Fazla düşünüyorum anı yaşayamıyorum?

18 Yasındayım fazla kafaya takıyorum psikoljik hastalıklara yakalanmaktan çok korkuyorum her anım kendimle ilgili dusuncelerle dolu boyle olursa söyle olurmu kafamın içinde sürekli ya ben mesela duvara bakarken artık duvar dısında bişey dusunmek istemiyorum psikolog olmaz ailem istemiyor cunku aklım hep dolu gibi hissediyorum her işimi yaparken kesinlikle aklımda bişeyler oluyor hiç birşey dusunmek istemiyorum herkes gibi olmak istiyorum yaşama zevkim kalmadı intihar etmem ama biri beni oldurmek istese dur demem her şeyi gozumde abartıp kendi içimde korku haline getirip kendimi huzursuz ediyorum tv izlerken kitap okurken ders calışırken oyun oynarken iç sesim hiç susmuyor bazen deliriyormuyum diye korkuyorum kafamı kesip atmak istiyorum artık baş ağrılarına sebep olmaya başladı kafamın içini dop dolu hissediyorum hayattan her olumsuzluğa ragmen zevk almayı başarmak kendi gelecegim için sürekli korku yaşıyorum istiyorum umursamaz olmak istiyorum gelecege karamsar bakıyorum yani düşünceler hiç peşimi bırakmıyor nasıl tam olarak kurtulcam lutfen yardımcı olun :(
Güncellemeler
+1 yıl
Kendimi ezik hissediyorum ve özguven yok olmaya başladı gelecegime karamsar bakıyorum eskiden cok neseliydim ama artık değilim surekli dusunmek mutsuz ediyor eski halime donmek istiyorum :(
Fazla düşünüyorum anı yaşayamıyorum?