Zamanında sevdim birini bazı nedenlerden dolayı ayrıldık evlendik başka insanlarla bir oğlum bir kızım var kızım 26 yaşında oğlum 23 ben 10 yıl önce boşandım oda 5 yıl önce boşanmış bir düğünde karşılaştık uzaktan bakismayla geçti o gün dahada görmedim bazı şeyler yıllar geçince bitiyor eskiyor maalesef sevsende çok biseyler eskiyor işte
Kimse kimseyi ölümüne sevmesin. Yeteri kadar, olması gerektiği kadar sevsin. Zaten birine fazla değer verip sevince gidiyor genelde. Sevdiğini de çok göstermemek lazım. Ona ait olduğunu bilince karşı taraf vazgeçilen taraf sen oluyorsun. 🌸
İlgi duyar veya seversem herşeyi artık benim listeme yazılmıştır. Kafama yazarım. Favori rengini, doğum tarihini, hiç sevmediğim arkadaşlarının adını ve hobilerini vs. Babasını, anasını, kardeşini ve diğer çevresi artık etki alanımda olur. Çok pis severim ama açılmam 😃
Ölümüne sevenler yüzünden herkes birbirine head shot atar oldu. Gerçekten seven güzelini en güzel şekilde yaşatmak ister. İlla ölüm geçecekse sevdiği için gözü kapalı yapar ama işleri bu kadar dramatize etmeye de çoğu zaman gerek kalmaz zaten.
Varsa da hiç görmedim, duymadım, bilmiyorum. Zamanla sevgi ve aşk kavramları değişti ve değişmeye devam ediyor. İnsanlar kendileri kadar duyguları da tüketme konusunda iyiler.
Vardır elbette ki ama önemli olan kimi sevdiğin ölümüne sevip duygularınla oynayan insanlar olduktan sonra insan bir daha nasıl sevsin. Yoksa hangimiz ilklerimizde aşırı bağlı ve duygusal olmadık.