerim yok gibiydi. Ve ben başka biriyle konuşmaya devam ettim. Bugünde görüşmek istedi çocuk. İçimden hiç gitmek gelmedi kavga etmiştik o sinirle buluşmaya gittim. Onun yanındayken aradı bi anda açmış bulundum. Ve hiç konuşamadım yüzüne kapattım. Eve geldiğimdeyse yalan söyledim telefonum bozuldu diye. Benden asla beklemiyo böyle bir şeyi ve ben kendimi şu an bok gibi hissediyorum. Hiç olmadığım karaktere büründüm bi anda. İçim huzursuz. Bi boşluk var içimde. Sevgilime o kadar değer veriyorum ki onsuz yapamam ama ihanet ettim. Ona yalan söyledim onu aldattım. Kendimi nasıl affedicem? Onun yüzüne nasıl bakıcam? Bu içimdeki boşluk nasıl geçicek? Onsuz yapamıyorum ama onunlaykende doğru kararları asla veremiyorum. Bu nasıl düzelir Allah aşkına biri bişi desin delirmek üzereyim
Bu boşluktan nasıl kurtulurum?