Ben 22 yaşındayım ama olgun ve bakimli kisiler daha cok ilgimi ceker
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı. Ekonomi üniveristesinde konuyla alakalı bir çalışma vardı. Erkekler +30 dan sonra +18 üzeri kız istiyor. kızlar +18 den sonra +35 üzerine ilgi duyabiliyor sadece Erkeklerde +30 Lu yaşlarda libido hormonları değişiyor kızlarda ise +18 de. Kızlar erkeklerden daha önce ergenliğe girdiği için aradaki fark bundan dolayı yaşanıyor yani bunun yanlış olacağı kaanatine varırsan ki +30 yaş gurubu sadece seni kullan at yapacakları için gelecekteki yaşanacak durumlar asla iç açıcı değil. rakamlar yalan söylemez 2 yıllık araştırmada 1 tane olumlu geri bildirim yoktu. 200B insandan fazlaydı en son. yani tek yapman gereken bu düşünceyi değitşirmek başka şeylerle uğraşmak ve bunun yanlış olduğunu düşnmek
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Bilinmezlik.
Kabul edilmeyen gerçekler.
Belki sevmesini bilenler olduğu için olabilir.
Benimkisi sadece bir ihtimal dahilinde konuşma.
Çünkü böyle bir şey yaşamadım.
Bu zamana kadar bütün sevgililerim benden büyüktü.
Kimi yaptığının hata olduğunu geç fark etti ayrıldıktan sonra, kimi ise anne kurbanı oldu.
Kimi gizliden arayarak ses dinlemeye devam ediyor, kimi ise açık açık yazmayi seçiyor ama bendeki fikir hiç değişmiyor.
Acele verilen kararla hareket eden kisiyle diğer cinsi mutlu olma ihtimali yok.
Çünkü elbet bir gün gelecek yine yanlış yapacak.
Eğer bu duyduğunuz ilginin gerçek olduğunu biliyorsanız, tereddütsüz adım atmaktan çekinmeyin.
Dediğim gibi ilk adımı kadın ya da adam atmış ne fark eder.
Sevginize aşkınıza sahip çıkın..00 Yorumla
- 1 yıl
Olgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
- 1 yıl
Normal benimde aynı😂
44 Yorumla- Soran1 yıl
Yaşıtlarımız çocuk gibi oldugu için mi acaba 😂
- 1 yıl
Valla bilmiyprum ben yakınıö birinden hoşlanıyorum mesela
- 1 yıl
Canlarimmmm
- 1 yıl
Bi siz olgunsunuz aynen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
73Cevap
- 1 yıl
Olgun seversin anladıkta bu bahsettiğin yaş farkı biraz yüksek. İlerisini düşün birazda. İlerde sorun çıkma ihtimali bayağı yüksek. şu an ki her şeyin tatlı gelmesine aldanma hayat sadece şuanı düşünerek yaşamak olsaydı herşeyi şimdi tüketip bitirmen gerekirdi.
Yaş farkını en az yarı yarıya azalt 15-20 yaş çok fazla.
00 Yorumla İlgini çekebilir de uzak durmak gerek yinede atıyorum sevgili oldunuz sana yalan söyleme ihtimali çok yüksek erkek çünkü kadın istediği için devamlı elde tutmak ister eşi olduğunu sana söylemez seninle aşk yaşar eşi bir gün çıkar o zaman anlarsın yine de herkesin kendi tercihi umrumda değil de çoğu böyle oluyor çünkü dikkat etmek gerek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı. iş yerlerinde bile ucuz asgari ücrete çalıştıracak bir cok adam bulunabilirken
yüksek maaşlar verilip tecrübeli birilier aranıyor
kendi yaşıtların ergen
normal bence
30 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Evet çok normal.
Erkekler aileden imtiyazlı büyütülür ve geç sorumluluk verildiği için geç olgunlaşır.
