Evet söyledim, söylemek zorunda kaldım desem daha doğru olur.
Varsın beni kötü bilsin, ama üzülmesin diye yapmışımdır.
Ama ben çok yara almışımdır o ayrı.
Neyse gelelim size..

Ben sevgilim benden ayrılsın soğusun diye onu aldatma numarası ve daha neler neler yapmıştım ama sonunda yine bırakmadı boşa çıktı numaram ben ondan ayrılınca pesime takılıyordu affet barışalım diye ama o benden ayrılınca mazeretim olurdu sen benden ayrıldın sildin beni diye.
Bende bunu anlamıyorum abi..
3 gün önce bana huzur veriyorsun dediğiniz insana 3 gün sonra vay onun iyiliği üzülmemesi için yokuş yapıp soğuk yapıyorsunuz neden benim için daha fazla mücadele etmesin üzülmesin kırılmasın diye amaç?
Eğer bir insan sizin en kötü gününüzde yanınızda durabilmis ise onunla her şeyi konuşmuş dertlesmis gülmüş eğlenmis iseniz sizin tüm saçmalıklarıniza rağmen siz kendinizden vaz geçtiğinizde bile sizden vaz geçmemiş ise derdinizi derdi bilip sizi gözlerinizden bilir tanır hale gelmiş ise bu insanın yerine karar vermeyin. Çünkü bu insan zaten sizi olduğunuz gibi kabul edip eyvallahhh demiştir.
Teşekkürler
Yok yalan söylemedim ama bitirdikten sonra bir daha dönmesin diye milletten beni saklıyordu. Bunun sebebinin aslında bir başkasının duymamasını istediğini biliyordum. Ben de herkesin içinde durumu anlattım. Kişiliği o kadar sorunluydu ki bir daha uğraşmak istemedim. O yüzden herkesin içinde gerçekleri doğruları söyleyip tamamen sonlandırdım.
Hayır hiç yapmadım başka yöntemler ile yapmaya çalıştım Soğutma işini sevmiyordum zaten benim aklımda birisi var dedim yani seninle konuşuyorum ama sadece vakit geçirmek için bana bağlanma filan dedim iki gün daha konuştuk ondan sonra bitti
Cevap
29Cevap
Naparsam yapayım sogumayacagini anladığım için söylemedim boş yere
Gerek kalmıyor doğal yeteneğim var.
Söylemezdim bunu direk söylerdim yani istemediğimi
Yapmadım. Birinin uzak durmasını sağlamak için onu soğutmaya çalışmak fikri bana gereksiz geliyor. Hatta çok saçma geliyor. Bitirmek istiyorsam ve karşı taraf da bana ulaşmaya çalışmasın istiyorsam ne kadar yazarsa yazsın yanıt vermem, aramasına bakmam. Eninde sonunda anlar zaten. Kalp kırmaya gerek yok.
Yalan söylemedim de benden soğuyup uzaklaşsın diye garip hareketler sergilemiştim flörtüme yani gereksiz trip falan sonra pişman oldum hatta hala bile pişmanım ama bazen ne kadar sevsen de olmayacağını biliyosun bu yüzden vazgeçmen gerekiyo başta pes etmemişti ama bu sefer onun da hisleri vardı sanırım hatırladıkça daha cok pişman oluyorum 🥲🥲
Ben olsaydım söylerdim karşı taraf söylese söylemesede söylerim niye ben kötü olayım ki neden beni kötü biri olarak bilsin yarin bir gün karşılaştığımızda enazinda benim bir duruşum var ölene kadar taşıyacağım bir gururum var
Bakın mesela anladiniz iste bu
Gerçek olan birseyden kaçılmaz eğer yalan olursa siz kaçın derim hak verdiniz bana birde
Yooo ben doğruyuuu söyleyipp kendimden sogutuyorum :D ister darılsın ister alınsın.
