Deli gibi aşıksınız ama zamanla öz kardeşiniz olduğunu öğreniyorsunuz. Ayrılır mısınız yoksa devam mı edersiniz?
Ayrılırım
Ayrılmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ayrılmazsan bu durum sapkın ensest ilişkiye girer ki zaten sosyal-toplumsal-ahlaki- dini yanını geçtim zaten biyolojik olarak da sakıncası var kalıtımsal hastalıkların dışavurması için biçilmiş kaftandır bu tür sapkınlıklar!
Yani boşuna yasaklanmamış böyle şeyler.
böyle bir durumda bir duygu asla besleyemem, akıl ve mantık yolu neyse onu uygularım karışımdaki o gözle bakacaktır zaten, kardeşim eşim olamaz, bunda da aşk aranmaz.. AYRILIRDIM
Cevap
35Cevap
Düşüncesi bile kötü ayrılırım
Zamanla nasıl öz kardeşim oluyor Türk dram dizisinde mi oynuyorum 🤔🤔😂😂😂😂kardeşim ile evlenmem ya ayrılırım öğkkk
Yani mesela bilmeyerek evlendin ve harika giden bir evliliğin var. Ama annen babanı ya da baban anneni aldatmış ve eşin denen çocuk meydana gelmiş. Zamanla hepiniz o adamın, senin öz kardeşin olduğunu öğreniyorsunuz. Ama eşin de dünya tatlısı biri. Ne yapardın? 😀
😂😂😂
Ama evlenmişler çocuk olmazki aralarında baba kanı var özürlü olur mecbur ayrıkmak tabiki
Çocuk yapmayacaksan?
Cocuk olayına gelirsek bak ozaman erken farketmis olmak lazim cunku bizim genelimiz evlenince cocuk yapar hemen bundan diyorum
Ama mesela düşünmezler çocuk ozaman da aradan baya zaman geçmiş olur
Sen ne yapardın peki 😅 Şahsen ben ne yapardım bilemedim şu an. Kendi sorduğum soruya kendim bile cevap veremiyorum wkxjxndxnx
Normalden yazım sana ben😂😂😂
Buradan yaz yaa 😂
Yok canim ben almim. saol 😂😂😂
Bunu sende düşün ama😂😂
Ben direkt kendimi oyundan atıyorum 😂
😂😂😂😂😂
Evlenmişsem ve hala aşıksam kızkardrşim olması o saatten sobra önemli değil çünkü artık o kişi benim eşim olmuştur çoktan.
Ne alaka abi farklı soru soracaksın diye soru kalitesini bitirdiniz
Yoo gayet de anket amaçlı sordum. Bu durumu yaşayan da olmuş.
Ayrılmam diyenin ruh halinden şüphe etmek lazım.
Biri de soğursun herhalde demiş. Ulan öz kardeşin diyor öz.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama kardeş olduğunda öyle bir şey olmuyormuş zaten kimsenin başına gelmesin bence
Öz kardeşle evlenmek hem dinen hem fıtraten aykırı bir durum. Nikah da düşmez ayrıca. Ayrılmak kaçınılmaz olur.
ayrılmam devam ederim bir kere evlenmiş gerdek gecesini yaşamışım niye ayrılayım
Kardeşle günlerce gecelerce neler yaptığının gözünün önüne gelmesiii 😳
Bir dizinin senaryosu/hikayesi böyleydi ama dizi ismini hatırlayamadım şu an.
Bir ülkede böyle bir durum olmuştu ama onlar boşanmayacaklsrini soylediler
İntihar ederim. Bu kadar büyük konuşmam kolay kolay sma bu durumda netim
Avrupa’da bunlar maalesef oluyor sperm bağışlama meselesi yüzünden
İşim gereği evlilik değil de aşık olan ve blinçli şekilde karşı koyamayanlar tanıyorum.
Allah göstermesin çok kötü bir durum düşüncesi kötü. Ama sen çok guzelsin, çok begeniyorum seni gerçekten.
Akdnaod ne bu nasıl bi kafa aw
%100 organik wçsoxdjddmd
Allah'ım düşüncesi bile korkunç. Aşktan soğurum.
bi dur ortalık karışık zaten , sakin.
Benim kız kardeşim ya da ablam yok ki 😄
Ona o gozle bakmamaya baslarım anında soğurum
öyle bişey olamayacağı için sorun yok
Soğursun herhalde ister istemez
Kardeş kardeş yaşarız aynı evde ne yapalım😅
Senelerce kardeşimize mi kerkinmişiz?
Türk filmlerinin olumsuz etkılerı
Ayrılırım kardeşe nikah düşmez
Nikah otomatik olarak biterİşlediğimiz günah için de tövbe istiğfar etmekten başka care kalmaz
Böyle bir şey olmuştu
Ne yaptın?
Ben değil ya. Haberlere çıktı. Habersiz nisanlanmislardı. Ayrıldılar bir daha görüşmemeye karar verdiler
Bu saatte😀😀
saçma ya eski filmlerdeki gibi...
Ne devami. Kesin ayrilcan. Cocuik sakat olur
yapacak bir şey yok devamke
Ayrılırım tabiki de. Koşarak uzaklaşırım
Ayrılırım
Ayrılmam
olmaz ya
Beynim yandı
Ayrılırım
O ne la
Tobe tobe