Olgun erkek daha anlayışlıdir. Fevri çıkışlari olmaz. Tecrubelerini size aktarmaya çalışarak sizlerin üzücü şeyler yasamanizi engellemeye calisir. Ve onları daha sahiplenici ve koruyucu gösterir. Ve belli başlı şeyleri başarmış , hayattan tecrübe edinmiştir. Bunlar sonuçta çoğu kadına çekici gelir.00 Yorumla - 1 yıl
Onların ilgisini de sen çekiyorsun yüksek ihtimalle
61 Yorumla- 1 yıl
Aynen :)
Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı. Birbirinizi tamamlıyorsanız sorun olmaz ama kuşak farkını belli ediyorsa, ilerde sorun olur. Çıkıp gezmek istersin, oturalım evde derse sorun olur. Ya da tatile gidelim dersin ama çıkıp masrafa gerek yok diyebilir. Gibi gibi.
00 YorumlaBu kadar yaş farkı normal değil birazda hayatta baba figürünün eksikliği bu arayışa sebep olduğunu duymuştum.. büyük olabilir ama bu kadar bariz bir fark iyi değil en fazla sekiz yaş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Abicim fazla o yaş 30 ile 35 olur ama fark çok. Sen olgun olduğunda o yaşlı olacak geleceği düşün. Yaşıtlarına bak en fazla 4-5 yaş olsun
14 Yorumla- Soran1 yıl
Abicim deme lazim olur 😂😂
- Soran1 yıl
Ya ama napabilirim?
Genelde ilişki kurarken ya hayatında çözemediğin problemlerin tezahürü ile kurarsın ya da kurduğun ilişki seni eksik kaldığın bir konuda tamamlar büyük ihtimalle bilinç altında babanla aranda psikolojik bir olumsuzluk vardır buda seni senden yaşça büyük erkeklerle ilgilenmeye iter
00 Yorumla- 1 yıl
Bende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla - 1 yıl
Ben de 41 yaşındayım genç kızlara ilgi duyuyorum. Olgun erkekler ile genç kızlar arasında çok güçlü bir çekim var. Tadını çıkar milleti de boş ver.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Normal mi bilmem, ama anormal bişey değil bu. Var böyle hisseden kadınlar. Bazı erkekler bile kendinden 10 yaş büyük kadınlara ilgi duyabiliyor.
00 Yorumla- 1 yıl
Normal, yaşıtların çocuksu ve aylak geliyordur. Otuz küsür yaşındaki erkekler olgun, işinde gücünde oluyor.
07 Yorumla- Soran1 yıl
Evet öyle biri var ama +40 : /
- 1 yıl
Kim ki o, nereden tanıştınız?
- Soran1 yıl
Twitter
- Soran1 yıl
Çok iyi bir işi var. Evlenip boşanmış
- 1 yıl
Hmm peki, teşekkürler.
- Soran1 yıl
Neden sordun
- 1 yıl
Merak ettim, özel bir sebebi yok.
Gayet normal böyle şeyler. Ben 44 yaşındayım ama hayatım boyunca bir ilişkide hiçbir zaman yaşa takılmanın doğru olduğunu düşünmedim.
00 Yorumla- 1 yıl
Asla tam olarak anlamadığım, anlamak için kafa yormadığım ve horoz felsefesi ile yaklaştığım bir konu 😄
00 Yorumla - 1 yıl
Seçim tercih istek arzu ilgi bu senin onlara karşi onlarinda sana karsi tercih secimidir. Herkesin kriter8 beklentis8 istekleri olabilir...
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Yaşıtlarınız çocuk gibi olduğu için normal ama 35+ fazla be 25 30 iyidir
11 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Erkekler geç olgunlaşıyor yani senin yaşlarında birini bulup senin ananı ağlatacağına seni yoracağına olgun birini bulman büyük haz verecektir ilişkide
çok Normal emin ol çok fazla var senin gibi kendimden biliyorum tecrübe sabittir….
00 YorumlaOlgun derken karakter ve yaş olarak mı olgun dış görünüş olarak mı olgun
00 Yorumla30a kadar tamam da 35 çok bence uyumsuzluk çıkma potansiyeli yüksek
00 Yorumla- 1 yıl
Valla benim de yaş 21 olgun 35 40 yaşındakiler çok hoşuma gidiyo hele bide bekarsa tamamdır
00 Yorumla - 1 yıl
Bide erkeklere diyorlar neden genç kizlara ilgi duyuyorsunuz diye. Gayet normal. Nerdensin?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. kimisi için normaldir kimisi için değildir.. siz kendinize göre kara verin.
