- +1 yıl
Erkekler aileden imtiyazlı büyütülür. Gec sorumluluk verildiği icin olgunlasmalari da gec olur. Fevri cikislari olmaz, tecrübelerini sizlere aktarıp hata yapmanızı ve üzülmenizi istemezler. Bu da onları daha koruyucu ve sahiplenici gösterir. Bu hayatta belli basli şeylerin ustesinden gelip birşeyleri basarmış olmalari da kadınlara her zaman cekici gelir.
Zaten seninde sadece rakam olarak o yas aralığı degil bu kriterler ilgini çekiyordur. Ve bu cok normal00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- +1 yıl
Erkekler genç kızlara yönelince normalse kadınların genç erkeklere yönelmesi de norml. Ben de şahsen gençlerin enerjisinden keyif alıyorum. İçi geçmiş hiç bir şeyden memnun olmayan insnalar yoruyor.
00 Yorumla Normaldir bana da senin yaşlar cazip geliyor terslik var bu işte :D
00 Yorumla- +1 yıl
İstersen 20-80 arası de. Herkesin zevki Farklı senim hayatın senin kararların yani normal
00 Yorumla - +1 yıl
Neden normal olmasın? Kimisi gençleri, kimisi ise olguları beğenir. Bunda bir sorun görmüyorum.
00 Yorumla - +1 yıl
İstek ve arzular zevkler ve renkler tartışılmaz tartisilirsa gereksiz olur bence
00 Yorumla - +1 yıl
evet banada yazan oluyor bazen 37 yasım ama söle ne bılyıym ömurlruk zor olur yanı sadece hoslantımı senın
00 Yorumla Olabilir normal benimde 30 civarı bazı kadinlar çok hoşuma gidiyor
00 Yorumlayaşını nerden biliyorsun belki yaşı küçük ama o yaşlardakilerine benziyor
00 Yorumlasen bu işi biliyorsun
00 Yorumla- +1 yıl
normal neden anormal olsun
00 Yorumla 98li erkek çeker mi ilgini
00 Yorumlaolabilir , zevkler ve renkler tartışılmaz
00 Yorumla- +1 yıl
Kimine göre normal kimine göre anlrmal
00 Yorumla nick nameinle pek uyuşmadı bu :)
00 Yorumla- +1 yıl
yaşın 40 yazıyor, yaşına göre normal.
00 Yorumla - +1 yıl
40 yaşındasın sanırın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bizim de daha olgular çekiyor
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Yaşın doğruysa gayet normal. Artık trend bu.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Normalsin. Herkesin zevki başkadır
00 Yorumla- +1 yıl
DuydugumA sevindim
00 Yorumla - +1 yıl
normal
00 Yorumla - +1 yıl
yaşın 40 olmuş normal tabi teyze
00 Yorumla Normal
01 Yorumla- +1 yıl
Senin yaş kaç?
00 Yorumla - +1 yıl
Normal yani
00 Yorumla - +1 yıl