Yoksa cevabında değişiklik oldu mu?
Evet...
Kimlerden dost, arkadaş olmazmış?

Bizim Gibi İyi Niyetli, Temiz Kalplilerin Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Olmaz. Anca Kötü Kalpli, Çar, Çakal, Birden Fazla Kız Arkadaşı Edinen, İlgi Göstermeyen, Azı Küfür Dolu, Sürekli Cinsellik Fotoğrafları, Videoları İsteyen, Sürekli Yalan Söyleyen, Abaza Olanların Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Oluyor...
Geçmişinde olan insanları hakaretlerle anlatan ve kendine saygısı olmayan insanlardan arkadaş dost olmaz. 5 yıla değil kendimi bildiğim ana kadar insemde cevabım hep aynı. Hayat bu dersi a dediğimizde öğretti.
Orası burası oynayan Sözünün eri olmayan dedikodu yapan menfaatçi insanlardan dost olmaz.
Eskiden farklı düşünüyordum şimdi tecrübelerim konuşuyor
Teşekkürler
Ricalar..
Arkadaşlığını bitirmiş insanların arkasından konuşan insanlardan, küçük olayı dağlar kadar büyütenden, kötü eleştiri yapandan ve görüşleriniz uymayan insanlardan (benim görüşümde bir süre sonra sıkıyor.)
Cevap
37Cevap
Sana yakınmış gibi davranıp aslında arka planda hasetliğinden kuduran bir kişi gerçek dost değildi
Gerçek dost sadece iyi gününe ortak olup mutluluğunu paylaşan değil
Zor günündede seni omuzlayıp dertlerine ortak olup en az senin kadar üzülendir
Herkesle samimiyet kurmaya çalışan biri arkadaşım olamaz.
mütevazi olmayan kibirli ukalâdan, sözüne sadık olmayan namussuzdan, paylaşımcı olmayan bencilden, iyi rol yapan münafıktan, hataları yüze konuşmayan gıybetçiden, gözlerinizin içine bakararak konuşmayan göz kaçıran güvensizden arkadaş dost olmaz
Dost olmayacak en son kişi bence bir insanın hısmıdır. Onun dışında herkes olabilir. Bu yüzden herkesin olabileceği bu sistemde sadece düşmandan dost falan olmaz.
Kendi deneyimce soyluyorum eger bir arkadasin kullandigin malzemelere kullandigin kiyafetlerini nerden aldin bende aynisi ni alacam diyorsa eger sen gibi saclarini yapmak istiyor sa eger sana ozentisi varsa ondan uzak dur ha bide basklarinin lafini sana getirip arkasindan kotu konusup o kisi ile canim li cicimli ise ondan uzak dur yarin bir gun sevgiline ya da esine de goz diker oyle insanlar yani boyle kisiler den uzak dur
2 günde değişen tiplerle, tutarsız davrananlara, hissettiriyorlar kendilerini ama iyi kalpliysen bazen görmezden geliyorsun, cevabim değişmedi, değişen kişiler oldu, o kadar ustaca yaptılar ki fark etmek zor oldu bile.
Size yüksekten bakan ve sizi sadece yalnız kalmamak için yanında tutan insanlardan arkadaş dost olmaz.
biz küçükken eski kamyonların arkasındaki paspaslarda kocaman yazılar yazardı. DOST ARARSAN CEBİNE BAK bunu boşuna söylemiş olamazlar.
Fikrim 5 sene sonra da baki kalacaktır, menfaati doğrultusunda samimiyet gösteren iki yüzlü riyakar insanlardan dostu bırakın bir cacık olmaz :)
Menfaatçi insandan dost olmaz. 5 yıl uzun bir süre, insanın beyni bir yılda bile değişiyor, gelişiyor, yenileniyor.
