İsteme günüm mahvoldu ne düşüneceğimi bilmiyorum?

Merhaba. Arkadaşlar benim dün benim istemem oldu kahveler içildi her şey tamamdı. Benim sevgilim ağbisinin eşi kaçarak evlenmiş öncelikle. En baştan kız tarafının ne istediği baştan söylenilsin dedi. En baştan biz 6 bilezik set istedik. Kayın babam diğer gelinine ne yaptıysam o dedi. 5 bilezik tuğra yapılmış sorun çıkmasın diye tamam dedik. Evlendiğim kişinin ailesi köyde yaşıyor benim evim şehir merkezinde. İşte düğünü de köyde ücretsiz bir yer var orada yapalım diyorlar bana hiç sormadan. Ben de yaşadığım yerde kına düğün yapılsın salon parası yarı yarıya verilsin ayrıyetten köyde olsun dedim. Çünkü şehirler farklı ailelerimizin. Bunlar ona da hayır dedi. İyi kötü anlaştık tamam denildi benim istediğine. Sonra bu eltim olacak kadın ayağa kalkarak bana yapılmadıysa ona da yapılamaz diye kalktı ortalığı birbirine kattı istemem mahvoldu. Car car bağırarak ağlamaya başladı. Annemle tartışmaya başladılar. Ben o kıza bak bugün benim günüm sana laf düşmez konuşmaya hakkın yok dedim. dış kapının mandallı mıyım ben dedi. Evet bugün dış kapının mandalısın bugün benim günüm susacaksın sen farklısın ben farklıyım dedim. İyice bağırmaya başladı. Ben de bak bugün benim en özel günümü mahvettin böyle yapacaksan lütfen gider misin diye bağırdım. kalktı gitti. Sevgilimin ve ailesi de eltiye sus sana bugün laf düşmez demiyor ben evden gider misin dememi yanlış deyip yüzüme vuruyorlar. Arkadaşlar seviyorum da sevgilimi ama aileler birbirine girdi ne yapayım çok üzgünüm.
İsteme günüm mahvoldu ne düşüneceğimi bilmiyorum?