SONUNDA KURTULDUM DİYOR?

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 5 ay süren güzel bir ilişkim vardı. Uzak mesafe ancak görüşüyorduk. Annesi beni istemedi kendisi bana annesi istemese bile vazgeçmeyeceğini söyledi. Bir kaç gün sonra benden ayrıldı sebebi yok ve beni her yerden engelledi. Sonrasında engelimi kaldırdı aradı ve arkadaşça konuşmaya başladık. Zamanla beni sevdiğini ona biraz zaman vermemi herşeyi aşacağımızı söyledi. Bir kaç gün sonra beni yine tamamen engelledi. Ortak arkadaşlarımızla konferansta beni artık sevmediğini istemediğini sesime dahi tahammülü olmadığını söyledi yüzüme karşı. Ve bana hediye ettiği kolyeyi benden geri istedi. Peki hoşçakal diyip konferanstan ayrıldım. Aynı günün akşamı beni aradı. bugün çok sert çıkıştım iyi misin diye merak ettim dedi. İyiyim dedim kapattım. Sonra engelimi kaldırdı ama bir şey yazmadı. Kolyeyi yolladım bugün eline ulaştı. Kolye ile birlikte alyansi ve bana aldığı çiçeklerin notlarını da yolladım. Ortak arkadaşımıza bugün ben sadece kolyeyi istedim bunları niye yollamış madem bunları yolluyor ona aldığım valizi de yollasın demiş ( yanına rahat gidip gelmem için bana valiz almıştı) arkadaşımız da söylerim onu da yollar demiş. Gerek yok popona soksun sonunda kurtuldum ondan demiş. Ama ben hiçbir şey yapmadım sadece onu çok sevdim. Bunları dediğini duyunca dayanamadım aradım kendisini açmadı. Whatsapptan ona yaşananlara saygın bu mu tarzında şeyler yazdım. arkadaşımıza beni aramasın yazmasın muhatap olmsk istemiyorum onunla demiş. Ben de onu engelledim. Ve kendime yediremiyorum. Onun için çok şey yaptım çok sevdim canımdan çok sevdim her dediğini yaptım sadık kaldım. Ama hiçbir sebep yokken benim hakkımda böyle konuşuyor * değil diyormuş gülüyormuş. Canım çok yanıyor 😔
Güncellemeler
+1 yıl
popona soksun kısmını otomatik düzeltmiş
SONUNDA KURTULDUM DİYOR?