Türk insanının tribi, alınganlığı, kompleksleri kıyamete dek bâkidir. Çünkü Türk insanı mükemmel, güçlü, üstün olmak baskısıyla yetişir, bilinçaltı rahat değildir, hata yapmak korkusu vardır, o mükemmeli temsil eder, hata yapmaya hakkı yoktur. Domino taşında merkezde dev bir ejderha yani ego var derim. Ego zedelenmesi direkt tribal durumları harekete geçirir..🍀🍀
Soruya mantıklı cevap versen trip atıyoruz hayır deyince egolu oluyoruz. Bir kadına ilk yaklaşım çok önemli. birde kadının kariyeri sana denkmi hayat tarzı senden yüksekmi azda olsa bir bilgi sahibi olmadan aceleci davranmamali bir erkekte. bu kadın güzel yaz gitsin dersen karşındaki de insan onunda fikirleri uyuşması lazım seninle az çok tahmin edebilir bir insan bunu
Türk kızları diye söylemeyeyim fakat bir çoğu gerçekten ne istediğini bilmiyor. Yanlış seçimler yaparak doğru insanı kaybediyorlar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgilim yabancı ve türk kadını diyince aklına ne geliyor ilk diye sordum. Aslında tanıdığım tek Türk kadını sensin ve senin üzerinden tahminde bulunursam kendine inandığınızdan çok daha fazlasısınız. Çok fazla işi aynı anda yapıyorsun ama hala kendini yetersiz hissediyorsun dedi. Bir kere de poligona gitmiştik sonrasında ona karadenizli kadınları izletmiştim diye ikinci aklıma gelen şey savage olmanız dedi :D
bilmiyorum herkese yazan abazalara yüz vermedik diye egolu oluyoruz gerçekten haklı olduğumuz durumda trip atınca da tripçi oluruz biz ne yapsak ki kızlar
Ne egosu ne tribi pardon kimse bir türk kadını etmez. Bunu da egoya bağlarsınız siz şimdi siz kendine köle istiyorsun beyler kurmalalı oyuncak gibi olacak size, çuvaldızı kendinize de batırın.