tamamen görgüsüzlük başka bisey diyemiyorum bi insan size dünyanın tüm altınlarını taksa bile sizi asla sevmese değer vermese aşağılasa bu altınlar benim için tenekeden daha değersiz hale gelir, ama size maddi gücü kadar altın takan ve sizi gerçekten de kalpten seven erkek işte böyle bi erkekte dünyadaki tüm altınlardan hada değerlidir
Bi tane bibot var habire çsg seçiyor beni halbuki ben puan xper peşinde diilim tm sevgilim yok ama bu kadar da çsg olmazki? ortaya çıkıp kendini bellide etmiyooo napim elllam 😊
Evet. Devamlı olarak böyle paylaşımlar yaptıkça da fenomen oluyorsun😂😂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sen daha seni seven normal bir erkeğin değerini bilemiyorsun birde kilolarca altın takılmasını istiyorsun. Bu kafayla giderden çok bulursun. Daha doğrusu bir şey bulamazsın.
Her ordu gibi olan aşiret olmaz. Ayrıca aşiret olsa bile aşiret çocuğu değildir. Aşiretlerin 1 milyon civarı üyesi olur. Onlardan sadece biridir. Genelde en baştakiler gideyim sosyal medyadan kız kovalayım olaylarına girmez. Bizde aşiretiz bizimkilere söylesem çok gülerlerdi buna 😃
@United11 beni tanimiyorsun kardeşsss çok güzelim ben hem normal hayatta tanışıklıgimiz var kısa bir süreliğine de olsa bulunduğum ilde yasiyordu bir ara ixikxnx
Ciddiye alırım çünkü ortalık aşiret çocuğuyum diyen tiplerle doldu. Sinir oluyorum onlara çünkü aşiretin ismini kültürünü zedeliyorlar. Adam aşiret değil aşiretim var diyor ya da aşiretten sadece biri ama aşiret çocuğuyum diyor. Bundan dolayı da sinirleniyorum o tiplere
Alakası yok. Ama genelde aşiretin başında ki kişilerin çocukları zengin biriyle evlenir. Aile tanıdığı falan olur çünkü. Türk Kürt Türkmen Arap falan hiç fark etmez bu. Ama dediğim gibi aşiret çok kalabalık, bizim aşiretin mesela 3-4 milyon civarı üyesi var. İranda, Kuzey Irak da her yerde akrabalarımız var. Ama o 4 milyondan biri çıkıp aşiret çocuğuyum dese yalan olur öyle bir şey yok çünkü. Aşiret de mühendis de var, temizlik görevlisi de mimar da, galerici de, lokonta sahibi de her türlü insan da var.
o kadar parası olupta o parayı Turk kızında heba edecek enayiyi medeniyetten biraz daha uzak metropol yaşantısı görmemiş iç anadolu şehirlerinde bulabilirsin