Ne arkadaş ne sevgili?

Arkadaşlar bayadır hoşlandığım ve aynı ortamda sıkça bulunduğumuz bir çocuk var ve onunda bana karşı davranışları hoşlanıyor yönündeydi ortamda bulunan diğer kızlara davrandığından farklı davranıp ilgileniyordu yaşadığım şeyleri anlattığım kimse karşılıksız olduğunu düşünmüyordu hatta bazen flörtleşiyor gibi oluyorduk ancak aramızdakinin tam bir cevabı yoktu ve ben bazen yeteri kadar belli edemiyordum son zamanlarda aramıza baya bi soğukluk girdi ve bundan onunda mutlu olmadığını görüyorum ben tam adım atmaya karar verdim ki sevgilisi olduğunu öğrendim ki sanırım bi sevgilisi var başta asla bahsetmedi ama aramıza bi mesafe girdi hem benden kaynaklı hemde ondan şu an yanyanayken hiç konuşamıyoruz hal hatır soruyor arada ben istesemde çok konuşamıyorum onunla aramızdaki şey çok garip bi hal aldı aramızda durgunluk ya da kötü bi an geçince morali bozulan direk yüzü asılan birisiydi sizce beni seviyor mudur ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ne yapmalıyım sevgilisi olduğu için asla bi yakın davranmak istemiyorum ve uzaklaşıyorum ve aramıza o kadar garip bi his bi şey giriyor ki sadece susuyoruz
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar vazgeçme kararı aldım
Ne arkadaş ne sevgili?