otururken aniden göğüslerime bakıyor sinirimi bozuyor sanki göğüslerim küçük de beni sevmiyor gibi geliyor bana 90 beden bana göre küçük
Sevgilim göğüslerime bakıp duruyor, ne yapabilirim?

Yani bu soru şöyle olmuş gibi
Hem memem büyük hem sevgilim var hiç şansınız yok diyerek. Memesi küçük olanları eziklerken, büyük meme severlerinde ağzını sulandırmak ister gibi.
Başlık ve detay birleşimi olmuş. Hadi başlık neyse de detay böyle düşünmesine neden oluyor pek çok kişinin.
1 xper, ilk soru ve hiç görüşü olmayan bir hesap böyle pat diye sorunca normal bu kadar yorum gelmesi ilgi çekmek istemesi.
Görüş
102Görüş
erkektir illa ki gözü takılır.
Fakesin trolsün bu resim herkeste var. Bu kız size çokmu güzel görünüyor anlamadım ki herkes bu resmi kullanıyor..
85 90 ideal aslında daha büyük olursa sırtın ağrır ayrıca öyle bir göğüse kim olsa bakar daha memeler yani
Troll yapicam derken erkek veya Ergen olduğun beli. 90 beden sırt ölçüsü oluyor ve ayrıca küçük değil. 90 olunca D cup ya da C cup olur yanı büyük memeler anlamına gelir sen buna küçük diyorsu 😂 erkekmisin sen Feyzullah dayı?🤪😂
Ona göre büyük gelmiştir belki. Gözüne sokmuşsundur. Dikkatini çekecek bir şey var ki bakıyor
90 beden olan sirttan gelen olcun
Sen cupa bakcan a b c d?
Kalbine bakarsan o önüne çıkmıştır Allah Allah hep aklımız fesatta.
güzel ki bakıyor ne var bunda başkasınınkine mi baksın
Dikkatini çekiyor demek ki küçük olup olmamasıyla alakalı bir şey değil ki
Göğüs altı sırt ölçüsü o 90 A b c d? Hangisi?
90 beden ama küçük o zaman 90 A mi nedir birde birak baksin göğüs meraki vardir
Görünüş hoşuna gittiği içindir sudyensiz resimat derim
90 meme ölçüsü değildir. Anlayın artık şunu.
Memr boyutunu cup ölçüsü belirtir.
Fake sin bir kadin olaeak göğüs ölçüsünu anlatamıyorsun
Göğüslerini sevdiği için bakıyor olabileceğini düşündün mü peki? gördü mü onları tanıştılar mı?
Normal bir şey sevgilinse rahatsız olman saçma ama yeniyse ya da güvenmiyorsan o zaman direk söyle
Oha kafayı yemişsin sen. 90 beden göğüsler küçük değil tam tersi büyük.
bilmiyorm oyle geliyo bana
Saçmalama 90 bedenin neresi küçük millet 70 bedenle Cook takılıyor da 😊
Allah aşkına biraz mantık ya biz kadınlar bile erkeklerin yürürken popon bakarız , kadınların popon bakarız. Ne var bunda baktıysa midemisi bulandı? Ne yani olabilir sende şeyine arada bakıyor çaktırmadan bakmayan yok yok. biraz daha ileri görüş lütfen beyin bedava ya
Kaldimi senin gibiler ya
oha nesı kucuk benimde 90 beden gögüsleri olan sevgilim olsa bakarım bakmaklada kalmam :)
Kendinizi şurda tatmin ettirmeye çalışmaktan sıkılmadınız mı yaa, neymiş 90 beden küçük geliyormus. Yav he heee
Erkekdir bu ya 😊
@SerseriKaOs 😄😄 yok yok, ilgi budalası ve sürekli kendini başkalarına övdürmeye meraklı tiplerdendir bu
Etrafındaki erkeklere sorsa hepsi güzel der ya zaten 😂 malum ulkedeki erkeklerin durumu. Ama bence erkek 😜
En İyi Görüş