Aşk İlişkileri Sevgiliniz ya da sevdiğiniz biri var mı? ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 93 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz ya da sevdiğiniz biri var mı?İyi pazarlar.))) Sevgiliniz ya da sevdiğiniz biri var mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Sevdiğim var tabii eşim, evlatlarım annem babam kardeşlerim ve yeğenlerim❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Sevgilim yok 1 0 Yorumla
Ädalineẞowman Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Sevgilim yok ama sevdiğim birisinin olma ihtimali üzerinde düşünüyorum 😂 1 2 Yorumla ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl O nasıl oluyor yahu Yorumla Ädalineẞowman +1 yıl Şöyle ki, sevgilim yok ama sevdiğim biri olma ihtimali üzerinde düşünüyorum. Kısaca sevdiğimde yok ama olma ihtimali üzerinde düşünmüyor değilim demek yahu Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl https://music.youtube.com/watch?v=sHALQwvtpgM&feature=share 1 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Düştük bir kafa karışıklığının içine artık bilemiyorum fazla uzun sürmez ama netleşir daha doğrusu ben belirsizce sürdürmem. 1 0 Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Platonik takılmayı tercih ettiğim için sevdiğim biri var. 1 0 Yorumla
_AnaisWatterson_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sevgilim yok ama sevdiğim birisi var mı bilemiyorum 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Sevdiğim yok sevenimde yok öyle yaşıyoruz hayatı :) 1 0 Yorumla
Yağmur_hafsa Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl Tek sevgilim kendimim @yağmur_hafsa 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Hayır yok. 1 0 Yorumla
irresponsibleeea Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İkiside yok : ) 2 1 Yorumla Ömerf21 +1 yıl Peki olmasını ister miydin acaba? :) Yorumla
gamzedesaklı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Var. 1 0 Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevdiklerim var 1 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
Blackwhite111 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Yok olmaz gibi 1 1 Yorumla Blackwhite111 +1 yıl Biz o defterleri kapadık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sevdiğim var tabii eşim, evlatlarım annem babam kardeşlerim ve yeğenlerim❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Sevgilim yok
Sevgilim yok ama sevdiğim birisinin olma ihtimali üzerinde düşünüyorum 😂
O nasıl oluyor yahu
Şöyle ki, sevgilim yok ama sevdiğim biri olma ihtimali üzerinde düşünüyorum. Kısaca sevdiğimde yok ama olma ihtimali üzerinde düşünmüyor değilim demek yahu
Düştük bir kafa karışıklığının içine artık bilemiyorum fazla uzun sürmez ama netleşir daha doğrusu ben belirsizce sürdürmem.
Platonik takılmayı tercih ettiğim için sevdiğim biri var.
Sevgilim yok ama sevdiğim birisi var mı bilemiyorum
Sevdiğim yok sevenimde yok öyle yaşıyoruz hayatı :)
Kırgın olduğum biri var...
Emin değilim kafam karışık
Tek sevgilim kendimim @yağmur_hafsa
Uzak dursun onlar benden
Severek mecbur ayrıldığım biri var :(
Hayır yok, inancım yok hevesim yok
Hayır yok.
sevdiğim yok, sevgilim de yok.
Sevdiğim var ama sevgilim yok
Eskiden vardı şimdi yok
İkiside yok : )
Peki olmasını ister miydin acaba? :)