Güncellemeler
+1 yıl
En son getcontact’te birisi beni “arkanı kolla” yazarak kaydetmiş ama kim olduğunu göremiyorum ve olaylar o kadar karmaşık ki bir dedektif gibi çözmeye çalışsam bile işin içinden çıkamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Doktor bu duruma ne dedi
sana öyle geliyor, depresyondasın, negatif bakıyorsun vs vs
Duyduğun şarkılar telefondan sana mesaj olarak mi atıyorlar yoksa herhangi dışarda müzik mi duyuyorsun tesadüfen
aslında ikisi de ama daha cok telefondan
ve dediğim gibi birisi beni rehberine “arkanı kolla” diye kaydetmiş iki hafta önce tabii
Benim dediklerimi ciddiye alacaksan dinle
Dışarda duyduğun şarkılar tamamen tesadüftür fakat telefonda birisi sana sana imalarda bulunuyorsa ve kimse sana inanmıyorsa şunu öneririm telefonuna reset at yeniden başlat bütün sosyal hesaplarını kapat kimseyle iletişime geçme ne yaptığını falan söyleme en yakın arkadaşına bile evde ders çalış veya youtubeden güldür güldür izle uğraş bul kendine şöyle 1 hafta 2 hafta uzak dur bak bakalım nasıl oluyor
aylarca uzak durdum değişmiyor (3 ay) . geri göndüğümde yine aynısı oluyor. bir yerde bir şekilde denk geliyor işte
Belki sende takıntı hastalığı vardır sürekli aynı şeyleri düşünüyorsundur üstüne alınıyorsundur bir arkadasimda böyleydi senin gibi kurtuldu sonunda
Aklına getirmeyeceksin Allaha dua et bence yardım işte inşallah düzelirsin
yok bu sürekli olan bir şey değil ya ben araştırmıyorum bile bu insanları aslında. yılda bir veya iki kez ağır süreçli bir panik atak süreci geçiriyorum sadece 1 ay boyunca falan, kısa bir süre ama beni derin yaraliyor ve yeni tanistigim, flört ettigim insanlar da bir süreden sonra böyle sarkilar paylasmaya basliyor baya baya yayilan bir sey yani
Bunlar birbirleriyle arkadaş mi yani haberleri var mı
evet. aslında iki kişi yok sadece 3-4 erkek net var benim de hatali oldugum konular var hepsiyle kavga ettikten sonra twitter üzerinde onlarin hakkinda “isim vermeden bile” olsa hakarette bulunmak ama bu insanlar bir sekilde birbirlerini bulmuslar (aslında cok ortak arkadas da var arada sasırılacak bir sey degil) ve yine benim ismimi vermeden 2 yildir benle oynuyorlar
Heryerden engelle onları
Nasil yani ne gibi şeyler oldu
ya o kadar uzun ki aslında nereden başlayacağımı bilmiyorum. 4-5 yıl önce numaram yayıldı, insanlar bana yazarak numaranızı yaymışlar diye uyardılar. sonrasında birileri fake hesap açarak instagram hikayelerimi aileme göndermiş.
2 yıldır da mesela pazara gidiyorum içinde “pazardan gördüm seni” yazan bir şarkı çıkıyor karşıma, tam o gün restorana gidiyorum “sen restorandayken…” gibisinden şarkılar paylaşıyor yıllarca konuşmadığım biri. getcontact’ta premium aldım sırf profilime bakanları görürüm de belki bulurum diye. bir iki hafta geçti hemen eski sevdiğim çocuk da almış. zaten olayın onla alakalı olduğunu düşünüyorum ben tamamen. onunla konuşmalı mıyım, napmalıyım bilmiyorum
O şarkıları nerden görüyorsun yani nerde karşına çıkıyor
sosyal medya, spotify, instagram (eskiden kötü bir gecmisim olan insanlarda)
benim bir dönem çok sorunlu olaylarım oldu ayıptır söylemesi özel hayatim ifsa edildi. bunlar da sürekli söyle kasarsin böylesin bilmem ne gibi seyler paylasiyor bizle de yatsana falan
Çok korkunçç her şeyini silip yenilemen lazım anca öyle kurtulursun herhalde
kaç kere yaptığımı bile hatırlamıyorum. telefonuma kaç kez format attım… bir tane intihar denemem oldu. aileme kaç kez polise gidelim durumu izah edelim belki bulunur diye ağlaya ağlaya yalvardım. sen aklını kaçırmışsın polis sana güler diyorlar. ne psikiyatrim ne bir başkası bana asla inanmıyor. onlar normal bir şekilde şarkı dinliyormuş ben üzerime alınıyormuşum.
Mesela suphelendigin kişileri engellesen falan silsen her yerden hesapları ekli mi
şimdi şöyle ki şüphelendiğim herkesi engelledim zaten bir süre sonra 2-3 kişi uğraşmayı bıraktı (o kişinin arkadaşları) ama asıl uğraştığım kişi asla bırakmadı. Instagram spotify ve başka mecralardan engelledim snapchat açmış aniden karşıma çıktı. hadi açmıştır o neyse de. getcontact’te premium aldim benden hemen sonra o da aldi, bir de arkanı kolla diye etiket yazmış bana. ben de gittim hobi edin kendine yazdim. sonra da spotifyda playlist yapmis, iste bizim anilarimizi hatirlatan sarkilar var mesela lisede ayni sinifta olmamiz gibisinden, 2 yildir görüsmedik mesela, (2 yil boyunca da karsima cikiyordu okullarimiz degismesine ragmen, resmen ayni saatte nerde oldugumu biliyordu) , ve simdi de seni artik bulmaliyim bulana kadar birakmiycam pes etmiycem gibi sözleri olan sarkilar koymus playlistine. ama ben de onu özledigimi sevdigimi anlatan sarkilar koyduktan sonra hemen gidip “sen herkese vermissin ciplak fotograflarini atmissin gözümden düstün namussuz” falan gibisinden bi sarkı dinlemis. yani dinledikleri listesi acik oradan görebiliyorum engellemis olsam bile
Bu kişi seni takıntı yapmış harbi harbi
Bence sen numara falan kullanma spofityden ona ulaşma onun dinlediği şarkılara neden bakıyorsun ki bakmazsan o seni umursamaz
sende gönderme yapınca karşılık aldığını bilip devam ettirmiş. Bi takma bakalım napacak
ya ne bileyim belki bana ciddi ciddi zarar verecek yani kim merak etmez ki böyle bir şeyi
E hayırlı olsun
Eyvallah 😇😇😇