Çıyan, kırkayağa benzer onun gibi çok hızlı ve dayanıklı bir böcek.. evde tekken görseniz ne yapardınız:)) Buradan çığlıkları duyar gibiyim:)))
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılIııyy, Allah muhafaza, bu yaratıklardan cehennemde kesin vardır, bir sefer bir tane çıktıydı derste otururken pencereden girmiş, biz çığlık çığlığa bağırışırken, daha orta yaşlı bir kadın vardı, olsun o da canlı incitmeyelim dediydi, gazete kağıdı alıp üzerine koyduydu, sonra da camdan dışarı attıydı, ben olsam naparım bimiyorum, herhalde dışarı çıkıp yardım çağırırım..
03 Yorumla
Soran+1 yılDe mii tuhaf bir canlı! Ama evde ve tek olduğunu düşün gözden kaybolma tehlikesi var!
- +1 yıl
İşte o yüzden hemen kapıyı kilitler, çıkar yardım çağırırım, ama muhakkak onu da öldürecek püskürtülen bir ilaç vardır, evde fare çıktığı oluyordu, oda kapısının altına havlu sıkıştırıp kapıyı sıkıca kapatıyorduk, her tarafa da yem koyuyorduk, işe yarıyordu, böcek için de bütün evi ilaçlayıp bir gece başka yerde kalıyorduk..
Soran+1 yılYa gerçekten tuhaf bir şey ve baya dayanıklı inan o normal böcek ilaçlarıyla gargara yapıyor resmen:) Bu tarz büyük böceklerden daha önce öldürdün mü peki hiç yani yalnızca çıyan değil hamam böceği falan da dahil
En İyi Cevaplar
+1 yıldeodarantımı alırım elime birde çakmak ejderha gibi üflerim ortada çiyan falan kalmaz :D
03 Yorumla
Soran+1 yılYa o da sen bunları yap diye kılını kıpırdatmazdı zaten:)) Hiç karşılaştın mı çiyanla
- +1 yıl
bir sürü ayağı olan iğrenç birşey değilmiydi o
Soran+1 yılEvet, uzun gövdeli böyle ve baya dayanıklı
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar Ne Diyor
19
+1 yılBen böceklerden korkmam elime alır tutarım hayvanlardan da korkmam öldürmem de
08 Yorumla
Soran+1 yılHiç görmedin sanıyorum, zehirli bir hayvan
- +1 yıl
Biliyorum çatı katında evimiz vardı evde gördüm
- +1 yıl
Bayağı hızlı bir şey ama korkmam ben öyle böcektir hayvandır 😂
- +1 yıl
İnsanların içindeki hayvanlardan korkmak lazım
Soran+1 yılOrası öyle tabii.. En ideal tip sensin bu durum için bence.. Kendisi korkmayan ve hayvana da zarar vermeden evden uzaklaştıran.. Ama nesliniz tükenme tehlikesi ile karşı karşıya:))
- +1 yıl
Haha aynen öyle 😂 böcek görünce yanımda çığlık atıyorlar ben alıp yere koyuyorum
Soran+1 yılEn çok çığlık atanın üzerine de koyabilirsin, korkularıyla yüzleşmeyi bilsinler:)
- +1 yıl
Haha 😂 insanları zaaflarından vurmak gibi geliyor bana
- Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılbir kağıdın üstüne alıp dışarıya atarım evim teras katta bahçede daha rahat eder
014 Yorumla
Soran+1 yılSanırım daha önce hiç çıyan görmedin!
- +1 yıl
çiftlikte büyüdüm çok hızlı ve yakalamasının oldukça zor olduğunu biliyorum ve öldürmesininde o yüzden öldürmeye çalışmaktansa genişçe bir kağıda çıkmasına izin verip kağıt ile birlikte bahçeye gönderirim
Soran+1 yılGerçekten o hayvan diğer sürüngenlere göre çok daha dayanıklı.. Ve yağ gibi kayıp gidiyor.. Daha önce hiç öldürdün mü peki çıyan veya ona benzer bir şey?
- +1 yıl
oho örümcek akrep yılan kırkayak çiyan yaban domuzu bile
Soran+1 yılYok artık bunların hiçbirinden korkmaman da kadınlar arasında bir ilk olabilir? Çıyanı nası öldürdün hatırlıyor musun? Akrep ve yılan çok mu küçüktü!
