Sevgilim eskiden flortlestigi biriyle arkadas?

Selamlar. 1.5 senelik iliskim var. Uzak mesafeyiz ve bulusma sansi elde ettik. Benim icin 13 saat yol geldi, ailemle tanisti. Her sey cok guzeldi. Biz ayni zamanda uzun yillardir arkadastik. Flortlerini sevgililerini bilirdim. Biz sevgili olmadan yaklasik 1 sene once falan, daha fazla da olabilir, ders calistirdigi bir kiz varmis. Basit duzeyde flortlesmisler. Hic iliskiye baslamamislar. Sonradan yakin arkadas olmuslar. Anlatirken dalga gecerek anlatir. Kizin tavirlari dengesiz, sevgilim bana anlatiyor. Basit nedenler icin tripleniyormus arada, her yerden engelliyormus. Erkek arkadasim rahat bi insandir, anlatirken “aman bu da boyle yapti yine” gibi anlatir. Baslarda takilmazdim ama sonradan kiskanmaya basladim. O kizla arkadas olmasini istemedim. Zaten cok da gorusmuyorlardi bildigim kadariyla. Erkek arkadasim baska yerde universite okuyor, kiz baska yerde. Kiz boyle dengesiz olunca da erkek arkadasim biktigini, bir daha yazarsa cevap vermeyecegini soyledi. Ama aklimdan kuruntulari atamiyorum. Erkek arkadasimi cok seviyorum, kiskancligimi ona da yansitiyorum. Gelecekle ilgili planlar yapiyoruz hep. Evlilik hakkinda bile konustuk. Sadece o kizi cok kafaya takiyorum bazen. Aralarinda ciddi bir sey yasanmadi evet ama durduramiyorum kendimi. Bunun nasil onune gecerim?
Sevgilim eskiden flortlestigi biriyle arkadas?