Selam KS ahalisi! Böyle her daim sinirli, agresif ve kavgaya meyilli bir karşı cins düşünün. Hani tartışmak için yer arayan tiplerden. Böyle biri sizi sevgili olma teklifi etti diyelim. Ne cevap verirsiniz?Kavgadan aşk doğar mı?
Hayır kavgacı birisi ile sevgili olamam korkarım ya. Aramız bozulursa eğer veya en ufak birşeye sinirlenirse eğer bana zarar vereceğinden korkarım. Ama tabiki karşımdaki kişiyi çok seviyorsam ve onun düzeleceğine inanıyorsam eğer ilişki yaşayabilirdim. Düzeleceğini hiç düşünmüyorsam eğer baştan ilişki kurmam yanaşmam bile
Olamaz çünkü ben kavga etmeyi sevmeyen. Konuşarak uzlaşmayı seçen biriyim. Kavga olan hiçbir yerde duramam ve buna tahammülde edemem. Kavgacı insan belli eder kendini. Söylediğiniz her sözü yanlış anlar ve ordan yürür. O yüzden böyle biriyle aşk olsada yürümez...
büyük konuşmak istemiyorum ama mümkünse benden uzak dursun böylesi. ileride aile içi şiddeti bile getirir bu denli birisi geleceğe yönelik bir ilişki olmaz. sürekli insan panik halinde acaba ne diyecek ne edecek ne yapacak telaşında paniğinde olur
Çok yorucu, sağlıklı da olmaz, toplum içinde seni bile rezil edebilir, o kavgadan daha büyük şeyler çıkmayacağı ne malum? Kendini özgüvensiz hissettirebilir o kişi, mutlu geçinmek varken, bu şekilde tercih iki kişi içinde doğru olmaz...
bana yavru kedi (hatta sadakati de say yavru köpek de sen ona) dışarıya bengal kaplanı olabilir (iyi anlamda değil cinayete meyilli kana susamış türden (şaka tabi de yine mesela yürüyen herif olursa topuklu ayakkabının sivri ucunu gömüversin bacak arasına ağzına da okkalı bi tokat)
Seninle dahasevgili olmadan kavgaetmeye başladıysa sen bunu g çok yuceltmissin ha bide kabul edersen zaten benı bu şekil bile kabul ediyo ne yaparsam yapayım benden vazgeçmez düşüncesiyle seni küçük düşürucek değersiz görecek ve böylece olan sana olucak üzülen sen olacaksın bence hiç gerek yok
Böyle biriyle sevgili olamam ben ya. Sürekli sorun falan kafam kaldırmaz benim. Bir yere gitsek orada da rezil eder bırakır insanı. Kendisi gibi birini bulsun böyle insanlar. Kedi köpek gibi yesinler birbirlerini
sadece birbirimizle tadını kaçırmadan olacaksa olur. insanlarla kavga etmesini asla istemiyorum. benim ile de dozunda ve tadında olacaksa neden olmasın
Olamaz. Şiddete meyilli biriyle işim olmaz. Ne aşkta, ne işte, ne de sosyal hayatımda. Öyle insanlar sıkıntıdan başka şey getirmez insana. Bugün başkasına, yarın bana...