Özgürlükten kastın ne olduğuna bağlı. Mesela ben özgür olmayı karşı tarafın benim istediğim şeyleri yapmamasına özen göstermesi, benimde karşı tarafın istemediği şeyleri yapmamaya özen göstermem olarak düşünürsem bu beni çok güvende hissettirir evet. Her şeyi kafasına göre yapma özgürlüğü olunca ilişki için çok güvenilir olduğunu düşünmüyorum.
Normalde özgürlüğüme düşkün birisiyim ama bir ilişki icindeysem karşı tarafı kısıtlamayı karşı tarafın da beni kısıtlamaya çalışmasını ve kıskanmasını seviyorum. Beni çok özgür bırakırsa sevilmediğmi ya da aldatıldığmı düşünüp ayrılırım.
Tabiki de, benim de sınırlarım sonuç olara. Bir özel hayatım var her şeyime karışılır ise yorulurum cidden. Ama tabi komple de özgür bırakır ise önemsemiyor muyum diye de düşünürüm. Yeteri kadarı iyi özgür olmanın.
Evet hissettirir. Çünkü üzerimde gereksiz baskı yoktur. İçim rahattır. Çünkü ortada güven vardır. Ama saldım çayıra mevlam kayıra olayıda değildir, demek istediğim. Gözü üzerimde ve arada yanımda olmasınıda isterim.
Evett bazı konularda kısıtlanmak insanı iyi hissettirir. Karşındaki kişinin sana değer verdiğini, kıskandığını falan anlarsın. Ama fazla kısıtlanmakta hoş bir şey değil insanı sıkıyor 😶
Evet hissettirir ama ayarı onemli. Herşeyde yalnızsak orada bi sorun var. Taraflar birbirlerinin bazı hobilerine ilgi duymuyosa biri digeri olmadan keyif aldigi aktivitelerini uygulamalı. Yoksa bu da kısıtlamaya girer
evet hem de fazlasıyla. ben zaten yapı olarka özgürlüğüme çok düşkün bir insanım ve kısıtlanmak beni ancak kaçırır özgür kaldıkça daha da bağlanan bir yapım var