Kuzenim dedi erkekler çok koşuyorlar arkadan. Hayır desen bile yapışıyorlarmış. O nasıl oluyor? Gururları incimiyor mu? Ben kız meslek mezunuyum bilmiyorum.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hepsi degil. Ama lisedeki karsicinslerinden cok daha fazlasi bi kampuste bi fakultede olucsgi icin yazan eden cok daha fazla olucsktir.
yağışan nasıl oluyor hayır desen bile.
Bu yüzsüzlük hayır dedikten sonra 10 kisiden 1 i tekrar ugrar sana. Oda bi idda sonucu olabilir baya etkin altina olabilir naz yaptigini dusunuyor olabilir. Oylr herkes sen okey diyene kadar israr etmez.
peki ben herkese hayır desem bu kız sitemyor mu derler hırsa mı dönütürürler
Bu cevrendeki insanlarin zihnine kendini gelistirebilmesine karsisindakine duydugu saygiya gore degisir. Hırsa ds dondurebilir reddedilmeyen egoit bi arkadas saygi da duyabilir. Kime denk geldigine bagli.
peki ben İnşAllah üniversiteye ilk gittim diyelim herkes flört ediyormuş ilk zamanlar flört etmeMEk için napmam lazım?
Ekstram bisey yapmana gerek yok. Ya universitee oyle bi yer gibi lanse ediliyor ancak sen orada durusunla dikkatinle ilginle hal ve hareketlerinle insanlar sana yuruyup yurumemekte emin olur. Oyle dişi sineğe hoop atlamiyorlar.
yürümek nasıl oluyor? Nasıl anlarım?
Seninle tanismak istiyorlar yani yurumek ilk adim merhaba demek sjsksl
arkadaş olmak için mi flört etmek için mi geldiğini nasıl anlarım?
Bi sekilde anlarsin. Kasmaa oyle kulaktan kulaga duydugunuz gibi degil universite. Bi kere hangi universite izmirdemii samsundamii istanbuldamii ankaradami. Kayseride karstaysa universite ile lise arasindaki farki dahi snlamayacaksindir
Öyle bir şey yok sadece güzel buldukları kızlara normal şekilde teklif ederler o kadar hayatın boyunca teklif almadıysan zaten korkmana gerek yok teklif eden olmaz üniversitede de
Bak ne yazmışım kız lisesindeydim komşulardan geliyordu.
İlla liseden teklif gelmez ki zaten ben ne okuduğumu biliyorum
Eğer gerçek hayatta çok fazla teklif aldıysan demek ki güzelsin üniversitede de teklif eden olur ama öyle korkulacak bir şey değil sadece normal tanışmak isterler
hayır deyip yağışan nasıl oluyor?
*yapışan
Öyle bir şey yok belki çok nadir ama kimse ısrar etmez öyle ısrarla. Tabi puanı çok düşük abaza dolu bir üni de okursan bilemem
Sen istersen bana yaz ben sana üni hakkında bilgi vereyim seni yanlış bilgilerle boşuna korkutmuşlar sürekli aynı soruyu sormandan belli
Öyle birsey yok, hayır dediğin an olay bitmiştir
Erkekler uğraşır kızlarla
nasıl işte ben hayır dedim örneğin sonra napıyorlar?
Mesaj atıyolar sürekli sana sşzşxpxj
cevap vermesem reelde napıyorlar?
O kadar da egoist olursan takmıyolar
peki kibarca cevap versem ama sohbete dönüştürmesem nolur*
Kimsenin umrunda olmazsın.
herkese hayır desem bırakırlar mı
Öyle bir şey yok