- +1 yıl
çıyanı yabani otları kestiğimiz kısa saplı bir orak vardı o an elimde o vardı önce arka tarafıyla düz ince demir olan tarafıyla vurdum ikiye bölündü sonra sivri ucuyla vurdum birkaç kere sonrada geniş yüzeyiyle ezip işlemi tamamladım
Soran+1 yılÇıyan, çıyan olduğuna pişman olmuş resmen :D akrep ile yılan nasıldı peki büyükler miydi onlardan birden fazla öldürdüysen en büyüklerini nasıl öldürdün cidden merak ettim.. Gerçekkten kadınların geneline göre çok cesursun çoğu bunları görse bayılır:))
- +1 yıl
akrebinde sonu aynı orakla geldi de ona 1 tane vurdum öldü yılan deliğe kaçtı deliğe tiner döktüm çıktı pompalı tüfekle saçmalı fişek işini bitirdi yaban domuzu domdom kurşunu ile tek el çiftlik olunca normal şeyler oluyor bunlar :D
Soran+1 yılBunların hepsini tek mi yaptın ya:) Rüyada falan değil de mii gerçek bunlar:)) ilk kez böyle bir kadın duydum diyebilirim:) Tam survivor ruhlusun:)
- +1 yıl
yok ya yılanda tüfeği ben kullanmadım seyis ateşledi ben tineri döktüm ama domuzda nöbet tuyorduk o bana denk geldi benim nöbetimde geldi
Soran+1 yılŞimdi kadınların çoğu hamam böceğinden de çok korkuyor yorumlardan da anlaşıldığı gibi ama senin gibi birine de onu sormak hakaret gibi olur:) Hamam böceklerinin de hormonlu olanları var parmak kadar falan hiç gördün ve gördüğünde ne yapıyorsun:))
- +1 yıl
o kadar büyük hamam böceği görmedim ama görürsem böcek ilacı yakındaysa böcek ilacı yoksa terliğimin tabanına iş görür ha ölümsüzlükğünü ilan ederse bıçak şiş gazlı havyaya kadar yolu var
Soran+1 yılBıçak? Şiş? Çapı iki cm olan bir hayvandan bahsediyoruz:) Normal olduğundan şüphe etmeye başladım:)!!
- +1 yıl
ölmemekle ısrar ederse
Diğer konusunda 661 cevap paylaştı. Bocekten genelde korkmadigim icin gazteyle vururum öldürmem sonra alir disari atarim
016 Yorumla- +1 yıl
Çıyan bu öyle gazeteyle falan vurulacak bişi değil..
- +1 yıl
@Kartanesieridi olur hic birsey imkansiz degil olmuyorsa kurekle vururum :D
- +1 yıl
:D :D
- +1 yıl
@Kartanesieridi 😂😂😂😂😂
Soran+1 yılGazeteyi inan hissetmeyebilir ya abartmıyorum
Soran+1 yılAma bir karar ver, önce incitmemeyi düşünüyordun şimdi direk kürekle dalıyorsun:)) çok değişik bir canlı ya gerçekten çok dayanıklı ve hızlı
Soran+1 yılHımm o zaman melek sayılırsın:)
Soran+1 yılBu ince düşünce sende olduktan sonra ne kadar övünsen az:)
Soran+1 yılKürekle bayıltma fikrin çok orijinaldi de
Soran+1 yılDiğer böcekleri demiyorum ama sadece çıyan için söylemiştim öldürmeyi başardıysanız da nası yaptığınızı da anlatın pls:)
Başka odaya kilitlerim herhalde kendimi. Hayvana kıyıp öldürememde. Ay hayali bile kötü
02 Yorumla
Soran+1 yılİstesen de öldürmesi kolay değil ya zaten hayvan kıpır kıpır ve sürekli bir yerleri oynuyor?
Hayvan haklarını korma derneğini ararım. Gelin iu hayvanı koruyun yoksa kafasını süpürgeyle ezicem 😰😰😰
03 Yorumla
Soran+1 yılAhaha:)) Ciddi cevaplayın ya hiç olmayacak bir şey değil ki bir gün karşılaşabilirsiniz:)!
Soran+1 yılHeyyy!!
- Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılbir kere duvara fotokopisini çıkarmıştım terlikle 😄 aslında tiksinirim ama öldürürüm yani 😄
05 Yorumla
Soran+1 yılBuna tek cesaret edebilen pembeli olarak birazdan plaketini takdim edecez:)) Ama yalnızca çıyanlar için sormuştum çünkü normale göre büyük ve inanılmaz dayanıklılar!! senin karşılaştığın çıyan mıydı diğer böcekler sayılmaz:)?
