İki kişiyi aynı anda sevmek mümkün mü?
Mümkün
Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Karakteri oturmuş ne istediğini bilen biri kalbinde iki ikişiye birden yer veremez. Düşünde bile aldatamaz onu. Eğer ikincisine de bir şeyler hissediyorsa o birincisini tam sevmemiştir. İkisini birden sevdiğini sanıyorsa ikincisinde de hata vardır ya alışkanlıktır ya takıntıdır ya vazgeçemeyiştir...
Peki ya biri sevmiyorsa ama diğeri seviyorsa?
Bana çok zor geliyor. Yani ne bileyim, İnsan zamanını paylaştığı içini açtığı insandan başkası ile zaman geçirmek istemesi yanlış gibi geliyor. İnsan aşıksa zaten aklı başka yere kaymıyor.
Hayat işte insan vardır bir kişi için bir ömür yalnız kalır. İnsan vardır Bir ömrü herkes ile yalnız geçirir.
Cevap
31Cevap
Değil
İnsan aynı anda birden fazla kişiyi sevebilir ama tek bir kişiye âşık olur. Birçok kişiye duyduğumuz sevginin hiçbiri diğerini geçersiz kılmaz. Örneğin, annemize olan sevgimiz babamızı daha az sevmemiz ya da hiç sevmememiz anlamına gelmez. Buna karşılık, bir partnere karşı duyulan aşırı sevgi ve bağlılık duygusu olarak bilinen aşk, iki kişi arasında yalıtılmış bir duygudur, ikinin birleşerek tek olma durumudur, üçüncü kişinin varlığı diğer ikisi arasındaki aşkı yok eder, geçersiz kılar. İnsan birçok kez âşık olabilir ama bu aynı anda olmaz. Yani aynı anda iki kişiye âşık olmak aşk duygusunun doğası gereği olası değildir, aynı anda birden çok kişiye duyulan şey sevgidir..
Bence sadece hoşlantı olabilir eğer birisini seviyorsan gözün başkasını göremez
iki kişiyi aynı sevgi ile sevmek mümkün değildir. ilişki anlamında soruyorsan zaten ikisini de sevmiyorsundur. sevgi paylaştıkça çoğalır ancak bu durum kişiler arasında çoğalması değil bize özel olan birisiyle karşılıklı yapılan eylemdir.
Sevmek diyorsunuz, sevmek ve hoşlanmak farklı şeyler önce bunun farkına varılmalı. Bir düşünürün de dediği gibi: “sevmek bir çiçeğin üzerine titremek bakıp büyütmektir, hoşlanmak ise çiçeği beğendiğin için dalından koparmaktır.”
İki kişiyi aynı anda seven kişi "Karaktersizdir" (Nokta)
Sevgi; Namaza niyet gibidir.. Niyet etti mi, sağa sola bakılmaz..
Şayet kaşar ruhluysa mümkün tabi neden mümkün olmasın? Hatta 3,4,5,...10
mmf diyorsun . deneyimleyebilirsin , kişilerde ok diyorsa.
Başıma gelmedi öyle bişey yaşamadım yeteneğim var mı bilmiyorum? :)
Sevginin ne olduğunu bilen için değil, bu sevgi değil tutkudur.
İnsanda karakter eksikliği varsa aynı anda 10 kişiyi bile sevebilir.
Değil Joseph Joestar bile bu çapkınlığına rağmen 1 kıza vuruldu
Bizim orada bir türkü var sözleri şöyle ; Bir güzelim iki yari olursa birini severde biri küsmezmi oy !
Bir baba aynanda iki çocuğunu sevebilir iki kadını niye sevemesinn :)))))
knk çok mu sadakatsiz izledin naaptın (eksiyi atan ben değilim)
Yok reels çıkmıştı karşıma izlemem
heh iyi tamam yoksa çok alakasız dicektim kapl 4 odacıksa 1 i ailemize 2. si dostlarımıza 3. çocuklarımıza 4. te sevdiğimiz 1 KİŞİYE ait dicektim
Ok
kesinlikle evet. başına gelen bilir.
Ar damari catlamis oluyor boyle insanlarin 😑
Kalp dediğimiz ev değil ki herkese bir oda olsun
Kızlar bu işi başarır
Sevebilirsin ama ikisine aşık olamazsın
Mümkün değildir zira o sevgi değildir
Mümkün değildir
Mümkün değil.
Erkek için mümkün yavrum
sen sadakatsiz volkan mısın
Gönül yayları gevşek birisi için pekala mümkün.
grup yapmayacaksan hayır
Herkes yapamaz
Büyük bir kalbin varsa neden olmasın
Sevebilirsin ama aşık olamazsın
ben mümkün olmadığını düşünüyorum..
Kesinlikle öyle olmaz
Evet tabi
Mümkansız.
ikiside hoşlantıdır
Değil bana göre
Mümkündür. Sevgi paylaşılabilir.
Mümkün.