Aşk erkek için bir süreç işi. Ve bu süreci başlatan, evet... Pek çok yorumda bahsedildiği gibi dış görünüş. (Ne yazık ki) Ve yine ne yazık ki aşkla devam etmeye aday pek çok ilişki bu ilk aşamada kaybolup gidiyor. Ve bir yandan da, aslında bu sanki cinsiyetten bağımsız, genel bir durum gibi. :)
Eğer o aşama geçilmişse, o sırada gönlümüzün, gözümüzün, ruhumuzun ihtiyacını besleyecek her şey (ortak noktalar, fikir birliği, ten uyumu, şefkat, saygı, sadakat vs.) aşka taşıyor süreci.
Günaydın 🙋♀️ Mutlu Sabahlar 🌸 Erkek olsaydım şayet bu soruya en doğru ve mantıklı cevabı verebilirdim.. Fakat bir bayan olarak bu soru ile ilgili düşüncem, bence erkekler, bir kadınn da ilk görüşte dış görünüşe aşık oluyorlar.. Bir kadın da ilk görüşte iç güzelliğe, masumluğa , saflığa temizliğe, iyi niyete vurulurum diyen erkek bana hiç samimi gelmiyor açıkcası.. Çünkü erkekler beyin olarak görsel odaklı canlılar..
Bir erkek değil, bir insan aşık olduğunda muhtemelen neye aşık olduğunun farkında değildir. Sayılacak özelliklerin çok daha iyileri başka insanlarda da vardır. Ama sen onda kalmışsındır. Bunun mantıklı bi açıklaması olabileceğini düşünmüyorum. Bilinç altındaki kodlamalar ve iki insanın arasındaki enerjiyle bağlantılı.
Bir erkek neye aşık olur bilmiyorum ama çok ince memedlere dikkat edin kızlar geniş birisi onun gibiler aşık olmaz ancak arkadan ilişkim yok diyip kuyu kazar..
Bu konuya vakıf değilim eğer karşıt cins açısından soruluyorsa. 😃 Hiç aşık olmadım çünkü. Herkesin düşüncesi farklı olur. Kiminin zekaya kiminin de görüntüye belki de.
Bi gülüşe, bazen bir bakışa, bazen de sadece hareketlerine tavırlarına. Aşık olan kişi bi nevi avdır, nasıl avlandığını anlamaz bile. Her iki taraf içinde geçerli.