00 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Para avcısı başka söz bulamadım, neden denklerin olmuyuormu
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Benide bazen olgun kadınlar ama fanteziden ileri gitmiyor.
00 Yorumla - 1 yıl
35 yasla evlenirsin evlenemezsin demiyorum ama emin ol sonunda pisman olan sen olacaksin kendi denginle evlen benden demesi ona gore
01 Yorumla- 1 yıl
Esinle dalga gecerler yasli bunak diye o zamanda haline aglarsin
- 1 yıl
Şimdiki bebeler yüzünden o bence normal
10 Yorumla - 1 yıl
Normal annem ve babam arasında 15 yaş var
24 Yorumla- Soran1 yıl
Mutlular dimi
- 1 yıl
Mutlular amcamda kendinden 8 yaş büyük dul ve çocuklu bir kadınla evlendi yine de mutlular Aşkın yaşı yoktur hatırlatmak isterim ki Peygamber efendimiz de kendinden 15 yaş büyük dul ve çocuklu olan Hz. Hatice annemiz ile evlendi
- Soran1 yıl
Çok haklısın. İnsanlarımız anlamıyor ama
- 1 yıl
Müslümanım diyenler dul çocuklu kadına kötü gözle bakıyor ama şunu unutuyorlar ki Peygamberimizde kendinden büyük dul ve çocuklu biri ile evlenmişti Aşkın dini dili rengi ırkı yoktur
- 1 yıl
Hala ilgini çekiyorsa 35+ konuşalım arkadaşça?
00 Yorumla - 1 yıl
Olgun olanlar daha duygusal yaklaşıyor bence
00 Yorumla - 1 yıl
Benim gibi olgun insanların dikkatini çekmesine şaşırmadım
00 Yorumla - 1 yıl
Evet, normal. Herkes kendisinden daha olgununu sever...
00 Yorumla - 1 yıl
O yaş grubunda hiç sevgilin oldumu
02 Yorumla- Soran1 yıl
Hayır
- 1 yıl
Hiç yaşamadığın için ilgini çekiyordur bence
- 1 yıl
Olabilir tercih ama bana göre değil
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı. Yalan bu ya yok öyle kızlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Olabilir her şey gönlünce olsun
00 Yorumla- 1 yıl
bir cok sey hazir olsun istiyorsundur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı. gayet normal canım, :) yalnız değilsin
00 Yorumla- 1 yıl
Babanla çıkmak istiyon
00 Yorumla - 1 yıl
Yakınında daha genç kimse olmadığı içindir
00 Yorumla - 1 yıl
yaşınız gereği doğal bir durum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tercih meselesi
00 Yorumla- 1 yıl
Normal bence ilgini çekerim bende
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olabilir zevk meselesi kimene bundan demi
00 Yorumlaİyi o sinifa giren kisilerdenim ;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. tüh yhaa iki yaşla kaçırdım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. mümkün ama sakıncalı olabilir
00 Yorumla- 1 yıl
normal sevmen tabi ki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı. O yaşlarda hep öyle olur zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Geçici bir durum.
00 Yorumla- 1 yıl
Yaşlanmanın iyi yanları 😅😅
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Normal buda senin garantici olduğun gözüküyor
00 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederiz
10 Yorumla - 1 yıl
hımmm ;)
bak sen !
başka? :)00 Yorumla - 1 yıl
Sen çok akıllı birisin bence
00 Yorumla normaldir
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Normal
12 Yorumla- 1 yıl
Hersey ayarinda iyidir davul dengine demisler gidip de 10 15 yas fark ile evlenmeye normal diyenin alnını karışlarım normal birsey degildir net
- 1 yıl
Genc kizlardan bu yaniti beklerdim ama senden beklemezdim
- 1 yıl
Anormal
10 Yorumla - 1 yıl
Oo süper olgun seviyosn
00 Yorumla Normal
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı