Hoşlandığım kişi iş yerindeki tüm kadınlarla canım, tatlım, hayatım diye hitap ediyormuş ama bana asla öyle bir hitap bulunmadı?

Ama bana da çok tatlı bakıyor en azından ben onun farkına vardığımdan beridir bana öyle geliyor. Acaba o benim farkındaydı ben mi onu yeni farkettim? Sürekli bananyardımcı olmaya çalışıyor. En güzelide kahvesini her seferinde benimle paylaşması. Mesela hiç beklemediğim Bi anda iş yerinde arkadaşlarla kahvaltı yaparken pat diye sandalye çekip müsaadesiz, selamsız sabahsız yanıma oturdu (5 aydır aynı iş yerindeyiz ilk kez oldu bu) Bana bir erkeğin asla anlatamayacağı, gururuna yediremeyeceği (kavgalarda yediği dayakları) Gülerek anlatıyor Ve en son bana kahve getirdiğinde çok sertmiş kahve dedi ( ben eve gelince farkettim) O şekerli kahvesini benimle paylaşırdı bu kez kahvem şekersizdi yani kendi kahvesini şekersiz olduğu içinmi ona sert geldi onumu ima etti... Sizce oda bana aşık mııııııııııı yoksa sadece arkadaşlık mı ciddi yorumlar lütfen çok büyük ikilemdeyim...
Hoşlandığım kişi iş yerindeki tüm kadınlarla canım, tatlım, hayatım diye hitap ediyormuş ama bana asla öyle bir hitap bulunmadı?