napıyosun dedigim de ben erkek arladasım 2 kız okey oynuyoruz dedi foto attı ve evde oynuyorlar çok kıskandım ne yapmam lazım 🤦♀️
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ayrılman lazım sevgilin çoktan başkasına gözü dikmiş
yapman gereken ona karşı ilgini kesmen. onlarla mutluysa onlar ilgilensin sen zamanını boşa harcama sevgilinle
Görüldü attım zaten
bidaha da yazma ona senle oynasın okeyini
Bıktım artık bu tiplerden ya
dimi erkek dediğin sadece sevgilisiyle ilgilenir sadece sevgilisi olur hayatında kız olarak
Aynen öyle benim öyleyse onunda öyle olmalı
2 hafta da göstermiş kendini şutla gitsin
Yurt dışında büyüdüm bana normal geliyor böyle şeyler diyor bide
aynı şehir misiniz
Evet gelmiş oradan çoktan
Sevgilin olduğuna emin misin? Başka kızlarla okey oynayan bilardo oynar
Haklısın
Haklılık değil helal olsun sana kötü düşünmemiş bırak ses bile etmemişin ben duysam hele kanıtlı olsa bırak telefondan silmek hafızamdan silerim kimsin sen der artık tanımıyorum der geçerim
Ben artık tepki vermekten bile sıkıldım İnanki her ilişkimde Bi sorun
Sende herkese güvenme kardeşim devir eskisi değil bugün tanıdan yarın hamile kalıyor istersen melek ol karşındakiler şeytanın yer yüzünde elçisi olduktan sonra ne var yapar sen yapacağın şey ilerisi kendine güzel hayat yaşamak olması evin araban huzurun olması Rabbim zamanı gelince zaten hayırlı birisi elbet cikartir nasip neyse o sen böyle birilerinden zarar görmeden ayrılıyor isen şükür et
Ne güzel bir düşünce. Bende zaten o kafadayım ciddi ilişki istiyorum şimdiki erkekler hiç öyle değil
Yanlış anlama ailenden başkası yok arkadanda ayakların üstünde durman gerekli helalin ne yaparsan emin ol seni herkes parmagi ile gösterir seni ve bu senin gereksiz nefes alan xx arkadaşından daha değerli
Aynen öyle çok teşekkür ederim
Rica ederim akıl vermek değil bendeki bende soruyorum ne yaparım diye ben 32 yaşında biriyim yıllardın çalıştım yaşadım her şey guselnyasadim ama küçük bişeyleri sahibi olmayınca gereksiz her şey sen başarırsın.. buna eminim bisey soracaksın bilgi almak istersen ilk anneden al onunla konuşup kendini ona daha güçlendirmek bi annenin ve bi baban gururu olursun arkadan öyle durur ki kim ne derse desin seni doğru olduğunu biliyorlar
Aynen bende 24 yasındayım belki sana göre cok küçüğüm ama İnanki Bende tek sevgi istedim şimdiye kadar ama işte olmayınca olmuyor zorlamamak lazım mış herkes sevilmiyor ☺️
Valla ben evliyim 3 yıldır. Ben evlenmem dedim hayatta ama gel gör ki şimdi 3 yıllık evliyim. ve eşim türk değil yabancı. Benim için dünya güzeli çokta tartisiriz biz ama gel gör onu seviyorum..
Ne güzel ne kadar şanslı bu zamanda hem ciddi olup hem seven erkek zor
Bisey soyleyim mi kardeşim onun sayesinde ev aldım diye evimiz var onun sayesinde kızarım ederim ama haklı çıkar akıl akıldan üstün bana cesaretin var ama riske girmiyorsun derdi gir dedi beraberiz zorda olursak bende çalışırım dedi düşündüm tamam dedim ama kendime güvenen biriyim yinede herşeyi dusunmekn zorundasın eşini zorda yaşatmak rahat hayat vermek gerekirken onu istediğin şeylerin alamama zoruma gider düşüncesi beni üzer şimdi evimiz var borç ama evcim var
Helal olsun valşa
Nasip neyse o kaderimde ne varsa yasiyacam iyi ya da kötü halime şükretmek gerekli
Allah yardımcın olsun inşallah en iyileri olur
Seni neden çağırmıyor
Dimi bende onu merak ediyorum
Demek ki sevgilisi değilsin bacım
Haklısın canım ne diyim 🙄
Eski sevgilin artk 🙄 oyle olmali yani
Bencede 🙄
Diyologa bile grme ayril
Bende ben mi yobazım acaba diye düşündüm herkes aynı fikirde benle
Ayy saçmalama kzz kabul edilecek bsey değil
Helen sevgilim mi diyorsun?
2 haftadır sevgiliyiz sıkmıyım diyorum ama yanlış geliyor banada