- +1 yıl
evet çıyan olduğuna eminim bacaklarından tanırım ben onu 😄
Soran+1 yılO zaman cidden harika:)) Peki nası yaptın bunu, ne kadardı tahmini olarak kesin çok küçüktür :D Anlatır mısın ya cidden merak ettim nerede gördün nası yaptın falan:)) Ama vurdum öldü olarak diye değil olay okuyanların gözünde canlansın detaylarıyla :D
- +1 yıl
köyde ya akşam gördüm önce gölgesini gördüm solucan sandım yaklaştım biraz hareket etti anladım o an çıyan olduğunu aldım terliği fırlattım denk geldi aslında baktım gebermiş 😂
Soran+1 yılO ne kadar vitaminsizmiş öyle ya buradakilere ne kadar vurursan vur sürekli bir yerleri oynuyor:) Sadece bir kere atman yetti mi? Sen onun öldüğüne emin misin:))
çığlık atar koltuğa çıkar biri gelene kadar ordan inmezdim
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahaa kadınların genelde vereceği tepki bu olurdu heralde:) Birinin gelmeye niyeti yoksa ve o gözden kaybolursa?
Evi ona bırakır ben topuklardım
11 Yorumla
Soran+1 yılSoğukkanlılığınıza hayran bıraktınız cidden
+1 yılTopla tüfekle savaş açarım..
03 Yorumla
Soran+1 yılAnca keser zaten:) Hiç gördün mü peki genelde kadınlar çok korkuyor
- +1 yıl
Evet gördüm.. Çok büyük değildi benim gördüğüm yaklaşık 12-13 cm falandı..
Soran+1 yılDaha ne olsun kocamanmış:)) E ne yaptın sonu nası oldu kendilerinin:))
+1 yılİyyyyy titredim be 😠😠
016 Yorumla
Soran+1 yılE sonuç?
- +1 yıl
Yorganımı kaldırıp sılkeledım ne sonuç beklıyon? Çiyandan Orgazm olmamını?
Soran+1 yılHe evett ne bileyim sen öyle titreyince birden!
- +1 yıl
Düşünmesi yetti titretmeye tiksiniom çünkü öyle şeylerden.
Soran+1 yılKarşılaştınız mı onu soruyorum yoksa çoğunuzda var öyle titreme, irkilme, kendinden geçme bilmem ne yapma falan
- +1 yıl
Karşılaştım elbette
Soran+1 yılİşte o ne yaptın onu söyle mümkünse:)
- +1 yıl
Koltuğa çıkıp bağırdım kuzenime duymadılar, kimse yoktu yana geçmişlerdi komşuya telefonla eve çağırdım gel beni kurtar diye bağıra bağıra. Koşa koşa gelmişti noluyo diye o başka şey oldu sandı. Çıyan var kocaman kurtar beni dedim gelemiyorum tam kapının orda. sonra aldı öldürdü sopayla. O vurdukça kaçıyodu çok hızlı ben kaçtıkça çığlık atıom bir yandanda lan bağırma bağırma diyodu öldürüp attı. Üstüme getirirdide çok korktuğum için yapma nolur dedim acıdı 😐😐😐
Başka birşey yapmadım kaçamadımda kaldım koltukta.
Soran+1 yılYaş büyüse de bir tarafınız hep minnak kalmış.. Bir böcek yüzünden çığlıklar, ortalığı duman etmeler falan:) Hepsinden öyle korkuyor musun hamma böceği falan ondan da korkar genelde kadınlar:)
- +1 yıl
Ben korkuyorum ya öyle böcek falan. Şişko helikopter gibi ses çıkaran böcek vardi adını bilmiyorum, herkes ayakta konuşuyordu kapıdaydık uçarak önüme düştü bende çığlık atmaya başladım evdeki yaşlı nine dişlerini çekti noldu diye ödünü kopardim kadiinin 😐😐 hemen salakmisin ne bagiriosun diye azarliyorlar korkuyom napim.
Gece kurbaga cikti önüme ondan bile bagira bagira kactim sabah amcamin karisi gece niye öyle bagirdin sen dedi biseymi oldu dedik. Yok dedim kurbaga cikti önüme. Gülmekten öldü kurbagadanmi korkuyon sen diye. Sinir oluyom ama neyapim ödüm cikiyo.
Soran+1 yılBir de öyle Karamelek falan yapmışsın nicki hiç alakası yokmuş:)) Eskiden öyle bir dizi vardı hatırlıyorum da oradaki Karamelek neler yapıyordu bir de bizimkini gör böcek görünce dili tutuluyor :D
- +1 yıl
🙊🙊🙊 hepsinden korkuyom köpektende civcivdende tavukdanda kedidende
Tek korkmadigim hayvan kuzu 😅😅
Soran+1 yılHayvanlarla bu derece barışık olmanı neye borçluyuz acaba:) Onun da pirzolalarını falan löp löp götürüyorsun tabii korkma bir zahmet:)
- +1 yıl
Yo ben hic kuzu falan yemiomki. Bilmiyorum sanirim bu bende fobi. Kuzudan korkmuyom ama kocdan korkuyom.
Soran+1 yılAcilen hayvanlarla arayı düzeltmen lazım bir çoğu insanlardan daha zararsız ve sadık bundan emin olabilirsin
- +1 yıl
Onu biliyorum
Bende. Ama olmuyor yani cocuklugumdan beri var.
Degisecegi yok.
Telasa gerek yok bir terlige bakar 😅
010 Yorumla
Soran+1 yılYa neden inanmıyorsunuz çıyan gerçekten o bildiğiniz böceklerden değil inanılmaz dayanıklı ve çok hızlı :D
Soran+1 yılYa ciddi cevap verin:)) Daha önce hiç öyle büyük böceklerden öldürdün mü yalnız çıyan değil hamam böceği falan da olabilir!
Soran+1 yılO şekilde sen de zehirlenmeyip sağ kalabiliyorsan sorun yok:))
Soran+1 yılHer yere sıktım falan deyince sağlığından endişe ettim:))
Soran+1 yılOkee benim dikkatisizliğim, siz kusursuz bir katilsiniz :D
+1 yılYoo ben korkmam sadece köpekten korkarim.
022 Yorumla
Soran+1 yılNormal böcekler neyse de çıyanla karşılaştın mı daha önce hiç?
- +1 yıl
Evet karsilastim
Soran+1 yılCidden mi çıyana az genelde az rastlanır.. Evin içinde mi gördün ne yapmıştın görünce?
- +1 yıl
Gorunce napayim yakalamaya çalışıtim dayimi isirdi sonr hastaneye goturduk
Soran+1 yılYuhh!! gördükten sonra nası izin verdiniz sokmasına en son öldürdün mü peki? Ve birde hamam böcekleri genelde onlardan da korkmayan kadın yok onları görünce ne yapıyorsun:)
- +1 yıl
Ya dayimin tisortune girmiş dayimda eve gelince hareket etti biseyler oldu isirdi sırtım yaniyo dedi sonra sirtindan cikti öyle yakaladik. Disardan getirmis. Ya ben bocekten korkmam
Soran+1 yılO zaman hemcinslerin arasında istisnasın:) Peki cidden öldürdüğün en büyük canlı neydi bunlar arasından ve nası yapmıştın
- +1 yıl
Oldurmek demeyelim de genelde hani biseyle tutarım cok da karsilasmam böcekle ama orumcekten falan korkmam yani
Soran+1 yılAnladım aslında öldürmeden uzaklaştırmak en iyisi, bunu başarabiliyorsan tebrik ederim..
- +1 yıl
Illa zarar verilir ya bazilarina yakalamasi zor olur çünkü.
Soran+1 yılİşte verdin mi peki hiç onu sormuştum aslında en başta:)
- +1 yıl
Evet ya maalesef bazisi cok hareketli oluyor
Soran+1 yılBunu asla bana söylemeyeceksin sanırım:))!! En başta hangisi olduğunu sormuştum!
- +1 yıl
Ay yine kizdirdim demi hastayım ya bide gec oldu dur simdi pardon.
- +1 yıl
Çiyan iste o çok zor yakalaniyor zarar verdim. 😄😄😄
Soran+1 yılİyi bari 3 saatte arpa boyu yol katettik:) Nası verdin bari onu da söyleyecek misin yoksa polis mi çağırayım::)
- +1 yıl
Ambulans çağır sinirden beni döveceksin😄
Soran+1 yılEstağfurullah ama sıkıntıya girdim harbi! Kesin şu anda ateşin yüksek!! Ben anladım seni:))
- +1 yıl
Nasil zarar verdim bak şimdi sert bisey vardi elimde bide tutmak için pecete tarzi bisey işte anlarsin artik tutmaya calsirken sıkıştı kenara falan oyle.
Soran+1 yılYa hayırdır bu devlet sırrı falan mı böyle!! Hiç hoşuma gitmedi çünkü hiç net cevaplar vermiyorsun.. Enerjini uykuya geçmekte harcayabilirsin
- +1 yıl
Özür dilerim. İyi geceler.
Soran+1 yılÖzür dilemeyi gerektirecek bir durum yok, tarzın böyle sanırım:) İyi geceler, geçmiş olsun..
+1 yılAksam yemegine sunardim.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa hadi ciddi cevaplar pls:)
elektirikli süpürgecigim canim benim der sarilirim
08 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle etkili olmaz zaten ince bir hayvan her yerden yağ gibi kayıyor, oradan da çıkar!!
Soran+1 yılYa belli ki hiç karşılaşmamışsınız? Abartmıyorum inanılmaz dayanıklı diğer böceklere göre sürekli bir yerleri oynuyor.. Deodorantla da büyük ihtimal gargara yapar:))
Soran+1 yılKorkmadığım için tutup atabiliyorum faraşla, öldürme taraftarı değil çok çok mecbur değilsem
Soran+1 yılÖhömm öhömm.. Teveccühüz efem:)
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok korkardım aşırı 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılCidden korkunç değiller mi ya diğer böceklere göre bir de hamam böceği bunun yanında.. Karşılaştın mı daha önce hiç
+1 yılTerligi yapistiririm
029 Yorumla
Soran+1 yılBunu sadece çıyan için soruyorum ama daha önce gördün mü?
- +1 yıl
Gormedim :)
Soran+1 yılO yüzden zaten bu kadar rahat konuşuyorsun:))
- +1 yıl
Resimlerine baktim da biraz uzun bir hayvan sanirim. O hayvani oldurmezsem o evde durmam. O yuzden son kararim : terligi yapistiririm. Eminim...
Soran+1 yılŞimdi şöyle bir sorun var.. Terliği yapıştırman sıkıntı değil ama bu hayvan diğer böcekler gibi öyle bir-iki vurdum öldü olmuyor, hayvan sürekli kıpır kıpır, hep bir yerleri oynuyor inanamazsın!!
- +1 yıl
Inanirim. O yuzden oldurene kadar ugrasirim. Evde biri varsa onu da cagiririm zaten.. En iyisi esimi cagirmak da o gelene kadar bocekler kacip gidiyor :/ yok en iyisi ben oldureyim saglama alayim isi..
Soran+1 yılYa hala aynı inat aynı çok bilmiş tutumlar.. Sen aynı sen yani :D
- +1 yıl
Eveet hep ayni ben :) sen de hep kizlar tirsicak kacicak diye bekliyosun ama iih, ben kacmaam :D
Hamam boceklerin nasil, izmirli :)
Soran+1 yılYa ne biliyim bu yaz çok gördüm ya bilimum haşere dolaşıyor ortalıkta:)) Yaptıkları dengesiz hareketler ve yanımdakilerin olmadık tepkileri falan:)) Maşallah senin gibi korkusuz şövalyelerden kalmadı artık:)
- +1 yıl
Yaw bizim ataninelerimiz savasta top tasimiz, biz iki hasereden korkacak degiliz heralde." Cılk " sesini duyarim tek vuruşta :) sayko muyum neyim :D
Soran+1 yılYine gitti nerelere bağladı ya.. Birazdan başlayacak yine:''ninelerimiz balkan harbinde cesurca çarpışırken ben nasıl olur da falan filan inter milan'' :)) Hiç vukuatın var mı görüşmeyeli peki bu son zamanlarda falan:))
- +1 yıl
Yok be ne balkan harbi , benimkiler kuzey dogulu :) vukuat yok da bu ara bir minnos bocek istilasi var, dun birini duvar jenarina kistirdim esime seslendim. O gelene kadar hayvan duvardaki tozlugun altina girdi :/ Bocek ilaci sıktim tum duvar boyunca..
Soran+1 yılYa bari minnoşlara yapma rahat bıraksana ya minnakları:)) Sen hani biraz fevrisin ya böyle, peki en katı olduğun cinayetin nasıldı yani en acımasızca neyi öldürdün ve nasıll öldürdün bayan asabi:))!!!
