Evliyken aşık olmak?

merhaba, aslında yazacaklarım yanlış örnek olmaması açısından yazmamam gerek ama çok çaresizim , çıkmazdayım.. çok yalnızım kimseye danışıp açamıyorum derdimi... biliyorum çok kızacaksınız belki linçe maruz kalacağım ama yinede anlatmak istiyorum..

ben 6-7 yıllık evli bir kadınım, annem beni, maddi durumu iyi diye beni istemediğim birine bnden yaşça büyük birine verdi, sakin yapılı bir kız olduğumdan boyun eğdim karşı gelmedim aileme...
başlarda çok zorluk çektim eşimle birlikte olamadım ama zamanla ısındım, bir çocuğum oldu ve artık gönül işim olmayacğını düşündüm, kendimi oğluma ve eşime adamaya karar vermiştim.. sevmesemde çocuğumun babasıydı artık...
sonra üniversiteyi kazandım bir kaç kursa falan da gittim, amacım iyi bir iş sahibi olmaktı, eşime yardımcı olmaktı.. sonra gittiğim ortamlardan birinde hocanın birine gönlüm kaydı, ama aklımdan bişey yaşamak geçmiyordu, sadece hoşlanıyordum yani.. ama onunda bana ilgisi vardı, arkadaşlarımda söylüyordu bunu, yanı hocanın sana ilgisi var belli diyorlardı.. sonra birbirimizi faceden ekledik..
başta normal olan muhabbet itirafa dönüştü ve birbirimze olan ilgi ve beğenimizi dile getirdik.. ben boşanalım ne yapacaksa öyle yapalım desemde o buna yanaşmadı.. önce tanışalım dedi ve birgün evine davet etti, ben dışarda buluşalım desemde olmaz tanıyan gören olur vs dedi.. bende kabul ettim.. bir iki buluşma derken sonunda onunla onun evinde ve yatağında yattım..
1 yıla yakın beraberiz.. ben hala boşanalım diyorum ama o olmaz ben çocuğumdan ayrılamam diyor, el alem ne der diyor.. çevresi geniş, eşinin de kendinin de.. eşini sevmediğini aşklarının bttiğini onu beğenmediğini sadece çocukları olduğu için evliliğini sürdürdüğünü söylüyor ama boşanmıyor da.. ben bu durumu anlıyamıyorum..
bana hep eşinden yana dert yanıyorsun ama boşanmıyorsun diyorum, o da nasıl boşanayım çocuk etkilenir diyor.
beni seviyor mu ondan bile emin değilim.. bitirmek istiyorum bitsin diyorum bırakmıyor da, napmalıyım?
Evliyken aşık olmak?