Yara deşme servisi hizmetine devam ediyor yine. Yine ve yine.
Daha önce de böyle yaralarımızı deşen sorulara denk geldik burada. Yaşadım. Sevdiğim birine seviyorken yalan söylemek zorunda kaldım.
Hayır, böyle ufak tefek oyunlarla hiç işim olmaz... Yalanı da yalan söyleyeni de hiç sevmem...
Şimdi detayı okudum, bu yaptığınız çok yanlış bir şeydir. Bu yaptığınız şey, O'nu daha çok üzecek, daha çok yıpratacaktır...
Aslında üzülmesin diye yaptığınız şey, O'nu daha çok üzmektedir...
:))) buyuk sacmalik bence
dogrudan korkan üzülecekse üzülsün hic bu tarz girisimlerim olmaz
Yanlış yaptığınız neden sizi kötü bilsin. İstemiyorum der geçersiniz canınızı alacak değil ya. Duygu karmaşasının bir sebebi bu. Bence böyle yapmamak lazımç
Kızın birisi bana sırılsıklam aşıktı. Ona ben evliyim dedim iki çocuğum var dedim 😃 kız da benden 20 yaş küçüktü 😃 kafayı takmıştı bana
söyledim. zorunluluk değil bir tercih. ama yanımda olmasını istemediğim insanlar bulaşık bezi gibi yapışırsa sıyrılmak için yalan söylerim
Yok istemiyorsam bir ilişkiye zaten başlamam sonra ayrılmak için bahaneler üretmeye gerek yok beğenmem o zaman derim üzgünüm diye.
Yapmisimdir. Sonuçta o kisinin üzülmesini istemiyor isem. Yalan soylerim onun için...
Isınsın veya soğusun diye bisey yapmam soguyasi vardır soğur 😊
Uyuşturucu kullandığımı söylemiştim. birine çünkü takıntılı olduğunu anlamıştım.
Kelimelerle değil de hareketlerle birşeyler yapmışımdır
yani zorlansam da direk istemediğimi soğuduğumu filan dedim birine
Hayir dürust bi sekilde soylerim neden kotu bilsin ki kotu bilse bile umrumda olmaz
Yalan söylemem yalanı aciz insanlar söyler. Telefonu açmam ya da aynı ortamda durmam
Hiç yalan söylemedim, soğutmak için sadece uzak durmam yetti
Direk söylerim yalan'a dolana gerek yok
Aynen öyle hacıı:)
😂😂
Yalan söylemem , gitmesini istersem söylerim
Maalesef, ama oda keşke inanmasaydı...
Aynen, sonra ben pişmanlık duydum oda ayrı mesele
Birde öyle insanlar var ki zaten soğuk, onlara da ısınamıyorum.
Kısmet 🙂
evet kaldım yine olsam yine yapmazdım ama açıkça gerçekleri söylerdim artık her şey için çok geç
Yalana hiç başvurmadım
Evet, yaptım bunu ama işe yaramadı. 😂
soğutmak için değil de önemli şeylere
Kalmadım hiç çünkü hiç sevgilim olmadı
Insanları kırmak yapımda yok
Evet soyledim yapiskan insanlari sevmiyorum
Hiç hatırlamıyorum öyle bir şey yaptığımı.
Yalan bana göre değil
Net düşüncemi söylerim
Yalan söylemedim hayır gerek duymadım hiç
Bende yaptım o işi ama keşke yapmasaydım
Hayır, sadece mesafe koyup soğuk davrandım.
Doğrusu neyse onu söyledim..
evet söyledim. birine sevgilim var demiştim.
Evet
Kaldım tabikide tabiki
Evet
Evet
Söyledim
Hayır
Söylemişimdir
hayır neden öyle bir şey yapayım ki
Hayir yalan soylemedim yalanlık bi durum olmadı
yalan söylemem doğruları söylerim.
Hatırlamıyorum
Hayır kalmadım