- +1 yıl
Minnos minnos tanimam evi tasirim vallahi.. kucukken karasinek yakalayip kolonya dokup yakmistim kultablasinda, sayilir mi?
Soran+1 yılSinek, karınca falan değil ya lordlar kamarasından bahsediyorum büyüklerden yani hamam böceği kırkayak falan işte:)) Hem o kadar uzağa da gitme son zamanlarda olanlardan falan olsun..
- +1 yıl
Buyukleri ilacla olduruyorum. Spreyi boca ediyorum, bir anda yigiliyorlar yere :))) Yakin zamanda gormedim cok sukur.
Sokakta gorduklerimin ustune basarim hatta ustune tum gucumle atlarim..
Soran+1 yılBüyükler ilaçla gargara yapmıyor mu ya buradakiler mi hormonlu anlamıyorum!! Sokaktakiler niye ayrıca ya ona hakkın yok!! En büyüğü hatırladığın neydi peki son zamanlarda ama en büyüğü olacak:)) Yaklaşık ne kadardı ve ona ne yaşattın:))
- +1 yıl
Unutamayacagi bir gece yasattim :D Yasatmadim diyorum ezdim oldurdum hepsini :D
Burdakiler spreyle mefta oluyor , 3saniyede.. pahali bisey al yaw, ucuza kacma ;)
Soran+1 yılPintilikten değil o şartlar eşit olsun istiyorum sadece ve organik mücadeleden yanayım:)) Ya en büyüğünü söyle bana en büyüğüünü ne kadar cesurmuşsun görecem:) Ama abartmayacaksın kesinlikle ne olduğu ve yaklaşık ne kadar olduğunu söyle.. Ve öyle ezdim öldü deme nerede gördün ne yaptın o ne yaptı öncesini sonrası is-ti-yo-rum!!! :)
- +1 yıl
Sen de hem nasil eziyet ettigimi soruyon hem de organik mucadele diyon. Oldu mu simdi :/
En buyugu avucici kadardir heralde..
Soran+1 yılAvuç içi kadar neydi peki ve nerede gördün ne yaptın diyorum ya aa!! Güzelim sen eskiden türkçe anlıyordun, şimdi öyle bir sıkıntımız daha başgöstermiş :D
- +1 yıl
Canim sen ingilizce anlat istersen ben her turlu anlarim.
Anlatiyorum kabul etmiyodun sprey seviyorum terlik vuruyorum disaridaysa eziyorum hamam boceklerini. Kac kere anlatayim? Belli bir hikayesi yok nasil bir hikayesi olabilir ki? Gordugum yerde haklarim... - +1 yıl
Sprey sıkıyorum yazmistim
- +1 yıl
Neyse yatiyorum ben. Iyi geceler
Soran+1 yılEn büyüğü hamam böceği miydi avuç içi kadar olan ve onu evde mi görmüştün.. spreyle mi öldü kaçmadı mı? Bu da etkili olmazsa fransızca deneyecem nicke yazmışsın güzel de bakalım anlayabiliyor musun:))
Soran+1 yılHayır 5 dakika sonra.. Ben de yatacam zaten
- +1 yıl
Fransızca yaz lütfen. ne kadar büyüktü, neden ölmedi, terlikte mi yapıştırdın, spreyle mi boğdun, tüneli kazmak için mi kazdın.. :/
Soran+1 yılSus sus yatarken izin bile almıyorsun küsüm senle
- +1 yıl
Bir gizliden hele hele bana laf sokmaya çalışan bir gizliden her hangi bir konuda izin alacak değilim :/
+1 yılEvi terk ederim ve bidaha o eve gitmem😤😤😤😢
02 Yorumla
Soran+1 yılYa nereye gidelim evi bırakıp:) Ne yapardın cidden:)
- +1 yıl
taşınırım evden :D
+1 yılöldürürüm
04 Yorumla
Soran+1 yılYa eyvallah ama daha önce çıyan ile karşılaştın mı diğer böceklerle pek alakası yok
- +1 yıl
yok karşılaşmadm
Soran+1 yılİşte oradan geliyor bu rahatlık
- +1 yıl
hmm
+1 yılEvi yakarimmmmm😂
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir mantıklı:)) Ama cidden ne yapardın
- +1 yıl
Evi terk eder evde kalan baska biri gelip bana o yaratigin ölüsünü göstermeden girmem birdah :)
Daha fazla(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam