Merhaba arkadaşlar,
Üni 3. Sınıf öğrencisiyim. Okulda hiç çevrem yok. Sınıftakilere karşı bir garizim yok ama kafalarımız pek uyuşmuyor.
Kız arkadaşı da bulmak istiyorum ama malum ortam olmayınca Türkiye’de o da olmuyor.
Pek sosyal bir insan hiçbir zaman olmadım ortamda nasıl konuşulur felan çok bilmem.
Yeni insanlarla nasıl tanışabilirim
Üni 3. Sınıf öğrencisiyim. Okulda hiç çevrem yok. Sınıftakilere karşı bir garizim yok ama kafalarımız pek uyuşmuyor.
Kız arkadaşı da bulmak istiyorum ama malum ortam olmayınca Türkiye’de o da olmuyor.
Pek sosyal bir insan hiçbir zaman olmadım ortamda nasıl konuşulur felan çok bilmem.
Yeni insanlarla nasıl tanışabilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Klupler falan varsa oralara katil birileriyle tanış öyle. Farklı ortamlara gime şansın varsa böyle gir oralardan tanisirsin insanlarla.
Knk işte mesele o farklı ortamlara nasıl gircem onu bilmiyorum ne gibi seçenekler var
Şimdi hiç alakasız şekilde tanımadığım milletin içine de dalmak tuhaf geliyor bana
İşte üniversite de klipler falan oluyorsa oralara gidersin falan başka yolu yok. Çünkü başka şekilde tanisirsan bir çıkarın mi var diye durmadan seni sorgular ve guvenmezler, dolayısıyla dislarlar. Mesela kafede falan tanisamazsin kimseyle. Sınıf, iş yeri vs gibi yerlerde tanisirsin yani ortak alanlarda. Sınıf haricinde böyle sınıf, iş yerinde olan ortamlar gibi yerler varsa oralardan tanisirsin.
Ya ben böyle Avrupa’da görüyorum adamlar hiç tanımadığı kızların yanına gidip konuşuyor samimi oluyor Türkiye’de o mümkün değildir dimi
Ben çok yaptım öyle pandemiden önce hep yapardım, utanma duygusu falan kaybolmuştu. Ben komik olduğum için genelde iyi karsiliyorlardi ama çoğu kız rahatsız oluyor malum ülkede çok fazla abaza var.
Ama tavsiye etmem bir süre sonra kendini değersiz hissediyorsun çünkü sürekli kendini beğenmiş tavırlar vs sergiliyorlar ve genelde güvensiz oldukları için rahatsız oluyorlar ve sen de kendini sapık gibi hissetmiş oluyorsun. O yüzden bir süre sonra gerçekten acaba sapık miyim vs diye saçma sapan düşünmeye basliyorsun.
Knk ben şimdi cidden kendimi övmek için demiyorum yakışıklıyım ortalamanın üstünde sadece özgüvenim zayıf beni de kötü karşılarlar mı yakışıklı olduğunun halde düzgünce konuşsam
Knk yakisikliysan her türlü iyi karşılarlar ama yine de tavsiye etmiyorum, yakışıklı olanlara bile çoğu kız sapikmis gibi davranıyor. Kurtarmıyor yani, ben de yakışıklıyım ortalamanın bir tık üstü ve insanları manipüle edebiliyorum, ikna edebiliyorum hatta birsuru Pick up kitabı okumus olmama rağmen gerçekten türk kızları aşırı güvensiz, tecavüzcü bile diyebilirler o derece. Ha iyi plan yapabiliyorsan, sohbet edebiliyorsan dediğim gibi böyle ortak alanlarda böyle olumsuz tepkilerle karsilasmazsin. Mesela kütüphanede falan öyle olmaz, çok nadir. Kitaplar hakkında falan konuşma baslatabilirsin.
Ama meşgul olmayan kızların yanına gitmek lazım.
Ben bir de kızlarla ne konuşabileceğimi bilmiyorum bir kızla ne konuşulur ki futboldan anlamaz kanka muhabbeti yapmazsın
Mesela bulunduğunuz yerdeki insanların aklından ne geçtiğini tahmen edersiniz falan öyle saçma sapan ama eğlenceli şeyler. Bir de saçma ama eğlenceli sorular falan sorarsın. Mesela deprem olunca ne yaparsın falan gibi.
Knk sende de böyle içinde bir korku ya da bir gariplik oluyor mu kızlarla konuşmadan önce ya da konuşurken ben bir türlü rahat davranamıyorum
Oluyordu da yendim. Çoğu cahil zaten o yüzden garip olmaya falan gerek yok.
Bende 2. Sınıfım bnmde yok
Hiç sohbet etmeye birileri olmayınca de çekilmiyor ya gerçi yine konuşuyorum da samimiyet yok işte oluşmuyor
Kanka aktif olman gerekiyor en önceliğin bu olsun
Knk nasıl yani biraz daha açabilir misin
Topluluklara üye ol mesela, okuldaki etkinliklere katılım sağla elbet bir yerinde bir şekilde muhabbetin başkalayacaktır.