Yalancılara. Hz. Ali nin dediği gibi onlarin anlattiklari seraba benzerler. Cikarcilarla anında satabilirler yarıyolda bırakabilirler
Sinsilerden ve çıkarcılardan olmazmış beş sene önce ben çok masum ve saftim bu konuda şu an ise daha farklı düşünüyorum ve artık biraz da bencil olma vakti diyorum biri beni çıkarları için kullanmaya çalışıyorsa bende onu kullanıyorum artık böyle
Hâlâ aynı fikirdeyim,,,,, beş sene önce de şimdi de ,,,, kah pe insandan ne dost olur ne arkadaş ziraa düşmanlığa dahi laik görmem
menfaatçi ve bencil insanlardan dost olmaz maalesef..
Benim dost, arkadaş olamadığımla bir başkası gayet iyi olabilir. Benden olmaz diyelim ×_×
Fotograf cok enteresan. Zamani kendine ait zanbedenlerle ahlak kavrami yasadigi kulturden nasibini almamis insanlar.
Serefsiz cikarci samimiyetsiz sinsi kıskanç pislik bencil olan herkes
Yalancı, senin başarılarını kıskanan, cimri insanlar
Yüzüne gülüp arkandan kuyunu kazandan
Sırtını sıvazlayıp bıçaklayandan
Yalancıdan ,çok yemin edenden, ağzında bakla ıslanmayandan..
Bencil, kıskanç, iyi yüzlü ahmak insanlardan dost olmaz
Yanardöner, sinsi, kaypak, yalaka, laf taşıyan kişilerden arkadaş/dost olmaz 🌺
Arka sirada oturanlar dost olmaz. benim kendi zekama yakin olanlardan seçerim 😁
Kadın dan. Her ay kanadıgı halde ölmeyen canlıya güvenilmez
Bencil nankör sadece kendi dediğim diyen anlayışsız insanlardan.
Nankörlerden dunyanın sadece kendi etrafında dondugunu zannedenlerden
Muhabbeti sarmayan, sıkıcı insanlardan. Tecrübeyle sabit :D
Sinsi ve samimiyetsiz insanlardan.
@aaSee ah ah hemde çokk nelerini gördüm
@aaSee Valla benim de amacım para ama kendo ayaklarımın üstünde durmak için oda para için bir insanı satmak paraya insandan daha çok değer vermek bana göre değil, elimde boldur zaten tanımadığım insana bile yediririm.
Benim çocukluk arkadaşlarım vardı onlar küçükken beni hep satarlardı bence şimdi olsa yine satarlar can çıkar huy çıkmaz
Yalancilardan, ikiyüzlülerden arkadaş olmaz..
Sana hayatına tercihlerine fikirlerine saygısı olmayandan arkadaş olmaz size güvenmeyen birinden de arkadaş olmaz
Kızlar için benden arkadaş olmaz çünkü yapım gereği karşı cinse yakın olmak isterim iyi ve samimi anlamda 💐
Maddi ve manevi yararı olmayan kişiden, sen dertliyken telefonu açmayan ya da işi olan kişiden. Mal mal seni dinleyen kişiden dost olmaz.
Çakal kendini düşünen bencil ukala ve yalancı insanlarla dost olunmaz
değişiklik olmadı herkesten arkadaş olabilir ama seni satacak adamdan dost olmaz
Kesinlikle herkesle samimi olan insandan uzak durmak gerek
Bence kimseden dost olmaz kendinden hayir var insana herkez menfatci iki yuzlu.
Bencil ve menfaatçi insanlardan olmaz
Tamam o zaman hadi soru soralım və
Menfaatçi tiplerden dost olmaz
İki yüzlü munafiklardan ve bencilllerden
Sadece kendini duşunen ve nankör insanlardan
@prozax bunun gibilerden dkeiidiw
Bencil insandan olmaz🤮
Yalancı ve çıkarcı insanla dost olunmaz
Olmadı, riyakar iki yüzlü güven vermeyen vs
Özü Sözü bir olmayanla...
İki lafından biri yalan olana
Vicdansız ve merhameti olmayandan