Eski sevgilimle kötü ayrılmıştık. 7 ay sonra yazdı bayramda. Ben de görüldü attım. Küfür mü etsem daha iyiydi ya da terslemek. Yoksa görüldü atmam mi daha iyi ..
Çok dolmuşsun ve kızmışsın, verdiğin emeğe ve sevgiye karşı bu olanları yedirememişsin kendine, haklısında tabi bir ilişkide en çok kadın sever ve emek verir, gözünü hırs bürümesin seni hak edip, küfrü geç saçının gözüne değmesinden sakınacak elbet birileri çıkar karşına, unutmaya bak, kendini geleceğe hazırla
Korkman normal, işte seni ve senin gibileri korkutan insanlar olduğu sürece hak ettiğini bulmakta zorlanıyor insan. Sabırlı ol '' zaman '' ile aranı dengede tut birazını ona bırak, birazını kendin üstlen doğru noktayı yakalarsan işte o zaman mutlu olursun
Teşekkür ederim, mümkünse her gün yürüyüşte yap o gerçekten iyi geliyor hiç bir şeye %100 sırtını yaslanma, o kaybolduğunda sırt üstü düşen sen olursun %10 bir pay bırak kendine kaçacak bir yerin olsun ayrıca düşüp kendi ayaklarınla kalktığını hissettiğinde daha da dik yürümeye başladığını göreceksin
her şeye yani bir başkasıda buna dahil, bir hobide, sınav geçici bir şey boşluğu güzel şeylerle doldur, ne biliyim bir garsona, kasiyere, kediye flan iyi davran, bir naif, kibar davranışın bile karşındaki tanımadığın insanın günün güzelleştirebilir mesela çayı için kalkarken bardağı bırakma götür, bu tarz küçük şeylerde toparlanmana gününü güzel geçirmene yardımcı olur en azından '' küçük bir destek oldum '' dersin, asla bu tarz şeyleri küçümseme, hayat bu yarın bir gün tanımadığın biri senin de gününü belki de hayatını güzel geçirmene vesile olur
işte bol bol yürüyüş yapar dediğim şeyleri de kulak arkası etmezsen senin düzeltmene bile gerek kalmaz, evde oturma oturdukça düşünürsün düşündükçe bitirirsin kendi kendini
Ayy evet ya bir haftadır hiç dışarı çıkmadim ya kukuman kuşu gibi düşündüm ondan böyle şeylere kafam takıldı. Bir de ders çalışmakta zorlaştı böyle olunca.
Çok takıldığı belli içinde hırs çok açık bir şekilde belli oluyor, ben ramazandan beri her gün yürüyorum ve hayatımdaki değişiklik kararlarını hep yürürken aldım, hem ruh ve beden sağlığın için çok önemli hele birde yaşadığın şehirde deniz, göl ve benzeri şeyler varsa işin daha da kolaylaşır
sinir, belki de intikam hırsı, en basitinden başka yorumlarda '' Aynen ohh rahatladim görüldü attım ya '' demişsin demekki içinde birşeylerin hırsı var ki içini rahatlatmak istiyorsun o tarz şeyler yani
Aklımda olan şeyler kötü anılar sadece iyi bir şey kalmadı. ondan kurtuldum inşallah bir daha o ve turevleriyle karşılaşmam. Sadece yaptıklarıni yediremedim o kadar. çünkü hiç hak edicek insan değilim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
küfrü, terslemeyi boş ver büyüklük sende kalsın seviyeni düşürmeyerek iyi yapmışsın
Kendi bana o kadar kötü şeyler söylemişti ki ve sayıp sayıp engellemisti beni. utanmadan bir de gelmiş bayramda yazmış bayramimi kutluyor.
yazık utanç verici bir durum
O hiç utanmaz ki. Yazık falanda değil ona.
Çok dolmuşsun ve kızmışsın, verdiğin emeğe ve sevgiye karşı bu olanları yedirememişsin kendine, haklısında tabi bir ilişkide en çok kadın sever ve emek verir, gözünü hırs bürümesin seni hak edip, küfrü geç saçının gözüne değmesinden sakınacak elbet birileri çıkar karşına, unutmaya bak, kendini geleceğe hazırla
İnşallah dediğin gibi birisi çıkar. Ama her şeyden önce en çok kendimi sevmem lazım tekken de çok mutlu bir insan olmak istiyorum
Çıkar merak etme kızsın sen sadece dikkatli ol, tekken bir yere kadar mutlu olabilirsin, başta tatlı gelir sonra zaman acısını çok kötü çıkartır
Aynen haklısın. ben de daha dikkatli olmaya çalışıyorum aynı şeyleri yaşamamak için. Ama çokta korkuyorum
Korkman normal, işte seni ve senin gibileri korkutan insanlar olduğu sürece hak ettiğini bulmakta zorlanıyor insan. Sabırlı ol '' zaman '' ile aranı dengede tut birazını ona bırak, birazını kendin üstlen doğru noktayı yakalarsan işte o zaman mutlu olursun
Bu sitede mantıklı birileri hala varmış 😅 sınavım var onunla ilgileniyorum da işte kafam bunlara da kayıyor.
Teşekkür ederim, mümkünse her gün yürüyüşte yap o gerçekten iyi geliyor hiç bir şeye %100 sırtını yaslanma, o kaybolduğunda sırt üstü düşen sen olursun %10 bir pay bırak kendine kaçacak bir yerin olsun ayrıca düşüp kendi ayaklarınla kalktığını hissettiğinde daha da dik yürümeye başladığını göreceksin
Yürüyüşü doktorda önermişti. Her gün yürü mesafeni de biraz daha arttır demişti. Yüzde yüz yaslanma derken yani bir baskasina mi yaslanma diyirsunuz
her şeye yani bir başkasıda buna dahil, bir hobide, sınav geçici bir şey boşluğu güzel şeylerle doldur, ne biliyim bir garsona, kasiyere, kediye flan iyi davran, bir naif, kibar davranışın bile karşındaki tanımadığın insanın günün güzelleştirebilir mesela çayı için kalkarken bardağı bırakma götür, bu tarz küçük şeylerde toparlanmana gününü güzel geçirmene yardımcı olur en azından '' küçük bir destek oldum '' dersin, asla bu tarz şeyleri küçümseme, hayat bu yarın bir gün tanımadığın biri senin de gününü belki de hayatını güzel geçirmene vesile olur
Ben fazla naif birisiyim yalnız ondan kırıldım 😅
yani onlar kötü diye senin de kötü olmana gerek yok, seni naifliğin kırdı ama yine seni naifliğin onarıcak birde böyle düşün
Evet öyle cidden. Bakalım pozitif olmayı becerirsem her şeyi düzeltirim inşallah 😄
işte bol bol yürüyüş yapar dediğim şeyleri de kulak arkası etmezsen senin düzeltmene bile gerek kalmaz, evde oturma oturdukça düşünürsün düşündükçe bitirirsin kendi kendini
Ayy evet ya bir haftadır hiç dışarı çıkmadim ya kukuman kuşu gibi düşündüm ondan böyle şeylere kafam takıldı. Bir de ders çalışmakta zorlaştı böyle olunca.
Çok takıldığı belli içinde hırs çok açık bir şekilde belli oluyor, ben ramazandan beri her gün yürüyorum ve hayatımdaki değişiklik kararlarını hep yürürken aldım, hem ruh ve beden sağlığın için çok önemli hele birde yaşadığın şehirde deniz, göl ve benzeri şeyler varsa işin daha da kolaylaşır
Ne hırsı
sinir, belki de intikam hırsı, en basitinden başka yorumlarda '' Aynen ohh rahatladim görüldü attım ya '' demişsin demekki içinde birşeylerin hırsı var ki içini rahatlatmak istiyorsun o tarz şeyler yani
Evet var biraz cidden. İyiligini falanda hiç istemiyorum. O kötü birisiydi.
biraz değil baya var, sen yarın güzelce bir yürü, çay iç tedavin başlasın :)
Aynen öyle yapicam cidden. Bir de ben de panik atak ortaya çıktı bu yıl aşırı stresten çok şükür atlattım da tekrarlanmasını istemem
umarım tekrarlanmaz valla sağlık önemli bir şey, bana da kaşıntı yapmaya başlamıştı hayatımda ilk defa oda geçti şükür
Evet önemli. Hayırlısı olsun her şeyin sağ görüş belirttiğin icin
Rica ederim
hiç bir şey yapmaman daha iyi onu hayatından aklından herşeyden sildiğinin anlamına gelir yokmuş gibi daha güzel oluyo :D
Evet mesajı da çok sonra gördüm gün içinde telefona bile bakmıyordum. baktım ki yazmış görüldüyu bastım. Küfürden daha etkili demi
daha iyi evet
Aynen ohh rahatladim görüldü attım ya
Görüldü atman daha iyi.
Aynen içim rahatladı zaten
Olmuş bitmiş bir mesela zaten
Görüldü en iyisi
Ohh iyi yaptım. Bı yerlerde kendi gibi beş para etmezlerle sürünsün i*t
.
Buarada aklından da çıkar yoksa tukurdugunu yalatir hayat
Aklımda olan şeyler kötü anılar sadece iyi bir şey kalmadı. ondan kurtuldum inşallah bir daha o ve turevleriyle karşılaşmam. Sadece yaptıklarıni yediremedim o kadar. çünkü hiç hak edicek insan değilim
Cansın hadi ordan et
Ondan daha beter ettim srfsizi. Daha benim gibi birisini bulamaz.